Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά ο sharky δεν ειναι πλέον μέλος της συντονιστικής - διαχειριστικής ομάδας. (Αρα και να ηθελε δεν θα μπορουσε να την διαγράψει )Σαν σωστός συντονιστής πρώτα απο όλα πρέπει να διασφαλιζεις την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ. Σαν μέλος πρέπει πρώτα από όλα να περνάς καλά, σεβόμενος τους κανόνες και τους συνομιλητές σου.
Ο Κώστας λοιπόν υπηρξε υπόδειγμα για ΟΛΟΥΣ και στους δυο αυτούς ρόλους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 17-06-14 στις 19:23
Φιλε Bitz με προλαβαν ηδη στη απαντηση μου.
Επιπλεον να πω οτι οι 2 φωτο δεν εχουν καμία σχέση μεταξυ τους. και οχι βεβαια για τον λογο αυτο που εγραψε ο Κατσ.
ρε Γιωργο ελεος ρε Γιωργο... Εσυ ειδικα με ξερεις, αν εχω τετοια προσεγγιση που ανεφερες. Ντροπη να τα λες αυτα για μενα.
εντιτ. το θενκς μπηκε για την αργεντινη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 17-06-14 στις 21:00
Όχι πριν πολλά χρόνια, είχαμε παρόμοια αποσπάσματα επί εμφυλίου. Το έδειξα το βίντεο που πόσταρε ο στροφ στον πατέρα μου και του θύμισε πράγματα που νόμιζε ότι είχε ξεχάσει.
Μάλιστα μου είπε και μια ιστορία για μια. Ξαδέρφη του που τρελάθηκε και στο τέλος αυτοκτόνησε αφού έκαψε με καυτό νερό το μόλις 2 χρονών αδερφάκι της. Ο λόγος που τρελάθηκε ήταν το γεγονός ότι είδε σε πασαλο το κεφάλι του αγαπημένου της, που είχε να δει περίπου ένα χρόνο. Εκεί που περίμενε να γυρίσει, είδε το κεφάλι του παλουκωμενο και σαλταρησε.
Όπως καταλαβαινετε, η ιστορία και νοοτροπία μας, δεν είχε και μεγάλη διαφορά από αυτά τα κτήνη που υπάρχουν ακομα...αυτό το οποίο όμως δεν ξέρω, είναι, το αν μετά από τόσα χρόνια, είμαστε όντως πολιτισμενοι και δεν θα κάναμε τα ίδια και εμείς αν ειμασταν σε μια παρόμοια κατάσταση με τη συρια...
sympether with chiefτης
Γενικη αποψη εξεφρασα δεν ειπα οτι εσυ τα ασπαζεσαι...
Δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους πιστευεις??
Αμαχοι και αοπλοι σκοτωθηκαν και στις 2 φωτο.
Αλλα πιστευω και η φωτο του Μαικ λογοκριμενη θα ηταν δεν θα υπηρχε χυμα σε κανα μπλογκοσαιτ και την πεταξε για να μας ευαισθητοποιησει..
Κατα τα αλλα πολυ καλα κανετε και υπερασπιζεστε την διαχειριστικη ομαδα σαφως εχετε δυσκολο εργο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 17-06-14 στις 22:22
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bitz (17-06-14)