-
Αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για τα σχόλια και τις συμβουλές σας. Σε ένα σύντομο ψάξιμο που έκανα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό με κομμένους θόλους παρά μόνο για πατώματα κυρίως e46 μοντέλων. Ήθελα να δω εάν κάποιος είχε βρει κάποια έτοιμη λύση όσον αφορά την ενίσχυση των θόλων, όπως για παράδειγμα υπάρχουν για τα πατώματα των e46. Το γιατί έγινε αυτή η ζημιά προφανώς κύρια αίτια είναι η αρκετή σφιχτή ανάρτηση που έχω σε συνδυασμό με τους υπέροχους δρόμους μας και φυσικά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο από το 1995 που ξεκίνησε την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα. Αν και μέχρι σήμερα φοβόμουν περισσότερο ότι θα αντιμετώπιζα κάποιο θέμα με τα σημεία στήριξης της ανάρτησης στο κάτω μέρος του αμαξώματος, τώρα θα αλλάξω σίγουρα όλα τα Top mounts. Η ανησυχία μου σχετικά με την επισκευή έχει να κάνει κυρίως με την ενίσχυση και τι ακριβώς μέταλλο θα χρησιμοποιηθεί γι' αυτό ήθελα να ρωτήσω αν έχει ξανασυμβεί σε κάποιον και αν χρησιμοποίησε κάποια έτοιμη λύση.
Mark e92 μας άναψες φωτιές βραδιάτικα αφού έδειξα το μήνυμα σου στη σύζυγο οπότε καταλαβαίνεις τι με περιμένει!
Βασίλη έχεις π.μ. αν και να έλεγα δημόσια τα ονόματα τους μάλλον θα ενδιέφερε μόνο εμάς τους παγουράδες.
Bazil νομίζω ότι οι συγκεκριμένες ενισχύσεις είναι για τους μπροστινούς θόλους, ελπίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο εργοστασιακό και για τους πίσω. Βέβαια μετά το σημερινό μου φαίνεται ότι καλό θα ήταν να τοποθετούσα και τα συγκεκριμένα αν και μπροστά υπάρχει ήδη μια μπάρα θόλων του schnitzer.
-
The Following 3 Users Say Thank You to bmw-318is For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (15-07-14), mark e92 (15-07-14), Vassilis ///M (15-07-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP