γουέλ κάμ χόμο ντριφτάριους!
στη δευτερη φωτο το 30αρι που φαινεται...γνωστου και πολυ πιθανο κοινου μας φιλου...και πολυ καλο ντριφτοτιμονι.
M52B28 POWER
Stunt Mike (10-07-14)
Καλημέρα.Καλώς όρισες.Και στη φωτό με το πλυντήριο υπάρχουν γνωστοί.Ξέρεις το Γιώργο;![]()
Ο φωτογραφος των αγωνων και του adrenalin rush ειναι ο Ηλιας παιδια!Δεν υπαρχει αγωνιζομενος που να μην τον ξερει!Μεγαλη φιρμα λεμεεεε!![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
ο ηλιας ειναι φιλος απο τα παλια...καλως ορισες man και απο εδω..
Καλώς ήρθες Ηλία.. Για τούρμπο σε is το μέλος Κλουκακης ειναι o άνθρωπος σου στείλΕ του p m.
Ωραίο το is να το χαρείς!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
andreas_R (10-07-14)
Κομπρεσορατο το'κανε ο Λουκακης...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Είχε ασχοληθεί όμως με πιέσεις-τούρμπο χαρτογράφηση-αγραφους-κτλ κτλ.... Στό συγκεκριμένο μοτέρ νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει το φίλτατο Ηλία...
U.S.National Debt Clock
U.S.National Debt Clock
Σας ευχαριστω πολυ ολους για το θερμο καλωσορισμα! Και τους παλιους γνωριμους βεβαιως βεβαιως (νικολας, mike) που μου προτειναν το site.
Φιλε μου στον Γιωργο δουλευα περσι και φετος μεχρι πριν κανα μηνα περιπου! Απλα τωρα δουλευω αυτο που σπουδαζω (ηλεκτρολογος μηχανικος τ.ε.) και σε γαμους-βαφτισεις τα σαββατοκυριακα σαν φωτογραφος και δεν προλαβαινω και στο πλυντηριο. Ειναι και η εξεταστικη βλεπεις, χιλια κομματια εχω γινει! χαχαχαχα! Εαν επλενες το αμαξι σου στον γιωργο θα σε θυμηθω...τι εχεις??
Bazil Van Sinner (11-07-14), isou (10-07-14)