Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 02-08-14 στις 08:52
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Γιωργο ειχα μιλησει εκτενως για την DISA με τον Γιωργο !
Το κροταλισμα υπηρχε οντως. Δεν ξερω απο που ηταν!
Πηγε στον δικο του μηχανικο και του ειπε οτι ειναι DISA τον συστησα στον δικο μου οπου του εδωσε την ιδια απαντηση!
Γνωμη μου καθενας ελεγε το κουτσο του και το στραβο του οσον αφορα τις δυσλειτουργιες της!
Ειδικα για την λειτουργια της ο καθενας ελεγε οτι ηξερε! Ουτε εγω ηξερα αλλα καθησα και διαβασα το πως λειτουργει η DISA!
Αρα αν λοιπον υποθεσουμε πως του Γιωργου ηταν οντως χαλασμενη και εφοσον επαναφορα υπαρχει ( την δοκιμασα) η ντισα εμενε μονιμως ανοιχτη! Ετσι εχανε ροπη χαμηλα ( αφου αυτη κλεινει με σκοπο να ενισχυσει την ροπη του αυτοκινητου) και προφανως ειχε και μεγαλυτερη καταναλωση ( αφου εμενε ανοιχτη εχουμε περισσοτερο οξυγονο αρα περισσοτερο καυσιμο ).
Στις μετα τις 4Κ που αυτη ανοιγει θεωρητικα προβλημα δεν υπηρχε!
Ουσιαστικα στους 4 κιλυνδρους η ντισα μεταβαλλει το μηκος της εισαγωγης ( στα 6 κυλινδρα δουλευει αλλιως) !
Το αμαξι του Γιωργου δυστηχως δεν εχει ΒC ωστε να μετρησουμε καταναλωση!
Το αμαξι το οδηγησα φαινεται γραμμικο χωρις βεβαια αν ξερω αν υπαρχει απωλεια δυναμης γιατι εχω συνηθησει στο 18αρι!
Τωρα προφανως η ντισα ειναι καινουρια αρα λειτουργει σωστα! Το αν ηταν χαλασμενη ο θεος και η ψυχη της!![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
GEORGE BMW 316ci (03-08-14)