Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (04-07-14)
Dermatis (04-07-14), tasos.kamv (04-07-14)
Τελικα το προβλημα με το κλειδι δεν ηταν η μπαταρια του. Προγραμματισμο ηθελε, δεν ξερω γιατι τον εχασε. Πηγα σε εναν κλειδαρα και εκπεμπει κανονικα το κλειδι και η μπαταρια ειναι οκ ειπε. Καναμε τη γνωστη διαδικασια και ειναι μια χαρα.
andreas_R (07-07-14), BILL007 (07-07-14), Dermatis (07-07-14), katsaraios (07-07-14), wheelman (02-08-14)
,μου το εκανε και μενα για αυτο στο ανεφερα.
Στα δικα μου προσθετω ενα φορτωμα οδικη για το μοτερακι της φτερωτης που τα επαιξε με αποτελεσμα να μην δουλευει το φαν σε ψηλη ταχυτητα και να μου ανεβασει θερμοκρασια οταν εβαζα αιρκοντισιον....
Αλλαχτηκε με σχετικα φτηνο κοστος μπροστα στα νουμερα που ακουσακαι ταξιδεψα δροσερος και ολιγον πιο αναλαφρος....
![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
andreas_R (07-07-14), Bazil Van Sinner (07-07-14)
Πειτε μου οτι τα πλαστικα trim στα πισω παραθυρα του compact πανε μαζι με το τζαμι? Δεν βρισκω σκετο κωδικο στο ETK, λεω για αυτα που κοβονται απο τον ηλιο.
Γιωργο ειχε καιρο θεμα το κλειδι, ειχα κανει προγραμματισμο και μονος με την επιβεβαιωση στο τελος αλλα δεν.. σημερα ειπε να δουλεψει. Μου ειπαν αν το ξανακανει τοτε να ψαξω, το διαγνωστικο δεν εβγαλε κατι.
Μαζι πάνε Φάνη. Παρήγγειλε τζάμια από αγγλικό ebay. Πάμφθηνα τα έχουν.
BILL007 (07-07-14)
Γιωργο το 2ο κλειδι εχει χαθει 100% μεσα στο σπιτι, δεν ξερω σε ποιο συρταρι εχει ξεχαστει. Οταν βρεθει θα ενημερωσω.
Γιαννη για να μη κανω κανα λαθος και τρεχω καλοκαιριατικα, εχεις ετοιμα p/n και μαγαζι? Χρειαζομαι και τιποτα αλλο οταν τα βγαλω? Πχ την εξω "μαλακη" τσιμουχα, κολλες, οτιδηποτε?
Καλημερα βαυαροι!
Επειδη γενικα δεν μενω ησυχος στην υποψια προβλημματος, εψαξα λιγο περισσοτερο το θεμα τρεμουλο!
Επαιξα με τις στροφες ρελαντι +/- 100 και το αποτελσμα ηταν απλα να κανω λιγοτερο αισθητο το θεμα!
Οποτε επομενη κινηση να τσεκαρω τις βασεις τοσο κινητηρα οσο και κιβωτιου που μου ειχατε πει!
Πηγα χτες στον Μητση και το κοιταξαμε καλα το αμαξι! Απο βασεις κομπλε και το ρελαντι σταθερο .....το βιμπραρισμα ωστοσο αν και δυσκολα αντιληπτο υπαρχει ακομα!
Μετα απο ψαξιμο καταληξαμε στο γεγονος οτι προερχεται απο την κινηση των καυσαεριων ......( κοινως την εξαγωγη) και πιο συγκεκριμενα απο το ελευθερο τελικο!
Κατι που λοιπον διορθωνεται με αλλαγη τελικου!
Απο Σεπτεμβρη θα κανω μια βολτα στον Παπαδοπουλο που το εφτιαξα να δουμε αν διορθωνεται ισως με κανα διαφραγμα στην εξατμιση!
Αυταααα![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
andreas_R (31-07-14)