Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τα ελαστικά είναι Runflat 225/45/18, και ναι άκουσα ότι επιβαρύνουν την κατάσταση, βέβαια σε σκέψη να τα αλλάξω σε κανονικά λάστιχα στην αντιπροσωπεία άρχισαν να λένε "δεν προτείνεται από το εργοστάσιο", "με δικιά σας ευθύνη κλπ".
Μάλλον τα επόμενα ελαστικά θα είναι κανονικά και θα έχω εξτρά ρεζέρβα στον στο πορτ παγκάζ. Αλλά επειδή το προηγούμενο αυτοκίνητο είχε 17" ζάντες πάλι bmw σειρά 3 δεν έχει καμία σχέση το κοπάνημα με το συγκεκριμένο....

Έβαλα στο bmwarchive.org το πλαίσιο αλλά δεν αναφέρει κάπου για sport ανάρτηση. Το αυτοκίνητο το πήρα απο εκθεσιακό γιατί το επειγόμουν και κατά την αγορά δεν ανέφεραν sport ανάρτηση. Μόνο το sport πακέτο (προφυλακτήρες,ζάντες καθίσματα).

Έψαξα όμως και σε ένα configurator των ΗΠΑ μου βάζει όταν επιλέγω sport line στα δεξιά την ένδειξη sport suspension.... βάζω φωτό από το site.

Αν είναι όντως sport ανάρτηση τότε ζητάω στην αντιπροσωπεία να μου βάλουν ανάρτηση από σειρά 4 comfort; Αν ναι αλλάζω όλο το σύστημα ανάρτησης ή ένα μέρος; Τέλος η δυναμική ανάρτηση λέτε να μπαίνει και τώρα;
Το συζητάω μαζί σας καθότι δεν εμπιστεύομαι καν τις αντιπροσωπείες....