Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Ναι αυτο ειναι, αλλα δεν νομιζω να κατσουμε τοσο πολυ δυστηχως..συνηθως μαζευομαστε κατα τις 12μιση και καθομαστε εως τις 15:00 περιπου, καθε Σαββατο. Τα καλοκαιρια οι περισσοτεροι λοιπουν κλπ, οπως σημερα για π.χ.
Εγω σχολαω στις 14:00 οποτε καμια ωρα το πολυ, δεν μπορω παραπανω. Εξαλλου ποσταρα 9 παρα!
Το επομενο Σαββατο αν εισαι ακομη εδω θα χαρουμε να τα πουμε και απο κοντα!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Σας ευχαριστώ που με περίμενατεΉρθα τσίμα-τσίμα
Ξυπνησα πολύ αργά
οπότε
Leonidas_Ε39
pilot
ALPINAKIAS
day walker
mormon
I_MNL
Θα βγάλω τις φωτό μόλις γυρίσω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 02-08-14 στις 20:28
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
DaywalkeR (03-08-14), gant (02-08-14), Leonidas_E39 (07-08-14), mormon (03-08-14), pilot (02-08-14)
Εμείς ευχαριστούμε για τα χλμ που έκανες! Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο και να ήταν και όλο το team! Next time!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
I_MNL (02-08-14)
Αμέ!!!
Ευχαριστώ και για τον καφέ![]()
pilot (02-08-14)
Και όπως υποσχέθηκα έχω 3 φωτό στο
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...250#post499250
Περιμένουμε και τις φωτό του Κώστα ALPINAKIA![]()
θα πιούμε τίποτε αύριο?![]()
Leonidas_E39 (08-08-14)
Αυριο, εγώ θα είμαι καθ'οδόν για Αθήνα
Another time