Οι bosch ανεπιφύλακτα,τους έχω εδώ και 140.000 χλμ
Οι bosch ανεπιφύλακτα,τους έχω εδώ και 140.000 χλμ
alex1 (31-05-14), Bazil Van Sinner (19-05-14), θανασης Φιλιππου (19-05-14)
παιδες θελω τα φωτα σας... τωρα τελευταια δεν ευκολα μπρος..ναι μεν χτυπαει κανονικα η μιζα ομως δεν παιρνει μπροστα ευκολα οπως πριν που με το που γυριζα το κλειδι τσακ με τη μια...τωρα χτυπαω το αφηνω για καποια δευτερολεπτα και μετα παιρνει..... το βαλαμε στο διαγνωστικο και ειχε βγαλει αισθητηρα εκκεντροφορου ο οποιος αλλαχτηκε.ομως το προβλημα δεν φτιαχτηκε...... εκτος απο αυτο το θεμα καποιες φορες ενω πηγαινα κανονικα με εκανε κανα δυο σκοτσαρισματα σαν λοξυγγα.... λαμπακι αναψε στιγμιαια της μπαταριας μονο...... σορυ αν σας ζαλισα..... αλλα για πειτε κ σεις ..
μπαταρία πότε άλλαξες τελευταία φορά? Την έχεις μετρήσει αν είναι στα καλά της?
η μπαταρια ειναι σχεδον κανουργια. και την μετρησα κιολασ. δεν εχω θεμα στο να γυρισει η μιζα δλδ δεν γυρναει αδυναμα.
αλλαξα και φιλτρο βενζινης πριν 10000χλμ... λες να παιζει κανενα αλλο θεμα με ρευμα?? μπουζι κλτπ????
Εαν δεν εχεις διαρροη ρευματος απο καπου και γενικα εισαι οκ σε ρευμα.
Εχε το νου σου για αντλια καυσιμου.
Λογικα δεν κραταει την σωστη πιεση στο καυσιμο για να παρει αμεσως μπρος,
οποτε με τα 2-3 μιζαρισματα μαζευει μπρος και εν τελει παιρνει και μπρος.
Το αντιμετωπισα στο E36 που ειχα.
BILL007 (02-06-14)
χμ..λετε ρε παιδια... εμενα βασικα πηγε το μυαλο μου ή σε διαρροη ρευματος ή κατι σε τροφοδοσια καυσιμου στην αρχη.αλλα ειπα για κατσε να ρωτησω μπας και εχει τυχει σε κανεναν.
ειχε καποιο θεματακι πριν.με το που αλλαξα το φιλτρο ειχε στρωσει. τωρα παλι τα ιδια..
πρεπει να βγει για να μετρησω πιεσεις?? ή απλα να περιμενω να κλασει???? αλλα...αν με αυτο τυχει στο δρομο κλαφταααα.....
nikos valvetronic (04-06-14)
Βασικα εαν πας σε ενα μαστορα που να μην βαριεται μπορει να σου μετρησει ποση πιεση ερχεται απο την τρομπα μπροστα.
Το θεμα ειναι ομως οτι στο κανει συνεχεια ή οταν μεινει πολυ ωρα αραγμενο?
Δηλαδη το ιδανικοτερο θα ηταν να το αφησεις εκει απο το απογευμα ωστε να το δει πρωι πρωι ο μηχανικος.![]()
Ετσι θα εχεις την ευκαιρια εαν τα οικονομικα το επιτρεπουν και εφοσον αυτη ειναι η βλαβη , να την φτιαξεις.![]()
nikos valvetronic (04-06-14)
οταν ειναι αραγμενο πολυ ωρα μου το κανει... ναι η αντλια ξερω που ειναι. θα πω αν ειναι το μηχανικο να την μετρησουμε.
ασε που αυτες τις μερες εχει στρωσει...αναλαμπες βαραει ρε γμτ???χαχαχαχα