Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Θέμα: Ε36 και μικρά μικρά...

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mantwnisz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά ξέρουμε σίγουρα πως λειτουργούν οι θερμαινόμενοι; Γιατί στο δικό μου (1998 coupe) ζεματάνε χειμώνα καλοκαίρι. Μήπως τα έχει παίξει η κεντρική μονάδα γιατί μου κάνει κάτι κολλήματα στις σκάλες του ανεμιστήρα (διζωνικός αναλογικός).
    Εννοεις του θερμαινομενους καθρευτες και ναι όπως είπε και ο γίαννης έτσι δουλεύουν.

Μεγάλο φάουλ της bmw πάντως
    -------------------

2. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

mantwnisz (14-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ! Είναι φάουλ όντως

Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο συνάδελφος mgiannis(με το λαμπάκι) ήταν η έμπνευσή μου να αναφέρω μερικά τσαχπίνικα κολπάκια που έχουν τα Ε36 και πιστεύω ότι οι οι πιο πολλοί γνωρίζουν.

Υπόψιν σε μερικά διαφέρουν ανάλογα με την χρονολογία οπότε ξεκινώ από το δικό μου(316 coupe m pack, 10oς του 96) όπου τα πιο πολλά τα έχω τσεκάρει.

•Όταν π.χ. φτάσουμε στο προορισμό μας και έχουμε κατεβασμένα τα παράθυρα. Σβήνουμε τον κινητήρα και κατεβαίνουμε. Μπορούμε να κλειδώσουμε το αμάξι και ταυτόχρονα να σηκωθούν τα παράθυρα γυρίζοντας το κλειδί προς τα δεξιά κρατώντας το παρατεταμένα για μερικά δευτερόλεπτα.

•Τέλος απλά αναφέρω ότι το κλειδί που χρησιμοποιώ έχει και ένα κουμπάκι επάνω που ενεργοποιεί μικρό φακό για να βλέπεις την σχισμή της κλειδαριάς για να μην γδάρεις το αμάξι.Έχω και άλλα τρία κλειδιά εκ των οποίων τα δύο είναι ίδια απλώς διαφέρει ο χρωματισμός της κεφαλής (γκρι και μαύρο) και ένα πιο μικρό που υποθέτω ότι μπορείς να βγάλεις αντικλείδι.

αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω ή να διορθώσετε παρακαλώ πράξτε άφοβα

Παρά πολύ καλό θέμα και χρήσιμο.
    Να προσθέσω ( έχουμε το Ε36 316i Luxus 4θ, μοντέλο 1998)

1. Για τα παράθυρα, το ίδιο μπορεί να γίνει πατώντας το τηλεκοντρόλ παρατεταμένα σε σταματημένο όχημα: και τα 4 παράθυρα κλείνουν, αν είναι ανοιχτά ή ανοίγουν, αν είναι κλειστά. Το τελευταίο πολύ χρήσιμο τώρα το καλοκαίρι, με το που μπαίνουμε σταμάξι δροσίζεται λιγάκι μέχρι να ξεκινήσει ο κλιματισμός.

2. Κλειδιά 4 συνολικά. Για τα μοντέλα απο το 1996 νομίζω, τα δυο βασικα κλειδιά/τηλεχειριστήρια ειναι μεγάλα και είναι αυτά που χρησιμοποιούσε η σειρά 7 Ε38. Το γκρίζο είναι (όπως ήδη αναφέρθηκε για τον παρκαδόρο και δεν ανοίγει το τουλαπάκι και το πορτ-μπαγκάζ). Το μικρό μαύρο κλειδί είναι βασικά η μίτρα και με αυτό βγάζετε καινούριο κλειδί, αν χάσετε τα άλλα. Το κλειδάκι αυτό το φυλάτε σαν τα μάτια σας και δεν το δίνετε πουθενά!

3. Μπορείτε να κλειδώσετε το πορτ-μπαγκάζ ξεχωριστά. Λοιπόν όταν η σχισμή της κλειδαριάς του πορτ-μπαγκάζ είναι κατακόρυφη, τότε κλειδώνει-ξεκλειδώνει με το κεντρικό κλείδωμα.
    Οπότε, έχοντας το αμάξι ξεκλείδωτο, το κλειδώνετε γυρνώντας το κλειδί στο πορτ-μπαγκάζ οριζόντια και μετά το βγάζετε. Μετά ξεκλειδώστε το αμάξι με το τηλεχειριστήριο: όσο η σχισμή της κλειδαριάς του πορτ-μπαγκάζ είναι οριζόντια αυτό είναι κλειδωμένο. Για να το απενεργοποιήσετε, πρέπει να ξεκλειδώσετε το κλειδωμένο αμάξι με το κλειδί από το πορτ-μπαγκάζ και να είναι η σχισμή κατακόρυφη...

4. Αν κλειδώσετε το αμάξι πατώντας το τηλεχειριστήριο 2 φορές, με την δεύτερη απενεργοποιούνται οι αισθητήρες αλλαγής κλίσεως: αυτό είναι σχεδόν απαραίτητο στο φέρυ-μπότ, για να μην αρχίσει να βαράει ο συναγερμός λόγω του κουνήματος από τα κύμματα.
    Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

5. The Following 2 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

HLIAS - E36 (04-07-14), Panos 316T (14-06-14)

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

ξεκλειδωνουμε το αμαξι και ανοιγουμε πορτες.χωρις να βαλουμε κλειδι παταμε τα παραθυρα και κατεβαινουν τα τζαμια ..............
    Ε36 mpack

7. The Following User Says Thank You to gregE36 For This Useful Post:

Panos 316T (26-06-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

σωστος αλλα με αυτο το τροπο μειωνουμε την ζωη της μπαταριας.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

9. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

gregE36 (26-06-14)

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστος αλλα με αυτο το τροπο μειωνουμε την ζωη της μπαταριας.
    το ξερω αλλα πεστο στην κορη μου που τις εχει γινει συνηθειο
    Ε36 mpack

11. The Following User Says Thank You to gregE36 For This Useful Post:

Panos 316T (26-06-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά εμένα στο E36 με το που το κλειδώνω με το κλειδί αρχίζουν κ κάνουν σαν τρελές οι κλειδαριές πάνω κάτω κλειδώνουν κ ξεκλειδώνουν συνέχεια τι είναι?
    Μόνο ο Θεός θα με κρίνει!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά εμένα στο E36 με το που το κλειδώνω με το κλειδί αρχίζουν κ κάνουν σαν τρελές οι κλειδαριές πάνω κάτω κλειδώνουν κ ξεκλειδώνουν συνέχεια τι είναι?
    Δεν το κόβω για έξυπνο κολπάκι...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

•Ας υποθέσουμε ότι είναι σκοτάδι, έχουμε κλειδώσει και θέλουμε να δούμε αν ξεχάσαμε κάτι μέσα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τραβήξουμε την χειρολαβή και τότε θα ανάψει η πλαφονιέρα.

κλειδωμενο οταν ειναι το αμαξι κ τραβηξω την χειρολαβη δεν αναβει η πλαφονιερα.....

τι φταιει?
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    •Ας υποθέσουμε ότι είναι σκοτάδι, έχουμε κλειδώσει και θέλουμε να δούμε αν ξεχάσαμε κάτι μέσα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τραβήξουμε την χειρολαβή και τότε θα ανάψει η πλαφονιέρα.

κλειδωμενο οταν ειναι το αμαξι κ τραβηξω την χειρολαβη δεν αναβει η πλαφονιερα.....

τι φταιει?
    Κωνσταντινα εχω την εντυπωση πως αυτο το κολπακι δεν τον κανουν ολα τα 36αρια. Πχ το τετραθυρο που ειχα με εργοστασιακο συναγερμο οταν το κλειδωνες και τραβουσες το χερουλι του οδηγου τοτε αναβε οπως λες η πλαφονιερα. Αυτο γινοταν ομως μεχρι τρεις φορες μετα απο καθε κλειδωμα, τεταρτη φορα δεν αναβε το φως. Στο καμπριο που δεν ειχε συναγερμο δεν το εκανε αυτο. Εσενα για να καταλαβω στο κανει οταν ειναι ξεκλειδωτο το αμαξι η δεν το κανει καθολου?
    quattro ist fur sissies

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP