Δυστυχώς ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι το κράτος ή το κεφάλι είμαστε εμείς. Όταν καταλάβουμε ότι αυτά που χειροκροτάτε (κατεστραμμένες κάμερες κλπ) τα πληρώνουμε εμείς τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι εμείς και όχι να τα περιμένουμε από τους άλλους. Όταν μπορέσουμε εμείς να τηρούμε αυτούς τους νόμους που υπάρχουν τότε και οι κυβερνήσεις θα στέκονται προσοχή μπροστά μας. Όταν εγώ πάω με τα όρια και ο άλλος έρχεται από πίσω κορνάρει ανάβει φώτα και χτυπιέται να περάσει, όταν έχει διπλή διαχωριστική και αυτός σου κορνάρει για να πας στην ΑΛΕΑ για να περάσει γιατί δεν έχει υπομονή να περιμένει να σε περάσει στην διακεκομμένη (πως θα κάνει φιγούρα με το κουτί), όταν παρκάρεις σε θέσεις αναπήρων ή επάνω στο πεζοδρόμιο και δεν σέβεσαι κανένα, πως περιμένεις αυτούς (την ηγεσία) να σε υπολογίσουν; Πως να μην αυξάνουν τα Διόδια στους υποτιθέμενους εθνικούς όσο εσύ τους χρησιμοποιείς και δεν πηγαίνεις από τον παλιό; Αν σταματήσουμε για μια εβδομάδα να χρησιμοποιούμε τους εθνικούς να δεις πόσο θα πέσουν οι τιμές των διοδίων. Αν δεν αφήσουμε τους εγωισμούς και το ότι τα ξέρουμε όλα δεν θα γίνει τίποτα. Θα σας πω μια ιστορία που μου είπε η νονά μου (δικηγόρος στην Αγγλία). " Κάθε πρωί πέρναγε ο γαλατάς και άφηνε έξω από την πόρτα τους ένα μπουκάλι γάλα και στο τέλος της εβδομάδας πέρναγε να πληρωθεί. Σε κάποια στιγμή αποφάσισαν οι εταιρείες να κάνουν αύξηση 2 σελίνια στο μπουκάλι. Πήγε λοιπόν ο γαλατάς την Δευτέρα άφησε το μπουκάλι, την Τρίτη πήγε να αφήσει το νέο και βρήκε το χθεσινό στην θέση του, το πήρε για επιστροφή και αυτό έγινε σε όλα τα σπίτια και για 3 ή 4 μέρες και όλοι είπαν ότι δεν θέλουν γάλα. Αυτό ανάγκασε τις εταιρείες να ξανά ρίξουν την τιμή". Θέλετε να πω και άλλα; Μπορώ να λέω ώρες. Λοιπόν όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ποιος είναι το κεφάλι τόσο καλύτερα θα είναι για εμάς. Με συγχωρείτε που σας ζάλισα...![]()