Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδιά...ποια bmw και ποια βεβαίωση...

τα αμάξια εισαγωγής έχουν όλα πλήρες ιστορικό απο όταν έγινε η εισαγωγή τους. αν είστε απο θεσσαλονίκη και το αμάξι πέρασε τελωνείο στην αθήνα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε στο μηχανολογικό και να κάνετε την αίτηση αλλαγής της άδειας.

εκεί θα σας πούν που είναι τα χαρτιά του αυτοκινήτου, θα γίνει αίτημα να σταλεί ο φάκελος στο μηχανολογικό που έγινε η αίτηση και όλα τελειώνουν εκεί. απλά θα πρέπει να περιμένετε λίγες επιπλέον μέρες.

αυτό και τέλος...ούτε βεβαιώσεις χρειάζονται, ούτε τπτ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 10 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (03-07-14), BILL007 (03-07-14), Bitz (03-07-14), EVERGET (03-07-14), Konstantinos E60 (03-07-14), Leonidas_E39 (09-07-14), mormon (03-07-14), pilot (04-07-14), Vassilis ///M (03-07-14), wheelman (03-07-14)

Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπόν ακουστέ να δείτε...
    Δευτέρα πρωί πρωί πάω στο μηχανολογικό της περιοχής μου και τους λέω θελω να αλαξω ημερομηνία πρώτης άδειας....
    Ψάχνουν το φάκελο του αυτοκινήτου μου και ενω ξέρω οτι έχω κάνει αίτηση παλιά να ειναι εκεί και είναι....τον φαίρνουν τον ανοίγουν και μου λένε θα πρέπει να μας το φτιάξουν απο το πρώτο μηχανολόγικό που πρωτοασχολήθικε μετα τον εκτελωνισμο του αυτοκινητου.

Τρίτη πρωι μου λενε ο φάκελος βρέθηκε... ο πρωτότυπος...στον Πύργο Ηλειας ... ολα αυτα υπηρεσιακα μεταξυ τους . Θα περιμένουμε να μας το αλάξουν αυτοι απο εκει...

Τετάρτη παω για τελευταια ευτυχός φορά και μου δώσανε πιστοποιητικό που αναγραφει ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΣ 23-3-2001 και στην Ελλαδα 15-10-2005

Ο υπάληλος αφου μου έδωσε να καταλάβω οτι ήμουν ο πρώτος που την αλαζέ....εκει...με ενυμέρωσε οτι σε 3-4 μέρες θα ενημερωθεί και η εφορία...
    και δεν ειναι απαρέτητο να πάω το χαρτί εκει..

Τωρα είμαστε σε αναμονή ενυμερωσης εφορίας και θα σας ενυμερωσω...

4. The Following 2 Users Say Thank You to 330Ci STEPTRONIC For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (03-07-14), pilot (04-07-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP