Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 65

Θέμα: Ενισχυση πισω πατωματος σε Ε46 Μ3. Μια εναλλακτικη μεθοδος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

η χημικη κολληση γενικα υπερτερτει σε σχεση με τις κλασικες κολλησεις λογο του οτι δεν θερμαινεται τοπικα το σημειο κολλησης!!οι κλασικες κολλησεις ναι μεν ειναι πολυ πιο δυνατες ακριβως στο σημειο της κολλησης αλλα στην ουσια τι κανει?λιωνουν 3 μεταλα μαζι και γινονται ενα με αποτελεσμα το γυρω σημειο να θερμαινεται και να αδυνατιζει σημαντικα(οταν μιλαμε για λαμαρινες της ταξης των 1-2-3mm δεν μιλαμε για σιδερα 10 και 15mm)και πολλες φορες παρατηρουμε οτι το σημειο της κολλησης ειναι ανεπαφο και 2-3mm πιιο διπλα εχει ανοιξει!!!!στην ουσια μεταφερεται η ζημια στο αμεσος επομενο πιο ευαλωτο σημειο το οποιο ειναι η ζεσταμενη/αδυνατισμενη λαμαρινα απ την κολληση!!!!γι αυτο και οπως ειπε ο Νικος εφαρμοζεται και στο Ε60 διοτι σε πριπτωση συγκρουσης ειχε πολλες περιπτωσεις οπου αντι να παει η δυναμη στις ζωνες παραμορφωσης επαιρνε σε μερη οπου υπηρχαν κολλησεις::::και αν θυμουνται οι παλιοι και οσοι ειχαν ασχοληθει παλια με τις μηχανες ολα τα FZR σε πριπτωση συγκρουσης μετωπικα επαιρναν τα πλαισια τους (στο κλουβι του κηνητηρα)ακριβως στις κολλησεις που ειχαν με αποτελσμα η ναβγαινει αχρηστο το μηχανακι η να πηγαινει καλιμπρα!!!!!!(υπαπρχουν και τετοιες περιπτωσεις σε καποια gsxr K2 - K3)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    λιωνουν 3 μεταλα μαζι και γινονται ενα με αποτελεσμα το γυρω σημειο να θερμαινεται και να αδυνατιζει σημαντικα(οταν μιλαμε για λαμαρινες της ταξης των 1-2-3mm δεν μιλαμε για σιδερα 10 και 15mm)και πολλες φορες παρατηρουμε οτι το σημειο της κολλησης ειναι ανεπαφο και 2-3mm πιιο διπλα εχει ανοιξει!!!!στην ουσια μεταφερεται η ζημια στο αμεσος επομενο πιο ευαλωτο σημειο το οποιο ειναι η ζεσταμενη/αδυνατισμενη λαμαρινα απ την κολληση!!!!

Αυτό ήθελα να πω και εγώ...Και για εμένα είναι ο σημαντικότερος λόγος για να αποφύγεις MIG ή TIG ειδικά σε αυτά τα σημεία...Αντί να τα κάνεις καλύτερα τα κάνεις 10 φορές χειρότερα τα πράγματα...

Τώρα για αυτές τις κόλλες, επιτρέψτε μου να έχω την άποψη ότι στην Ελλάδα δεν παίζει να βρεθεί σωστός μάστορας για αυτή την δουλειά...(προσωπική εκτίμηση)
    Στην Γερμανία ίσως κάτι να παίζει...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP