Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 122

Θέμα: Αγορά 335 Ε92

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον καθένα μπορεί να τύχει και κάτι διαφορετικό όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο. Ο κινητήρας του 335 Ν54 είναι διπλοτούρμπινος και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο χειριστής. Δηλαδή το αυτοκίνητο πρέπει αυστηρά να ανεβάσει θερμοκρασία λαδιού και μετά να ξεκινήσεις, όποιος το έχει καταλάβει και το εφαρμόζει αυτό καλώς. Γι'αυτό βάζεις μπρος και άμα βιάζεσαι ξεκινάς χωρίς απότομα γκάζια αυτός είναι και ο λόγος που κάτω από από το στροφόμετρο δείχνει θερμοκρασία λαδιού και όχι νερού (από το λάδι λιπαίνονται και τα τούρμπο).

Εφόσον είσαι στη Γερμανία μη βιάζεσαι και βρες ένα με λιγότερα χλμ να δεις και άλλους ανθρώπους μικρούς μεγάλους τι είναι ο καθένας. Εφόσον θες να κάνεις μια τέτοια αγορά (να θυμάσαι ότι το 335 κάνει 60-70κ καινούργιο) θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και τα ακριβά ανταλλακτικά του. .
    Αυτό όμως μέχρι ένα σημείο μια φορά αλλάζεται η αντλία μια οι πολλαπλασιαστές αν τύχει κιόλας.

Γι αυτό δεν κοιτάω αυτά που κάνουν 30.000 να μου μείνει κάβα σε περίπτωση στραβής. Βέβαια είναι διαθέσιμα όλα τα servis του αυτοκινήτου αλλά περισσότερες λεπτομέρειες θα ξέρω το Σαββάτο που θα πάω να το δώ.
    Το αμάξι θα ελεγχθεί απο όλες τις πλευρές πρίν το πάρω εννοείται. Το θέμα είναι ότι όσα βρήκα ώς εναλακτικές ή θα έχουν μέσα ξύλο ή θα είναι μπέζ πράγματα που ΔΕΝ μου αρέσουν. Έχω κάποια στάνταρ κριτήρια για αυτοκίνητο γιατί καλά είναι να είναι καλό το μοτόρι αλλά να μου κάνει και "κλίκ" στην εμφάνιση.
    Τέσπα είδωμεν!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to ChristosKDE For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-06-14), NikosE92 (09-06-14), Thomelef (09-06-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP