Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 75

Θέμα: 420d sport και ανάρτηση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας, νέος στο φόρουμ και ευτυχής κάτοχος για πρώτη φορά ενός bmw 320i ed. Να αναφέρω ότι το eco pro μπορείς να το ρυθμίσεις μέχρι και 130. Στο eco pro υπάρχει ένδειξη με μπλε που σου αναφέρει πόσα επιπλέον χλμ κερδίζεις η οποία μηδενίζει όταν βάζεις βενζίνη. Την τελευταία φορά που έβαλα δεν μηδένισε. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει γίνει; Μήπως είναι τυχαίο και την επόμενη φορά μηδενίσει;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο john1979 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας, νέος στο φόρουμ και ευτυχής κάτοχος για πρώτη φορά ενός bmw 320i ed. Να αναφέρω ότι το eco pro μπορείς να το ρυθμίσεις μέχρι και 130. Στο eco pro υπάρχει ένδειξη με μπλε που σου αναφέρει πόσα επιπλέον χλμ κερδίζεις η οποία μηδενίζει όταν βάζεις βενζίνη. Την τελευταία φορά που έβαλα δεν μηδένισε. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει γίνει; Μήπως είναι τυχαίο και την επόμενη φορά μηδενίσει;

Καλοταδιξο, και καλως μας βρηκες

Μηπως πρεπει να μηδενισεις τα (ηδη διανυθεντα) χιλιομετρα για να μηδενισει ?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για την άμεση απάντηση. Δεν έχει να κάνει αν έχεις μηδενίσει ή όχι. Όλες τις υπόλοιπες φορές που είχα βάλει βενζίνη μηδένιζε αυτόματα. Θα περιμένω να δω την επόμενη φορά αν μου μηδενίσει, αλλιώς θα ρωτήσω και στην αντιπροσωπεία

Rides
    0

Προεπιλογή

Μηηηηπως αν μηδενισεις το "υπολογιστης διαδρομης"

Rides
    0

Προεπιλογή

Μηπως πατησες απλα για να σβησει μονο η μηχανη αλλα η παροχη ρευματος εξακολουθουσε να υπαρχει; πολυ πιθανον να χρειαζεται να διακοψεις κ τα ηλεκτρικα ωστε να το μηδενισει..οπως οταν το σβηνεις εντελως κ φευγεις..

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν μπορείς κάνε ένα test drive ενα απλό 3αρι για να δεις αν όντως υπάρχει διαφορά , γιατί δεν έχεις mpack ανάρητση .

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειμαι σιγουρος ότι εκει που ελεγχεις τα ελαστικα σου εχουν πρόβλημα στην αντλία. Στο Rav4 πήγα και εγω σε ενα βενζινάδικο να φουσκώσω στις 30 λίμπρες και ειδα οτι χοροπηδούσε. Εχω αγορασει από Πρακτικερ ενα μηχανακι μετρησης πιεσης ελαστικων, 12 ευρώ, μετραω 45 λίμπρες! Οπότε αγορασε και εσυ ενα φορητο να κανεις τη δουλεια σου,
    και γιατι να μην τα φουσκώσει τα ελαστικά του στις 26 λίμπρες; Εμενα πχ το rav4 λεει στο καρτελακι να φουσκωνω τα ελαστικά στις 28, το προηγουμενο στις 26. Τώρα βεβαια την F30 δεν την παρελαβα ακομα, οπότε συγκεκριμενα δεν μπορω να μιλήσω
    Δηλαδη δεν επιτρεπεται να πηγαινουν τα run flat με 26 λιμπρες, ενω όλα τα άλλα λαστιχα επιτρεπονται; Παντως σιγουρα με αυτη την πίεση θα βρεις την ησυχια σου

Rides
    0

Προεπιλογή

Είχα την 3άρα πριν με 17 άρες ζάντες και παρόμοιο στήσιμο και δεν είχα αυτή την αίσθηση. Σίγουρα σε δρόμους σωστούς πρόβλημα δεν έχει αλλά άντε να βρεις στην Αθήνα σωστούς δρόμους....
    Θα το συνηθίσω μου φαίνεται και όλα οκ....

ίσως αν βελτίωνα την αίσθηση του καθίσματος και τα ελαστικά με νέα rf να βελτιωθεί το θέμα...

Έχετε ποτέ δοκιμάσει μαξιλαράκια κλπ για μεγαλύτερη άνεση στο κάθισμα;

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

τρολλαρεις ,για να καταλάβω?

Ούτε αρνήθηκα την ύπαρξη της λακούβας,ούτε πήρα κουπέ για να κλαίγομαι,μπορούσα να πάρω ένα jimny,να κάνω την δουλειά μου.Αν διαβάσεις καλά τα γραπτά μου,θα δείς ότι το bmw είναι το 4ο αυτοκίνητο απο αυτα που οδηγάω και όταν το βγάζω έξω ,το βγάζω για να ευχαρηστηθώ τον όποιο καλό δρόμο έχει μείνει,μέ ή χωρίς λακούβες.

Επίσης έχεις ξεχάσει την λειτουργιά της "ανάρτησης" ή οποία,εκτός άλλων ,έχει να κάνει και με την αποσβεση των ανωμαλιών του δρόμου.....

Το πρώτο μου πόστ,με την δικιά σου παράθεση,ήταν πολύ χαλαρό και με χιουμορ,κάτι το οποιό πρώτος εσύ δεν κατάλαβες ,όπως επίσης δέν έχεις καταλάβει την λειτουργία των θένκς(τα οποία ΔΕΝ χρειάζεσαι).

Επιθέτικο δεν ήταν σε καμία περιπτωση το στύλ μου,ήταν ένα σκαλί κάτω απο το δικό σου.

Οσον αφορά το κόμπλεξ,θα το αφήσω ασχολίαστο .... και την ευθυξία.

Αυτα απο μένα ,α και μία πληροφορία,ανταλλάσεται navara με 116

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν θέλω τσακωμούς και να λασπολογούμε για τους ελληνικούς δρόμους και λακούβες, στο κάτω κάτω σε κρατάνε σε εγρήγορση και δεν βαριέσαι.... ;-)

Σήμερα τελείωσα ένα 9 ωρο ταξίδι με το αυτοκίνητο και η μέση μου είναι στους κάτω οσφυικούς σπονδύλους πολύ καταπονημένη.....

Το κάθισμα είναι sport απλό χωρίς την οσφυική υποστήριξη της bmw.
    Έχετε εμπειρία;

Ο σπανός είπε στο τηλέφωνο που έκανα ότι μπορεί ταπετσέρης να βάλει μικρό μαξιλαράκι στο κάτω μέρος της πλάτης, αλλά φταίει μόνο αυτό ή να φταίει και κάτι άλλο;

Βοηθήστε την ταλαιπωρημένη μέση μου παρακαλώ...

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP