-
1)Ηλία, ούτε απο μέρους μου υπάρχει προσωπική εμπάθεια απέναντι σε κάποιον. Με τον StuntMike υπήρξε μια αναταλλαγή απόψεων και μέχρι εκεί.
2)Stunt Mike, σε σχέση με τα παραδείγματα που έφερες, για να μην μπερδευόμαστε και διαιωνίζουμε τη συζήτηση, αυτό που προσπαθώ να πω στον Ηλία αλλά και στον καθένα, είναι το εξής και θα το πω απλά με ένα παράδειγμα: έστω οτι ο Ηλίας μπαίνει κανονικά σε μια κλειστή αριστερή στροφή και αμέσως μετά τη στροφή ο χ παπάρας έχει κοκκαλώσει το αυτοκίνητό του και μιλά με κάποιον (πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό ειδικά στην επαρχία?). Ο Ηλίας πέφτει πίσω στο παράνομα ακινητοποιημένο όχημα. Μάρτυρα δεν έχει ο ίδιος, οπότε ο χ παπάρας ισχυρίζεται οτι κινείτο κανονικά κι ο ντριφτάς Ηλίας έπεσε πάνω του επειδή είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Εγώ είμαι δικηγόρος του χ παπάρα και πέραν των μαρτυριών απο γείτονες οτι ο Ηλίας συνηθίζει να οδηγεί επικίνδυνα, μαθαίνω απο κάποιον "καλοθελητή" "φίλο" του Ηλία (επίσης πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό?)οτι στο ψ φόρουμ έχει φωτογραφίες και περιγράφει διάφορες άτυχες στιγμές του με το αυτοκίνητο. Εδώ λοιπόν πάει το αρχικό μου ερώτημα:ποια τύχη πιστεύεις οτι θα έχει? Ποιόν θα πιστέψουν? Αν θες, για να μη χαλάμε το τοπικ ας το συζητήσουμε με πμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 30-05-14 στις 11:45
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP