Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: DIY-Αντικατασταση τσιμουχας πισω παραθυρου σε E46 coupe

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η αληθεια εινα οτι δεν τα εχω κολλησει ακομα!!!
    Εχω βαλει το αυτοκινητο σε ενα υπογειο για να κανω ανενοχλητος τις εργασιες και δεν το εχω βγαλει ακομα.
    Αυτες τις μερες θα τριψω τις παλιες κολλες και θα το κολλησω απο την αρχη. Οταν τα ειχα πρωτοκολλησει δεν ειχα βγαλει τις παλιες κολλες και σε διαφορα σημεια ξεκολλαγε. Πιστευω να γινει καλυτερο τωρα.
    Ειχα παρει μια μαυρη κολλα της 3Μ, μαλλον την ιδια θα ξαναβαλω. Εχει χρησιμοποιησει καποιος κατι που να τον αφησε 100% ευχαριστημενο?

2. The Following 2 Users Say Thank You to christar For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (16-06-14), katsaraios (16-06-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο christar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αληθεια εινα οτι δεν τα εχω κολλησει ακομα!!!
    Εχω βαλει το αυτοκινητο σε ενα υπογειο για να κανω ανενοχλητος τις εργασιες και δεν το εχω βγαλει ακομα.
    Αυτες τις μερες θα τριψω τις παλιες κολλες και θα το κολλησω απο την αρχη. Οταν τα ειχα πρωτοκολλησει δεν ειχα βγαλει τις παλιες κολλες και σε διαφορα σημεια ξεκολλαγε. Πιστευω να γινει καλυτερο τωρα.
    Ειχα παρει μια μαυρη κολλα της 3Μ, μαλλον την ιδια θα ξαναβαλω. Εχει χρησιμοποιησει καποιος κατι που να τον αφησε 100% ευχαριστημενο?
    Αυτη την κολλα της 3Μ εβαλα και εγω προπερσι δεν εχουν ξαναξεκολλησει φτου,φτου....
    Καλο καθαρισμα απο τις παλιες κολλες και οταν τα κολλησεις αστα μια ημερα κλειστα να πιασουν καλα..

Στο ανοιξε -κλεισε τωρα του πισω τζαμιου πως βλεπεις το καινουριο λαστιχο,εχει μεγαλη επιφανεια τριβης με το παραθυρο?
    Αν ειναι περιπου το ιδιο λεπτο οσο το παλιο τοτε θα κρατησει ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 16-06-14 στις 10:41

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (16-06-14)

Περιοχή
    Aigio
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η ποιοτητα της τσιμουχας δεν με πολυενθουσιασε.
    Αν την τοποθετησεις χωρις το σωληνακι, τσακιζει. Με το σωληνακι ομως εχει μεγαλυτερη αντισταση και την κοβει λιγο το τζαμι.
    Καπου διαβασα οτι αν κοψεις τα αυτακια της τσιμουχας, στρωνει και χωρις το σωληνακι. Ισως μια τσιμουχα με πιο λαστιχενια υφη να ηταν καλυτερη.
    Με τη συγκεκριμενη καποιος που το εχει κανει στο Αμερικα διαβασα οτι ειναι ηδη στα 4 χρονια... Βεβαια απο οτι καταλαβα, δεν το πολυανοιγουν το τζαμι στα μερη τους...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP