Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οκ θα το κοιτάξω ευχαριστώ
    Μόνο ο Θεός θα με κρίνει!!

2. The Following User Says Thank You to E36 For This Useful Post:

andreas_R (07-07-14)

Rides
    0

Smile

Παιδια καλησπέρα!

πολύ ενδιαφερον το θεμα με τα e36.
    εγω προσωπικα ειχα προβλημα με τον ουρανο και με το δεικτη τις βενζινης.
    ο δεικτης συγκεκριμενα μου εχει χαλασει τουλαχιστον 3-4 φορες στα 10 χρονια που εχω το αμαξι και καθε φορα εβγαζα την τρομπα βενζινης και την πηγαινα στον ηλεκτολογο και κολαγε ενα καλωδιακι και ολα καλα μετα.

το προβλημα μου τωρα ειναι οι ταπετσαριες στις πορτες του οδηγου και συνοδηγου.
    στην αρχη ειχε θεμα μονο η μια επειδη ειχε φυγει το παραθυρο απο τις ραγες, το ανοιξα το εφτιαξα αλλα η ταπετσαρια δν εγινε ποτε οπως ηταν.

το αμαξι ειναι του 94 και μεχρι περσυ οποιος εμπαινε μεσα μου ελεγε οτι τα πλαστικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τους εκανε εντυπωση που δεν ετριζε τιποτα.

τον τελευταιο χρονο εχω προσπαθησει να φτιχσω τις ταπετσαριες αλλα τιποτα.

τις βγαζω αλλαζω τα ασπρα "pins" που εχουν γυρω γυρω, τις βαζω πανω κρατανε κανα μηνα και κρεμανε μετα και στεκονται μονο απο τισ βιδες και το θεμα ειναι οτι κοπανανε στο ανοιξε κλεισε και στις λακουβες!

εχει καποιος να προτεινει καμια δραστικη λυση???

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Spyrosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια καλησπέρα!

πολύ ενδιαφερον το θεμα με τα e36.
    εγω προσωπικα ειχα προβλημα με τον ουρανο και με το δεικτη τις βενζινης.
    ο δεικτης συγκεκριμενα μου εχει χαλασει τουλαχιστον 3-4 φορες στα 10 χρονια που εχω το αμαξι και καθε φορα εβγαζα την τρομπα βενζινης και την πηγαινα στον ηλεκτολογο και κολαγε ενα καλωδιακι και ολα καλα μετα.

το προβλημα μου τωρα ειναι οι ταπετσαριες στις πορτες του οδηγου και συνοδηγου.
    στην αρχη ειχε θεμα μονο η μια επειδη ειχε φυγει το παραθυρο απο τις ραγες, το ανοιξα το εφτιαξα αλλα η ταπετσαρια δν εγινε ποτε οπως ηταν.

το αμαξι ειναι του 94 και μεχρι περσυ οποιος εμπαινε μεσα μου ελεγε οτι τα πλαστικα ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τους εκανε εντυπωση που δεν ετριζε τιποτα.

τον τελευταιο χρονο εχω προσπαθησει να φτιχσω τις ταπετσαριες αλλα τιποτα.

τις βγαζω αλλαζω τα ασπρα "pins" που εχουν γυρω γυρω, τις βαζω πανω κρατανε κανα μηνα και κρεμανε μετα και στεκονται μονο απο τισ βιδες και το θεμα ειναι οτι κοπανανε στο ανοιξε κλεισε και στις λακουβες!

εχει καποιος να προτεινει καμια δραστικη λυση???
    Φίλε εγώ αλλάζοντας τα άσπρα αυτά κλιπσάκια και κολλώντας με σιλικόνη τις θήκες για πράγματα που έχουν οι πόρτες όλα οκ.. επίσης αν σου έχει ξεκολλήσει το πλαστικό που κουμπώνει πάνω πάνω στην πόρτα θέλει κι αυτό κόλλημα με σιλικόνη πριν τοποθετηθεί ξανά στην πόρτα το πάνελ..

Αυτό το βιντεάκι θα σε βοηθήσει..

5. The Following 3 Users Say Thank You to VasilisG85 For This Useful Post:

BILL007 (19-08-14), HLIAS - E36 (04-08-14), Spyrosb (03-08-14)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP