To M235 με ολα τα extra φτανει $ 51,400
Το Μ4 ξεκιναει $ 64,200 και με αρκετα extra φτανει $ 76,000 . Αν προσθεσεις και M Carbon ceramic brakes το τε φτανει $ 85,350.00
Και ολες αυτες οι τιμες δεν περιλαμβανουν ΦΠΑ , που στην περιοχη μου ειναι 7%...
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
A8hnaios (05-06-14), giannis_compact (05-06-14)
ΦΠΑ μόνο 7%;!;;
Παράδεισος![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Eleni (05-06-14)
Και να ήταν μόνο ο ΦΠΑ, αγαπητή μου I_MNL...
ας μα πει η Ελένη πόσο έχει η βενζίνη εκεί...
για να μας έρχονται τα εγκεφαλικά, ένα, ένα...
από τα νταβατζιλίκια που πληρώνουμε εδώ...
δεν ξέρω, τελικά, αν εκεί που ζει η Ελένη είναι Παράδεισος...
αλλά η Ελλάδα είναι, πλέον, σίγουρα, μία κόλαση!!!![]()
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
Leonidas_E39 (28-08-14)
Πολύ σωστός.
Όμως σε όλη την Ευρώπη τα καύσιμα είναι ακριβά, όπως και ο Φ(α)ΠΑ...
Τέλος πάντων, για να γυρίσουμε στο 2-άρι: αν βγει 216i, θα το σκεφτόμουν με την βελτιωσούλα του πακετου AC Schnitzer για 204 αλογάκια και με μηχανικό κιβώτιο φυσικά!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 06-06-14 στις 14:47
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Prevezanos (06-06-14)
Συμφωνώ![]()
Αλλά το 2 το εννοώ για την Ελλάδα, αν αποφασίσουν οι γονείς μου να ανταλλάξουν το πιστό Ε36 316i των 300.000+ χλμ!
Αλλιώς για Αγγλία το F30 ALPINA D3 BiTurbo, μεταχειρισμένο όταν πέσουν οι τιμές...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 06-06-14 στις 18:48
Συμφωνώ, μόνο που το depression της Ελλάδας, σε συνδιασμό με ημερομίσθια των ¤10 και την ανεργία του 35%, δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.
Κάτι από τα τρία ναι, αλλά και τα τρία μαζί όχι...
Γι' αυτό μας έχουνε κάνει τα...τρία δύο και η μισοί Ελληνες τρέχουν στους Ασκιτήδες...(που οι περισσότεροι είναι και σκιτζήδες, άρα πάλι τζάμπα ο κόπος και το χρημα)
Anyway, που λέμε και στα Ζαγόρια, συμφωνώ, για Ελλάδα, 216, αλλά diesel, με efficient dynamics και πακέτο Μ. Δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, δεν εξιτάρει τα πλήθη. Παρέχει, όμως, αξιοπρέπεια στην εμφάνιση και την κίνηση.
Για εκτός Ελλάδος 235 is perfect, εκτός αν είσαι M-καψούρας!![]()
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.