Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: Ταίριασμα Χρώματος? / Τοπικό Βάψιμο?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα το alpine weiss της bmw, δεν είναι μεταλλικό, τι είναι όμως; ακρυλικό η το περίφημο 2Κ που έλεγαν οι βαφείς παλαιότερα;
    Επίσης βάφεται με την μία η πέφτει και βερνίκι διάφανο στο τέλος.
    Ρωτώ επειδή το σετάκι που δίνει η αντιπροσωπεία γιά μικροεπισκευές, έχει 2 φυαλίδια, ΄ένα με χρώμα και το άλλο με βερνίκι
    Ναι Κώστα, μου είχες πεί οτι έχει μια ιδιομορφία το συγκεκριμένο χρώμα όταν σε είχα ρωτήσει για το δικό μου. Enlighten us
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 25-04-10 στις 16:12

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα το alpine weiss της bmw, δεν είναι μεταλλικό, τι είναι όμως; ακρυλικό η το περίφημο 2Κ που έλεγαν οι βαφείς παλαιότερα;
    Επίσης βάφεται με την μία η πέφτει και βερνίκι διάφανο στο τέλος.
    Ρωτώ επειδή το σετάκι που δίνει η αντιπροσωπεία γιά μικροεπισκευές, έχει 2 φυαλίδια, ΄ένα με χρώμα και το άλλο με βερνίκι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι Κώστα, μου είχες πεί οτι έχει μια ιδιομορφία το συγκεκριμένο χρώμα όταν σε είχα ρωτήσει για το δικό μου. Enlighten us
    Το alpine white ή wheiss - όπως σας ευχαριστεί - (κωδ. 300) υπάρχει στο χρωματολόγειο της BMW από το 1986 και το φόρεσε η πρώτη Μ3 η Ε30. Τότε λεγόταν alpine white I. Στη σειρά 90/92/93 λέγεται Αlpine Weiss III. Παλαιότερα τα χρώματα ήταν βερνίκι & χρώμα σε ένα. Είχες μία γρατζουνιά? Τέλεια! Έτριβες μ ένα ντουκοχαρτάκι, το γυάλιζες και χρώμα από το 'δίπλα' σημείο πήγαινε στη γρατζουνιά και την κάλυπτε.

Με τα σημερινά χρώματα ΔΕΝ γίνεται αυτό. Χρώμα και βερνίκι είναι ξεχωριστά. Πρώτα πέφτει το χρώμα, μετά το βερνίκι. Γι αυτό το λόγο σου χουν δώσει και 2 μπουκαλάκια.

Στράτο, δε νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Τη Παρασκευή παρέδωσα ένα 92 Μ3 που του φτιάξαμε 2 μικρές ζημιές ίδιο χρώμα κι αυτό με το δικό σου. Μία ήταν στο καθρέπτη και η άλλη στο προφυλακτήρα. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα problemo. Λογικά πρέπει να μας ενημέρωσαν τα αρχεία στο pc και τις καρτέλες με τις αποχρώσεις, άρα είμαστε ΟΚ.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gant (25-04-10), stratos (25-04-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το alpine white ή wheiss - όπως σας ευχαριστεί - (κωδ. 300) υπάρχει στο χρωματολόγειο της BMW από το 1986 και το φόρεσε η πρώτη Μ3 η Ε30. Τότε λεγόταν alpine white I. Στη σειρά 90/92/93 λέγεται Αlpine Weiss III. Παλαιότερα τα χρώματα ήταν βερνίκι & χρώμα σε ένα. Είχες μία γρατζουνιά? Τέλεια! Έτριβες μ ένα ντουκοχαρτάκι, το γυάλιζες και χρώμα από το 'δίπλα' σημείο πήγαινε στη γρατζουνιά και την κάλυπτε.

Με τα σημερινά χρώματα ΔΕΝ γίνεται αυτό. Χρώμα και βερνίκι είναι ξεχωριστά. Πρώτα πέφτει το χρώμα, μετά το βερνίκι. Γι αυτό το λόγο σου χουν δώσει και 2 μπουκαλάκια.

Στράτο, δε νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Τη Παρασκευή παρέδωσα ένα 92 Μ3 που του φτιάξαμε 2 μικρές ζημιές ίδιο χρώμα κι αυτό με το δικό σου. Μία ήταν στο καθρέπτη και η άλλη στο προφυλακτήρα. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα problemo. Λογικά πρέπει να μας ενημέρωσαν τα αρχεία στο pc και τις καρτέλες με τις αποχρώσεις, άρα είμαστε ΟΚ.
    Κώστα, το 2003 το E21 που είχα αγοράσει ηταν alpine white, φυσικά δεν θυμάμαι τον ακριβή κωδικό του χρώματος.
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP