Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα έχει ξεφύγει λιγάκι παιδιά και μάλλον πέρασε σε προσωπικό επίπεδο... Μήπως να επανέλθουμε σε σχόλια σχετικά με το συμβάν ή να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο που θα έχω την μπέμπα και πάλι στην πένα μπας και περάσουμε σε άλλη διάσταση...???
    Δεν εχω προσωπικα με κανεναν Ηλια....Ολοι σχεδον εδω μεσα,καναμε τις βλακειες που εκανες κι εσυ,στα 20 μας....Δεν ειναι κατακριτεο για μενα,το να κανεις παντιλικια με τ'αμαξι σου σε δημοσιο δρομο.....Ειναι κατακριτεο να μαθαινεις το οριο του και να ρισκαρεις σε δρομο ομως....Κι αυτο εκανες προσπαθωντας να σπασεις το ''ρεκορ'' σου(ποσο ανωριμο μπορει να'ναι αυτο?? ) στις σφαλιαρες,σε κατοικημενη περιοχη....Σοβαρεψου λοιπον πλεον,φτηνα την εβγαλες αυτη τη φορα,κανε στ'αμαξι σου αυτα που σου'γραψα,αν θες ν'ακολουθησεις ντριφτοκαρριερα κι αρχισε να πηγαινεις σε πιστες ή σε ερημικα μερη κι ασε τον απλο κοσμακη στην ησυχια του....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

2. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), isou (30-05-14)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

ηλια ειναι απλη η λυση στην ασθενεια σου....

παιρνεις ε30...βαζεις μοτερ με κυβικα..και κανεις το κανιβαλο (ζουλου) παντου...

κατι παιδια με μπλε στολες γινονται οι καλυτεροι σου φιλοι..αφου φτανουν να σε ρωτησουν τι μοτερ φορας και παει ετσι..και φυσικα ετσι γινεσαι ο αρχοντας της πλατειας, στην γειτονια σου τουλαχιστον..

μετα απο ολες τις χαροπαλες εκτιμας πλεον τι εβγαζε η bmw καποτε και παυεις να σκιζεις το δυσμοιρο 316 σου...

υγ...και επειδη ειμαι και πιστος ανθρωπος (λεμε τωρα), οι αγιοι "παντες" μαζι σου....

4. The Following 6 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-05-14), Dimitrios (30-05-14), doctore (30-05-14), HLIAS - E36 (30-05-14), isou (30-05-14), konstantinaM3 (30-05-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ηλια ειναι απλη η λυση στην ασθενεια σου....

παιρνεις ε30...βαζεις μοτερ με κυβικα..και κανεις το κανιβαλο (ζουλου) παντου...

κατι παιδια με μπλε στολες γινονται οι καλυτεροι σου φιλοι..αφου φτανουν να σε ρωτησουν τι μοτερ φορας και παει ετσι..και φυσικα ετσι γινεσαι ο αρχοντας της πλατειας, στην γειτονια σου τουλαχιστον..

μετα απο ολες τις χαροπαλες εκτιμας πλεον τι εβγαζε η bmw καποτε και παυεις να σκιζεις το δυσμοιρο 316 σου...

υγ...και επειδη ειμαι και πιστος ανθρωπος (λεμε τωρα), οι αγιοι "παντες" μαζι σου....

Ρε Νικο διαβαζουν και αλλοι εδω και ειναι επιρεπεις

Μην με καταστρεφεις ασε με να παρω ενα πτυχιο πρωτα !
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

isou (30-05-14), nik200 (30-05-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

1)Ηλία, ούτε απο μέρους μου υπάρχει προσωπική εμπάθεια απέναντι σε κάποιον. Με τον StuntMike υπήρξε μια αναταλλαγή απόψεων και μέχρι εκεί.
    2)Stunt Mike, σε σχέση με τα παραδείγματα που έφερες, για να μην μπερδευόμαστε και διαιωνίζουμε τη συζήτηση, αυτό που προσπαθώ να πω στον Ηλία αλλά και στον καθένα, είναι το εξής και θα το πω απλά με ένα παράδειγμα: έστω οτι ο Ηλίας μπαίνει κανονικά σε μια κλειστή αριστερή στροφή και αμέσως μετά τη στροφή ο χ παπάρας έχει κοκκαλώσει το αυτοκίνητό του και μιλά με κάποιον (πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό ειδικά στην επαρχία?). Ο Ηλίας πέφτει πίσω στο παράνομα ακινητοποιημένο όχημα. Μάρτυρα δεν έχει ο ίδιος, οπότε ο χ παπάρας ισχυρίζεται οτι κινείτο κανονικά κι ο ντριφτάς Ηλίας έπεσε πάνω του επειδή είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Εγώ είμαι δικηγόρος του χ παπάρα και πέραν των μαρτυριών απο γείτονες οτι ο Ηλίας συνηθίζει να οδηγεί επικίνδυνα, μαθαίνω απο κάποιον "καλοθελητή" "φίλο" του Ηλία (επίσης πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό?)οτι στο ψ φόρουμ έχει φωτογραφίες και περιγράφει διάφορες άτυχες στιγμές του με το αυτοκίνητο. Εδώ λοιπόν πάει το αρχικό μου ερώτημα:ποια τύχη πιστεύεις οτι θα έχει? Ποιόν θα πιστέψουν? Αν θες, για να μη χαλάμε το τοπικ ας το συζητήσουμε με πμ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 30-05-14 στις 10:45

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP