αμαξι συμβολο για ενα λαο για πολλα χρονια, εμπαζε παντα χιονια απο ολα τα παραθυρα κ φοβοσουν να αναψεις τσιγαρο γιατι το υγραεριο που ειχαν ολα τα ταξι μυριζε τοσο πολυ που εβγαινες μαστουρωμενος κ παγωμενος μετα απο καθε διαδρομη, επισης ηταν οι πρωτοι που ειχαν ανακαλυψει το start/stop μια που σε καθε φαναρι μολις γινοταν πορτοκαλι εσβηναν την μηχανη κ πηγαιναν ρολαροντας μεχρι να σταματησουν, οταν αναβε πρασινο αναβαν ξανα την μηχανη, μπορει να εχουν αλλαξει τωρα αλλα εμενα η γνωμη μου δεν αλλαζει...ειναι σκυλια-δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλα για τα μπαζα!

!
Τι μου θύμησες τώρα.Και λίγα είπες.Καμία έκφραση δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς το τι βίωνες κάθε φορά.

Ουκ ολίγες διαδρομές με τα συγκεκριμένα ταξί.Κρατική εταιρεία ταξί, με Dacia μόνο,αλλά αυτά υπήρχαν μέχρι να έρθει η DAEWOO.Ασυντήρητα οχήματα.Δεν δούλευε τίποτα.Πρέπει να βρω φωτογραφίες που έχω από λάστιχα σε αμάξι που κυκλοφορούσε.Το "φαίνονται τα λινά" είναι λίγο.Στα πιο πολλά έτσι ήταν.Βράδυ χωρίς φώτα.(δεν δούλευαν; για λόγους οικονομίας

Μονίμως μεθυσμένοι οι περισσότεροι οδηγοί.Έχει τύχει πάνω σε στροφή να ανοίξει η εξωτερική πόρτα.Απλά πρέπει να σφήνωνε η πόρτα στο πίσω φτερό(κλασσική περίπτωση) δεν δούλευε κάτι στις ασφάλειες του συγκεκριμένου (αν υπήρχαν κιόλας)!.Ευτυχώς που είμασταν 3 και κράταγε ο ένας τον άλλον.Το χειμώνα περισσότερο κρύο ένιωθες μέσα στο ταξί παρά έξω.Και άλλα πολλά.