Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: πρατήριο diesel

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή πρατήριο diesel

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο I_MNL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό καλό φαίνεται. Αραγε θα κάνει και για το D3, το οποίο λέω χωρίς παρεξήγηση πως είναι ένα "καρδαμωμένο" 320d?

Πόσο κοστίζει το πρόσθετο αυτό για το diesel Alex? Μήπως έχεις τον κωδικό του part? Ευχαριστώ

Σιγουρα θα κανει κ για τον αλπινο κ κανει για όλα τα diesel , αυτα υπαρχουν στο εμπόριο πολυ καιρο απλα η BMW εχει κανένα χρόνο που τα εχει βγάλει .
    Δεν ξέρω για part number, αλλα αν περάσεις απο οποιαδήποτε αντιπροσωπεια μπορεις να το βρεις κ να το αγοραςεις , 15-20 ευρω εχει το μπουκαλάκι κ με 4 τέτοια τον χρόνο εαν τα βάζεις μια φορα στις δυο που βάζεις πετρέλαιο σου καθαρίζει τον κινητήρα απο όλη την γλίτσα που πιάνει ( εμένα ο μηχανικός μου, μου έδειξε κ βιντεακι που είχε απο την BMW για το ποσο πολυ καθαρίζει τον κινητήρα)
    Για του μύκητες κ το βιοντίζελ εχω ένα υγρο που βάζεις ανα γέμισμα μια μικρη ποσότητα με δοσομετρητη ειναι το μπουκαλάκι αλλα το βάζω οταν το θυμηθώ κ οταν δεν βαριέμαι (δεν το εχω στο αμάξι ούτε καν στο "πορτ παγκαζ" γιατι βρωμοκοπαει, γιαυτο βάζω απο τότε που εχω το X1 με παρα πολυ λίγες εξαιρέσεις μονο v power diesel!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ακούσει ότι 1 ευρώ βενζίνη σε γεμάτο ρεζερβουάρ κάθε 15000 χλμ πρέπει να μπαίνει στα diesel ισχύει;

αυτο ισως ίσχυε για τα παλια τα diesel για τα καινουρια δεν νομίζω να ισχύει κατι τέτοιο, βασικά δεν το εχω ακούσει κιόλας, αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 12-08-14 στις 17:55

2. The Following User Says Thank You to Alex_ For This Useful Post:

I_MNL (12-08-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP