-
Όπως προανέφερε και ποιο πάνω κάποιος στην Ελλάδα δεν υπάρχει το τέλειο συνεργείο ούτε ο τέλειος επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας απο τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη, όποιος έχει την δυνατότητα να σε κοροϊδέψει και του το επιτρέψεις θα το κάνει.
Δεν το ξέρετε αυτό? είναι δεδομένο στην Ελλάδα, είναι στην κουλτούρα του Ελληνα, απατεώνας και δοσίλογος από αρχαιοτάτων χρόνων.
Να πω για τους γιατρούς που ο άλλος στο Ελπίς πρόσφατα ήθελε να αφαιρέσει νεφρό απο ασθενή που ενώ είχε νεφρολιθίαση του είπε οτι έχει καρκίνο για να το πουλήσει, να πω για τους δικηγόρους που χρηματίζονται απο τους αντίδικους εις βάρος του πελάτη τους και τα παίρνουν και απο τους δύο?
Άμα πηγαίνεις και αφήνεις το αμάξι σου σε εξουσιοδοτημένο η όχι συνεργείο τι περιμένεις? 100% κάπου θα σε κοροϊδέψει δεν υπάρχει αμφιβολία και να σου πω εγώ το συνεργείο και το πας αλλού τι? και ο άλλος θα στη φέρει.
Τα παραδείγματα είναι άπειρα και επειδή αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ απλά μαθαίνεις να προφυλάσσεσαι..
Ο συγκεκριμένος απο ότι διαβάζω εδώ έχει καλό όνομα ίσως να είναι και πολύ καλός μάστορας, εμένα μια χαρά μου φάνηκε και σε κάτι που τον ρώτησα το είδε το αμάξι και μου απάντησε με ειλικρίνεια, θα μπορούσε κάλλιστα να μου πει οτι θέλει επισκευή, γιατί όχι λεφτά θα έπαιρνε.
Αυτό το thread το έγραψα για να σας πω οτι παίζει αυτή η απάτη με τα λάδια, επιβεβαιωμένη κατ εμέ, δεν μου έδωσε καμία εξήγηση και τα άλλαξε αμέσως.
Εγώ 5 λτ λάδι δεν θα τα πέταγα πάντως χωρίς 2ρη κουβέντα γιατι για πέταμα είναι επειδή είναι diesel βγήκαν κατάμαυρα, τώρα άμα τα έβαλε σε κάποιον άλλο μόνο αυτός το ξέρει, πάντος τα έβαλε σε ξεχωριστό δοχείο.
Εγώ συνεννοήθηκα για 8 λτ λάδι γνήσιο BMW και το θέλω όπως μου το έδειξε στην αρχή σε σφραγισμένα μπουκάλια μη σου πώ θα ζητάω πλέων να βλέπω και το σφραγισμένου κουτί της BMW που έχει μέσα τα μπουκάλια, αν σε κάποια συνεργεία εδώ η στο εξωτερικό το αγοράζουν σε βαρέλια η δε ξέρω γω τι άλλο, εκτός του οτι θα έπρεπε να μου το πει απο την αρχή, εγώ επιλέγω και δεν το θέλω για το αμάξι μου!
8λτ λοιπόν μαζί με το φίλτρο 120 ευρώ άμα μου έβαζε το χύμα στο κύμα λάδι, ίσως και ορυκτέλαιο που το ξέρω εγώ τι είναι, που μπορεί να το αγοράζει και 0,50 το λτ πόσο κέρδος έχει? άμα το κάνει και σε όλους? πόσο????
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP