μετα τις αναλαμπές έρχεται το τέλος.προλαβέ το πριν σε αφήσει.
BILL007 (09-06-14)
Χαχαχα
Σωστος ο bazil
Bazil Van Sinner (09-06-14)
Kαι το σεναριο συνεχιζεται ....με το ρελαντι να συνεχιζει να σπαει τα νευρα!
Εβγαλα ενα βιντεο να μου πειτε την αποψη σας!
Οταν βαζω μπρος μετα την μιζια το ρελαντι κανει μια βουτια και ανεβαινει σχεδον στα κανονικα. Το τρεμουλο περναει μεσα!
Κανει μικρα σκαμπανεβασματα ομως......
Το παραξενο: Οταν αναβω φωτα και γενικα τραβαω ρευματα χοντα ( πχ προβολια /μεγαλη σκαλα) το ρελαντι βουταει και μετα επανερχεται!
Τι μπορει να ειναι?
https://www.youtube.com/watch?v=v9Rx...ature=youtu.be
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Το να κανει ενα μικρο βουτηγμα οταν τραβας ρευμα κ να επανερχεται επι τοπου θα ελεγα πως ειναι φυσιολογικο.
Θα ελεγα πως οτι αμαξι εχω οδηγησει το κανει αυτο κ ειναι φυσιολογικο μιας κ αυξανεται το ζορι του δυναμο.
Τωρα ειμαι απο κιν κ δεν μπορω να δω το βιντεο.
Αρχικα... Το εχεις μπριζαρει κ δε δειχνει κατι?
Μηπως εχεις παροδικη βλαβη σε ματι στροφαλου η αισθητηρα εκκεντροφορου?
Το κυκλωμα εισαγωγης κ υποπιεσεων το εχεις ελεγξει για διαρροες?
Ναι ειναι μπριζωμενο -ελεγμενο παντου!
Αερα δεν ρουφαει - βλαβη δεν βγαζει σε κανενα αισθητηρα- το εμφανες σωληνακι της υποπιεσης αλλαχθηκε ( ηταν καταπονημενο) χωρις αποτελεσμα!
Η δονηση μεσα μετα απο συζητηση και τον Tasso.kamv και wheelman εικαζουμε μπως μπορει να ειναι απο καποια βαση μεταδοσης ειτε κινητηρα!
Ωστοσο οι στροφες σας φαινονται λογικες?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Τα κλασε το κλειδι του Compact. Τι γινεται τωρα? 180¤ στη BMW ή μπαταρια και σφαξιμο? Και ποια ειναι τελος παντων αυτη η μπαταρια που οπου πηρα τηλ. ειπαν δεν την εχουμε, ειναι ειδικη, δεν θα βρεις, κλπ. Και η νεα απο τη μιζα δεν θα φορτιζει?
Αν δεν δουλεύει ο τηλεχηροσμος ναι θέλει μπαταρία. Την οποία βρίσκεις εύκολα είναι η vl 2020 της Panasonic.
Απλά θα χρειαστεί να παραγγειλεις και να κόψεις νέο fob.
Αν δεν παίρνει μπροστά μάλλον πας για κλειδί...
Αν θες κάτι άλλο μου λες
Υγ
Πρώτα σφάξε το fob και μετά πάρε μπαταρία ώστε να βεβαιωθείς για την θέση των pin αλλιώς κόλλημα με καλωδιακια και οποιαδήποτε αντιστοιχη μπαταρία
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 25-06-14 στις 07:46
BILL007 (25-06-14)
Παιρνει μπροστα, ξεκλειδωνει με το χερι, το remote δεν δουλευει. Θα τα κανω μανταρα Ηλια, δεν ειμαι καλος στο soldering πλακετας. Θα τα κολλησω ολα μαζιΛεγε ποτε και που να ερθω με τα απαραιτητα εφοδια πολεμου
Δεν νομιζω να ειναι αυτο Γιωργο, θα δοκιμασω αλλα μαλλον η μπαταρια χαιρετησε.
Σε Ε46 μετατροπη σε 2.5λιτρο Μ52(μαλλον γιατι εχει συρμα στο γκαζι) αναψε το λαμπακι του EML και δεν εδινε πανω απο τις 2000 στροφες.
Το αμαξι πηγε στη διαγνωση οπου ο μηχανικος ειπε οτι ειναι η μοναδα ελεγχου του γκαζιου με κοστος ανταλλακτικου καινουριου 800¤.
Τα Μ52 αφου ειναι με συρμα τι ελεγχει το γκαζι ηλεκτρονικα?
Επισης ψαχνω το μοτερ να δω το part number να το ψαξω απο τιμη και δεν μου το βγαζει
Σε ε36 εμπαινε το Μ52Β25?