Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 54

Θέμα: Τι θα συναντησουμε και φετος...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Bασικά εγώ λέω να προσέχετε σε τί παραλίες πάτε....

Εχει να διαλέξεις και υσηχία και φασαρία.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Bασικά εγώ λέω να προσέχετε σε τί παραλίες πάτε....

Εχει να διαλέξεις και υσηχία και φασαρία.
    Στην ησυχία θα συναντήσεις 3 πράγματα!
    1) Συνταξιούχους δεν χρειάζεται ανάλυση γιατι άμα κάτσεις και μιλήσεις θα αρχίσουν εγώ έκανα το τάδε το άλλο ήμουν αγωνιστής τώρα η νεολαία κλπ κλπ
    2) Παρέα ανδρών χωρίς κοπέλες!Ακινδυνοι μέχρι και παρέα προκύπτει!Κερνανε μπύρες και τέλος.Γιατι αν συνεχίζει το παραμύθι κάτι δεν παει καλα...Βλεπε ψεκαστικο για δακους προηγούμενη σελίδα...
    3) Το ζευγάρι.Ολα θα τα κάνουν στην παραλία.Ακομη και πίσω απο τον βράχο που σκαρφάλωνεις για βουτιές.Μακρια και αγαπημένοι!
    4)Τις γυμνηστριες που κρύβονται πίσω απο τον τάδε κολπίσκο!Προσοχη για να φτάσεις θελει ορειβατικό εξοπλισμό!+έξτρα προσοχή μπορεί να κρύβονται τα αγόρια τους,και στάνταρ κυκλοφορούν μη ξεκασμενοι απο δακο!

Τέλος θα προσθέσω στις παραλίες βορείου Ελλάδας παρατηρείται η εμφάνιση πολλών Ρώσων αλλα και Σερβιδων!Οι Ρώσοι οικογενειάρχες σαν την ελληνική αθάνατη οικογένεια μόνο που όλα τα αγοράζει!Παιζει να πληρώσει 200¤ για 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα και να πει φτηνά ήρθαν...
    Σερβιδες μόνες ελεύθερες κυκλοφορούν!Προσοχη πάντα περικεφαλαία λέμε!Δεν θες να μετακόμισει Ελλάδα γιατι ιςως κουβαλάει κάτι δικό σου,δεν θες να ψάχνεις την Σερβία για κάτι δικό σου η τέλος πάντων να πρωταγωνιστησεις στο πάμε πακέτο 20ΧΧ
    Κατερίνη!Ρουμανοι!Αλλα και ΡΟΥΜΑΝΕΣ.Ανηκουν στην παραπάνω κατηγορία!Εξαιρεση οι Ρουμάνοι κουβαλάνε μπύρα από Ρουμανία σε πλαστικό μπουκάλι διλιτρο(όπως η κόκα κόλα) η μπύρες από Βουλγαρία με 12-20% αλκοόλ!

3. The Following 3 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

A8hnaios (08-07-14), Alex_ (08-07-14), Ptboul (09-07-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP