το καλύτερο σύστημα αδερφέ..έχω σκάσει απο σούζα με στριμμένο τιμόνι και δεν ''άνοιξε'' ρουθούνι!
το καλύτερο σύστημα αδερφέ..έχω σκάσει απο σούζα με στριμμένο τιμόνι και δεν ''άνοιξε'' ρουθούνι!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Christopherk (05-06-14), ninja2 (14-06-14)
δεν είναι άνθρωποι ρε πστ μου αυτοί..δεν γίνεται..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (05-06-14)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bazil Van Sinner (05-06-14), pilot (05-06-14)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
nikos1400 (06-06-14)
''I have huge respect for the racers who ride this circuit flat out on a superbike as it requires massive courage and concentration. It is dangerous and unbelievably fast and entirely different from the kind of track i'am used to racing on''
Valentino Rossi.
''The reason i do it is because if you get it wrong, it wil kill you! If you think it's too dangerous, then go home and cut your crass and leave us to it!''
Guy Martin.
Bazil Van Sinner (05-06-14), doctore (05-06-14), nikos1400 (05-06-14)
A8hnaios (05-06-14), Bazil Van Sinner (05-06-14), doctore (05-06-14), Vassilis ///M (05-06-14), z3 2.2 (27-06-14)
Και η ''άλλη όψη'' του νομίσματος!
μη σας ξεγελάει ο τίτλος..δεν δείχνει τίποτε ''περίεργο''...![]()