Σταματω τα thanks στισ φωτος του Βρασιδα εως οτου αποφασισει να βαλει μια υπογραφη που να μην τις ... βιάζει...![]()
![]()
Σταματω τα thanks στισ φωτος του Βρασιδα εως οτου αποφασισει να βαλει μια υπογραφη που να μην τις ... βιάζει...![]()
![]()
Δέν παίζει να γίνει αυτο Ntinos![]()
Πές μου ποιά γουστάρεις να στην στείλω ανεπεξέργαστη,αλλά να την βγάλω έτσι στην κυκλοφορία ,λίγο δύσκολο.
Ετσι κι αλλιώς δέν είναι βιοποριστικό το θέμα μου,
το χαβαλέ μας κάνουμε,μέσα σ'αυτο το χαβαλέ είναι και το
watermark.
Ti θέλω να πώ?Μ'αρεσει να βλέπω φωτογραφίες μου οπουδήποτε και άν αναπαράγονται και με όποιο μέσο,θέλω να έχουν "σφραγίδα"πάνω τους,
είναι "δικιές" μου,είμαι ο "δημιουργός" τους.
Για κάθε φωτογραφία που παρουσιάζω με υπογραφή ,έχω καταναλώσει στην ληψη και επεξεργασία τουλάχιστον μισή ώρα απο τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου.
Πιστεύω να έγινα κατανοητός και να μην με περάσετε για ψώνιο,ευχαριστώ
Ορίστε και μία καθαρή με τον ουρανό όπως απείραχτο.δέν είχε ηλιοφάνεια,ήταν μια μουνταμάρα και μου άρεσε το "τραβηγμένο"
σιέλ στο editing.
Bazil Van Sinner (17-06-14)
Bazil Van Sinner (17-06-14), Bitz (17-06-14), Eleni (19-06-14), Loukas (17-06-14)
... και αν "φοβάσαι" μηπως καποιος στην "δανειστεί", υπάρχει τρόπος να ειδοποιεισαι για το που εμφανίζεται η κάθε σου φωτο.
Ειρηστω εν πάροδο, και με ενα crop μπορει τωρα να την κάνει δικη του...
Θελω να πω οτι τέτοιου είδους υπογραφή δεν σου παρέχει καμια απολύτως "ασφάλεια" :-)
Bazil Van Sinner (17-06-14)
fanisk (18-06-14)
Γούστα είναι αυτά
Πώς μπορω να ειδοποιούμε,θέλω και γω να το μάθω.
Μα δέν την βάζω για ασφάλεια.
Προέρχομαι απο μια εφηβεία,που καταπίναμε τα sparvar και τα motip,με τις κούτες κάτι βράδυα."εργο" χωρίς υπογραφή,logo,tag,είναι ορφανό.Οι περισσότερες φωτογραφίες μου είναι επεξεργασμένες,δέν κάνω δηλαδή αναπαραγωγλη φωτορεπορταζ,αλλά την "βρίσκω" με το πείραγμα τους .Όπως και νά χει,αν με μελετήσει καποιος σπουδαγμένος,όλο και κάποιο "στυλ" θα ανακαλύψει,πράγματα ακούσια για μένα προς το παρόν ,αλλά με πολύ μέλλον,ελπίζω.Καί άν είναι να έρθει ένα σχετικό μέλλον θέλω τα "ντουβάρια" που έχω ζωγραφήσει να είναι όλα τους tagαρησμένα,λάθος μου ή σωστό,δέν έχει σημασία.Μου κόλλησε και αυτό μαζί με την φωτογραφια
Ευχαριστώ για τις αντιρήσεις και τον διάλογο,βελτιώνομαι μέσα απ αυτό.
Με καθόλου ανάλυση όμως![]()
aristent (18-06-14), doctore (18-06-14), TakisKal (18-06-14), Vassilis ///M (18-06-14)