Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω τρυπητους τους υπάρχων δίσκο πλάκες? Θα έχω θέμα? Θα αλλάξει συμπεριφορά?
Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω τρυπητους τους υπάρχων δίσκο πλάκες? Θα έχω θέμα? Θα αλλάξει συμπεριφορά?
Πριν ένα περίπου μήνα έβαλα δαγκάνες και νέους δίσκους, μου κόστισε αρκετά. Για τρυπητους δίσκους ήθελα+400¤,τέλος πάντων έγινε καλή δουλειά αλλά είναι θέμα εμφάνισης τελικά, μου προτείνε ο μάστορας να της στείλει σε μηχανουργείο τορνο ευθυγραμμιση κτλ για σωστή δουλειά με κόστος 150¤, τι λέτε αξίζει?
Τη ζωη σου και των επιβατων σου ποσο τη κοστολογεις?
mark e92 (23-07-14)
Οκ, με επεισες!!!
Φανης τι ειναι αυτά που λες γιατι πιο λόγο δλδ ;;;;
Πριν φορέσω τους δίσκους εγώ πήγα σε τορνο και τις κάνανε τρύπες !
Δλδ πως νομίζεται ότι γίνονται οι τρύπες ;;;; Βγαίνουν απο καλούπι ;;;;
Σίγουρα ξέρω πως κανεις τρύπες πριν δουλευτούν !!!
και σε τι οφελουνοι τρυπες ..? εγω εχω την αισθηση οτι μαλλον το θεμα ειναι αισθητικο παρα πιο αποδοτικο σε σχεση με την πλακα χωρις τρυπες...συμφωνειτε ή διαφωνειτε...
Πριν δουλευτουν δεν υπαρχει θεμα.
Ειδικα αν τρυπηθουν σιγα σιγα και δεν ανεβασουν θερμοκρασια.
Αν εχουν δουλευτει και τρυπηθουν πρεπει να γινει θερμικη κατεργασια μετα για να φυγουν οι παραμενουσες τασεις.
Αλλιως θα ξεκινησουν ρωγμες συνηθως γυρω απο τις τρυπες και αναλογα με το ποσο "κουρασμενος" ειναι ο δισκος παιζει να γινει και κολυμπυθροξυλος και να τον παρεις σε δυο τρια κομματια.
Γινεται αρκει να γινει σωστα.
Και υπαρχουν καποιοι που υποτιθεται οτι ασχολουνται κυριως με τετοια θεματα (τρυπηματα, χαραξεις, θερμικες κατεργασιες κλπ). Ψαξτο.
Η λογικη παντως λεει οτι η παιρνεις επωνυμους τρυπητους η το αφηνεις οπως ειναι να κανεις τη δουλεια σου.
ΥΓ φιλε Z-man... Για μενα (αν και εχω τρυπητους) ειναι καθαρα αισθητικο.
Τους εχω πιει το αιμα και δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα σε σχεση με τους απλους.
Bazil Van Sinner (23-07-14), mark e92 (23-07-14), nikos1400 (24-07-14), Panos 316T (23-07-14), pilot (24-07-14), tokiko (23-07-14), wheelman (23-07-14)
να ΜΗΝ κανεις τρυπες εκ των υστερων στους δισκους σου.
στα εργοστασια φρενων οι τρυπες γινονται στους δισκους απο CNC ΠΡΙΝ γινει η θερμικη επεξεργασια στο τελικο προϊον......