Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 54

Θέμα: Τι θα συναντησουμε και φετος...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχω laptop κάτι έπαθε...
    Όσο για το άλλο αν θα αναλύσω τη συγκεκριμένη κατηγορία θα πω βαριές κουβέντες...
    Βεβαια άλλο η πλακιτσα να βγάλεις με κανά κινητό καμια φωτό απο καλλιπυγες γυναίκες ( ποιος δεν το εχει κανει; Όλοι)και άλλο τωρα όπου δούμε και σταθούμε να κάνουμε κλικ. Δεν φτάνει αυτο μετα τις πόσταρουν και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... ασε ρε φίλε θυμάσαι τι είπες πέρυσι στη Κρήτη!!! Θα δούμε καμια ώρα τη γυναίκα - την κόρη μας στο fb.
    Βαστά μονο να αντιλήφθω κανέναν να το κανει στη κόρη μου και να δεις εκτός απο τη φωτογραφική θα του βάλω και την ρακέτα του διπλανού καγκουρα που παίζει ασταμάτητα στο μισό μετρό απο τους ανθρώπους, εκει που...

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (08-07-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω laptop κάτι έπαθε...
    Όσο για το άλλο αν θα αναλύσω τη συγκεκριμένη κατηγορία θα πω βαριές κουβέντες...
    Βεβαια άλλο η πλακιτσα να βγάλεις με κανά κινητό καμια φωτό απο καλλιπυγες γυναίκες ( ποιος δεν το εχει κανει; Όλοι)και άλλο τωρα όπου δούμε και σταθούμε να κάνουμε κλικ. Δεν φτάνει αυτο μετα τις πόσταρουν και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... ασε ρε φίλε θυμάσαι τι είπες πέρυσι στη Κρήτη!!! Θα δούμε καμια ώρα τη γυναίκα - την κόρη μας στο fb.
    Βαστά μονο να αντιλήφθω κανέναν να το κανει στη κόρη μου και να δεις εκτός απο τη φωτογραφική θα του βάλω και την ρακέτα του διπλανού καγκουρα που παίζει ασταμάτητα στο μισό μετρό απο τους ανθρώπους, εκει που...
    Ok....αναλυσε τοτε τον ''γκατζετακια''

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP