-
Επειδη τα συνεργεια τα εχω φαει με το κουταλι και ειδικα των bmw εδω στο ελλαδισταν, δεν υπαρχει συνεργειο που να ειναι σε ολα καλο. Αλλος ειναι καλος στα ηλεκτρονικα αλλα απο τιμες και αμεση εξυπηρετηση ειναι δραμα. Αλλος ειναι καλος στο μπλαμπλα και στην εξυπηρετηση αλλα θα επιστρεψεις το αμαξι για το ιδιο προβλημα 3 4 φορες μεχρι να λυθει κι αφου γινουν τα νευρα σου τσαταλια. Αλλος δεν αναλαμβανει δουλειες που δεν θα αφησουν τζιρο καλο στο μαγαζι. Αλλος θα σου κανει μετατροπη Μ3 στο Ε36 και θα σου βγαλει τα bilstein για 6κυλιδρο που εχεις και θα σου βαλει απο 30αρι 4κυλινδρο για να γλυτωσει απο την μπαρα θολων που υποτιθεται στην εκανε δωρο για να γλυκαθεις.Κλωτσιμενες βιδες, σπασμενα πλαστικα, καλωδια χυμα, να σημαδευεις το μαφ σου και οταν το παραλαμβανεις να εχει αλλο επανω. Παω σε αλλον να βαλω φρενα απο Μ3, ακρα και ημιαξονια πισω(αυτα που υποτιθεται ειχα πληρωμενα στον προηγουμενο και τα εκανε γαργαρα) και σκαρφιζοταν τροπους (δεν κανει το ενα ή το αλλο) για να μου πουλησει μπλοκε απο Μ5 κι να του δωσω του 321 συν διαφορα. Τελικα εβγαλα εγω την ακρη και γλυτωσα το μπλοκε μου αφου βεβαια δεν ξαναπατησα! Αλλος ειναι καλος και νοικοκυρης αλλα στα Μ3 εχει ενα θεμα. Τωρα πλεον αφου αλλαξα αμαξι απο τους μ@λακες που μου το ριμαξαν και μου εφυγε ενας σκασμος λεφτα, παω αγοραζω μονος μου οτι χρειαζομαι και παω και καθομαι απο πανω. Ειναι ΑΤΖΑΜΗΔΕΣ και αντιεπαγγελματιες κατα το 90%. Οι περισσοτεροι εδω ξερουν απο αλλο φορουμ που ειχα αναρτησει ποστ με τις ζημιες, απο γνωστο επαγγελματια του χωρου, οταν εκανα μετατροπη στο προηγουμενο αμαξι απο 325 σε Μ3. Περασαν 2 χρονια και με παρακαλαγε να το κατεβασω διοτι εχανε πελατες που το διαβαζαν. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ. Μας εχουν ριμαξει!!!
-
The Following 5 Users Say Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:
I_MNL (18-07-14), katsaraios (18-07-14), Panmilios (18-07-14), tasos.kamv (17-07-14), Vassilis ///M (18-07-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP