χρησιμοποιησα το σαμπουαν της carcare ,κοκκινο χρωμα χωρις κερι και εμεινα εντυπωσιασμενος.καθαριζει οπως το σοναξ που ειχα,η λιπαντικοτητα του ειναι πολυ καλη με λιγοτερο ομως αφρο απο το σοναξ.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει καλο μπιντινγκ μετα για λιγο καιρο,οχι ομως τοσο οσο το autoglym.γενικα απο την ελληνικη εταιρεια ειμαι ευχαριστημενος.η τιμη του ειναι ικανοποιητικη για την αξια του.
ηθελα να εκφρασω μια απορια που εχω.κανοντας ερευνα για το αν θα πρεπει να κερωσω το αυτοκινητο,διαβασα στο ιντερνετ οτι υπαρχει και δεν υπαρχει και διαπιστωσα οτι υπαρχουν και διαφορετικες γνωμες που υποστηριζουν οτι τα συνγχρονα αυτοκινητα εχουν το clear coat απο το εργοστασιο που τα προστατευει απο τις βρωμιες αν το αυτοκινητο το πλενουμε συχνα(1 φορα την εβδομαδα).εαν το κανουμε αυτο δεν χρειαζεται καποιο αλλο υλικο-προιον για προστασια,υποστηριζουν.αυτ οι οι υποστηρικτες της γνωμης αυτης ισχυριζονται οτι ολα αυτα τα προιοντα βασιζονται στην σιλικονη ειτε απο πετρελαιο ειτε απο water based (ακομα και τα κερια εχουν μια ποσοτητα).και οτι η σιλικονη κανει κακο στο χρωμα.
υπαρχουν προιοντα κερια η' σιλαντ που να μην περιεχουν σιλικονη,αν αληθευουν οι γνωμες αυτες?τελικα μονο το βερνικι-clear coat αρκει για προστασια?
ρωτησα στις αντιπροσωπειες και η απαντηση που πηρα ειναι οτι το βερνικι που χρησιμοποιουν τωρα τα συνχρονα αυτοκινητα ειναι αρκετο για να προστατευσει και οτι γιαυτο το λογο δημιουργηθηκε.και οτι με ενα καλο πλυσιμο 2-3 φορες το μηνα δεν χρειαζεται αλλο τιποτα.μονο οταν το χρωμα θαμπωσει -περιπου ανα 5-7 χρονια να γινεται ενα γυαλισματακι για να γυαλισει ξανα και φαινεται καινουριο.ποια ειναι η γνωμη σας?

Απάντηση με παράθεση
  Απάντηση με παράθεση 

Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης
 Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης