Βάλτε ένα μήλο να τελείωνουμε...
https://www.tokoulouri.com/economy/sticker_licker/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βάλτε ένα μήλο να τελείωνουμε...
https://www.tokoulouri.com/economy/sticker_licker/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.
Ο Αρδάμης στο δρόμο για τη Σπάρτη σίγουρα λειτουργεί.Για τον παλιό δεν ξέρω.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
katsaraios (26-06-14)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Επιβεβαιωνω! Εχει μεταφερθει ο αρδαμης λιγο εξω απο ενα χωριο εν ονοματι Αλεποχωρι!
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
freddys (26-06-14), katsaraios (26-06-14)
Στου Αρδάμη έφαγα πριν κανα δίμηνο κάτι μακαρονάδες και κάτι γουρουνάκια... λουκούμι! σλουρπ! πείνασα....
Στο θέμα μας, είχα ρωτήσει στα γραφεία της Αττικής οδού και είχανε πει πως μπορώ να χρησιμοποιώ το e-pass και σε άλλο αμάξι (αυτό πριν 5 χρόνια που το έβγαλα), δεν χρειάζεται να δηλώσεις τίποτα. Έκτοτε στα διόδια, το τοποθετώ στο ταμπλό (με το κλιπσάκι προς τα πάνω πάντα) και μετά το ξαναβάζω στο τασάκι...
Παιδιά ο κυριότερος λόγος που θέλω το e -pass είναι να μην μπλέκω σε ουρές !!!Μου έχει συμβεί αρκετές φορές (ειδικά σε επιστροφή) και είναι απλά κόλαση το θέμα !!! Δερματής σταματάω για καφέ αλλά πλέον νομίζω πως έχει κλείσει αυτό που πηγαίναμε . Δεν θυμάμαι πως λεγόταν το μαγαζί απλά θυμάμαι πως παλιότερα μπορύσες να βάλεις βενζίνη εκεί και απένατι έχει μια εκκλησία ! Όσο για την εξεταστική .......άσε εγώ πρέπει να περάσω 7 μαθήματα για να πάρω πρακτική ,αλλιώς χάνω την πρακτική αν χρωστάω έστω και ένα από αυτά τα 7. χαχαχαχα. Βασικά για κλάμματα είναι η φάση
![]()
Οπότε Πάρη και 'γω στο διάβασμα θα ΄μαι Ιούλιο και Αύγουστο .... Διακοπές στις Μπραχάμες λοιπόν !!!Σόρρυ για το offtopic....
Bazil Van Sinner (23-07-14)
Καλή επιτυχία και καλή ξεκούραση!![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Δημήτρης Λέκκας (24-07-14)