-
Θέλετε να ακούσετε και μια αιρετική άποψη για το τι θα συμβεί?
Ναι, θα πούμε το bmw bmwδάκι, ναι θα μείνουμε πάααρα πολλοί χωρίς δουλειά (πιθανότατα θα είμαι από τους πρώτους), πολλοί που την "πάλευαν" με το ζόρι κυριολεκτικά θα πεινάσουν,
ΑΛΛΑ
θέλουμε δεν θέλουμε θα απο-μπουρδελοποιηθούμε (copyright 2010) μια ιδέα. Κάτι θα λειτουργήσει αν όχι σωστά, πιο καλά απ'ότι ήταν (ΝΑΙ, με κόστος αυτούς που δεν φταίνε, και εγώ μέσα σ' αυτούς). Κάποια χρήματα που πετάγονται και δίνονται με συνοπτικές διαδικασίες θα μειωθούν. Κάτι θα "στρώσει" σε αυτή τη χώρα, πληρώνοντας το τίμημα και πάλι οι ίδιοι αλλά θα στρώσει με το ζόρι.
Και όπως πολύ σωστά είπε και ο Ζακ, πόσο πιο κάτω πια... Από το πάτωμα στο υπόγειο θα πηγαίνουμε αυτά τα 3 χρόνια, αλλά αυτό είναι. Μετά πάλι προς τα πάνω. Τουλάχιστον αναγκαστικά και με το αδιαμφισβήτητα μεγάλο κοινωνικό του κόστος έχουμε για πρώτη φορά κάτι να περιμένουμε, υπάρχει ένας ορίζοντας θετικός μετά την 3ετία. Τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα κάθε φέτος και χειρότερα, μήπως είναι η πρώτη φορά που με το.. @$βλί στον απαυτό πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση??
Disclaimer: Πρόκειται για καθαρά προσωπική μου άποψη που σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να την επιβάλλω ως σωστή και έχει όλες τις πιθανότητες να αποδειχθεί λανθασμένη όταν μάλλον σε λιγάκι θα ψάχνω για δουλειά..
-
The Following User Says Thank You to Konstantinos For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP