Σιγουρα θα κανει κ για τον αλπινο κ κανει για όλα τα diesel , αυτα υπαρχουν στο εμπόριο πολυ καιρο απλα η BMW εχει κανένα χρόνο που τα εχει βγάλει .
Δεν ξέρω για part number, αλλα αν περάσεις απο οποιαδήποτε αντιπροσωπεια μπορεις να το βρεις κ να το αγοραςεις , 15-20 ευρω εχει το μπουκαλάκι κ με 4 τέτοια τον χρόνο εαν τα βάζεις μια φορα στις δυο που βάζεις πετρέλαιο σου καθαρίζει τον κινητήρα απο όλη την γλίτσα που πιάνει ( εμένα ο μηχανικός μου, μου έδειξε κ βιντεακι που είχε απο την BMW για το ποσο πολυ καθαρίζει τον κινητήρα)
Για του μύκητες κ το βιοντίζελ εχω ένα υγρο που βάζεις ανα γέμισμα μια μικρη ποσότητα με δοσομετρητη ειναι το μπουκαλάκι αλλα το βάζω οταν το θυμηθώ κ οταν δεν βαριέμαι (δεν το εχω στο αμάξι ούτε καν στο "πορτ παγκαζ" γιατι βρωμοκοπαει, γιαυτο βάζω απο τότε που εχω το X1 με παρα πολυ λίγες εξαιρέσεις μονο v power diesel!!
αυτο ισως ίσχυε για τα παλια τα diesel για τα καινουρια δεν νομίζω να ισχύει κατι τέτοιο, βασικά δεν το εχω ακούσει κιόλας, αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει!!

Απάντηση με παράθεση