Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: E36 325 drift project

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο touloumis Εμφάνιση μηνυμάτων
    nik200 απο αναρτηση φοραει μια μαυρη bilstein ac schnitzer μαζι με τα ελατηρια της, ειναι αρκετα χαμηλη κ στο αμαξι μου φετετε αρκετα σκληρη για αρχη.. μελοντικα λεμε για μια καλη coilover και το αμαξι θα τουρμπιστη.. το αμαξι παιδια ειναι ατρακαριστο και δεν εχει πουθενα την παραμικρη σαπηλα.. αυτα τα 2 μου φανηκαν πολυ περιεργα γιατι δεν το περιμενα απο ενα αυτοκινητο τετοιας ηλικιας...
    Οι αδυναμιες της αναρτησης θα φανουν στην πιστα και υστερα απο αρκετη προπονηση,οπου θα ζηταται το κατι παραπανω και θα σας δυσαρεστει...Προς το παρον δεν σας νοιαζει.
    Μην μπλεκεται με πολυεστερικα καπο και αλλα τετοια ασκοπα εξοδα.Κοψτε τα ''νευρα'' του καπο και του πορτ παγκαζ και θα γινει φλιδα λαμαρινα.Αν θελετε βγαλτε ηλεκτρικα παραθυρα+γρυλλους και την ηλιοροφη(αν εχει)....Λογικα θα πεσετε περιπου στα 1150κιλα ισως και λιγοτερο ετσι....Εγω ημουν στα 1225 κι ειχα ακομη παραθυρα και ηλιοροφη,ενω με το Roll cage προστεθηκαν αλλα 75 και ηρθα στα 1300 ακριβως....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

touloumis (06-07-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP