Σελίδα 22 από 38 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 211 έως 220 από 380

Θέμα: Αγγελίες παράξενες / περίεργες / αστείες II

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να πρωτοπεις...
    Να τη σωσουμε...!

Περιγραφή

Λοιπον για να παρουμε τα πραγματα από την αρχη...
    Από το 2003 - Καλοκαιρι 2008 δουλευα Αθηνα, και πηρα τοτε καλοκαιρι 2008 την αποφαση να ξαναεπιστρεψω Ναυπλιο με το ονειρο να βρω μια καλη δουλεια στον τοπο μου, να παρω και το αμαξακι μου και να ειμαι κομπλέ! Ετσι ερχομαστε τωρα στον Δεκέμβριο του 2008 που αγορασα το αυτοκινητο μου το SUZUKI SWIFT SPORT και λιγες φορες εχει κυκλοφορησει, και αυτο γιατι εκανα το μεγαλο μου λαθος
    (σαν πιο μικρος τοτε) να αγορασω αυτοκινητο χωρις προηγουμενως να εχω βρει μια εστω σταθερη δουλειά. Ετσι κυκλοφορουσε πολυ σπανια το αυτοκινητο και αυτο για λογους Βενζινης και λογω της τοτε ακομα ανεργιας μου, μεχρι που η μπαταρια απεβιωσε και ετσι πηρα την αποφαση να το παροπλισω οριστικά που λεμε. Αφου δουλεια δεν ειχα, εξω δεν εβγαινα με φιλους/ες λογω ελλειψης χρηματων, ετσι η μονη λυση ηταν παροπλισμός και καταθεση πινακιδων!

Τελικα βρηκα δουλεια με συμβαση αοριστου χρονου τον Σεπτεμβριο του 2010
    (απο 6/2008 εως 31/8/2010 ημουν ανεργος) εως αυτην την στιγμη, αλλα τα χρηματα ειναι ακομα πιο λιγα τωρα με την νεα συμβαση που υπεγραψα (Νοεμβριο 2013) σαν οδηγος σχολικου σε Βρεφονηπιακό Σταθμό με 319¤/μήνα που παλι δεν μου φτανουν για να χαρω τ'αμαξι μου οπως θα επρεπε!

Ετσι με χίλια ζόρια τελικά, τις πηρα πίσω τις πινακίδες (19 Φεβρουαριου 2014), τις ξανατοποθέτησα υλοποιώντας όλα αυτα που γράφω πιο κάτω και κανωντας και λίγα ακόμα ορισμένα χιλιόμετρα φτανουμε στα μεχρι τωρα στα 2.232 χλμ...
    Μεχρι σημερα 2014 φτανουμε στο σημειο να εχει στο κοντέρ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 2.232χλμ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ, και γενικα ολο το αμαξωμα του αυτοκινητου να εχει παραμεινει εντελως καινουργιο και χωρις φθορες σε σχεση με αντιστοιχα τότε μοντελα SWIFT SPORT του 2008.
    Τα λάστιχα ειναι ολοκαινουργια και σχεδον απάτητα. Σασί και λάστιχα εχουν δηλαδη μεχρι σημερα 2.232 χλμ στο κοντερ αθικτα.

*Το αυτοκίνητο βρίσκεται Ναύπλιο. Μόλις εχει Ξοφληθεί (16 Μαϊου 2014), και ΑΡΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ θα γίνει σε περιπου 2 Εβδομαδες (Αρχές Ιουνίου 2014)
    Μολις πηρα πισω τις πινακιδες, αμεσως εκανα τα εξης επειτα απο τοση ακινησια:

* ΚΤΕΟ εχει περασει και ισχυει μεχρι (περιπου μηνα) ΜΑΡΤΙΟ 2016
    * Τελη Κυκλοφοριας 2014 Πληρωμενα
    * ΟΛΙΚΟ 1ο FULL SERVICE πραγματοποιημένο (επόμενο στα 8500χλμ ή 19/3/2015)
    (FULL SERVICE ηταν το 1ο που εγινε απο τοτε που αγοραστηκε το αυτοκινητο 3/2008)
    * Μπαταρία Καινούργια 50AH (αμπέρ)
    * Λάδια Αλλαγμένα
    * Ασφάλεια 6μηνη (μέχρι Σεπτέμβριο 2014)

Ασφαλώς μπορείτε να φέρετε έναν μηχανικό σας ή και ηλεκτρολόγο σας, και να εξετάσει το αυτοκίνητο εξονουχιστικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Κανένα πρόβλημα.
    Τωρα οσον αφορα καποιο Ηλεκτρολογικό ή μηχανικό προβλημα, μεχρι αυτην την στιγμη στην κατοχη μου που το εχω, δεν υπαρχει προβλημα ουτε για δειγμα.
    Εαν υποψιαζομουν οτι θα τυχαινε καποιο πρόβλημα, απλά θα σταματαγα την πωληση για λιγο καιρο μεχρι την αποκατασταση της ζημιας (εαν υπηρχε), και αν υπήρχε θα το επισκεύαζα, θα σας το δήλωνα μαζί με τις αποδείξεις πληρωμής των επισκευών. Αλλοίμονο αν έκρυβα κάτι μέχρι να το πουλήσω, και μετά:
    "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΕΙΔΑ - ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ"!
    Επίσης μετά την πώληση του αυτοκινήτου και εφόσον έχει προηγουμενως ελεγχθεί από μηχανολόγο-ηλεκτρολόγο δικο σας, ή εστω απο την αντιπροσωπεια της SUZUKI
    (εξω απο το Ναύπλιο), μετά ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!

Ειναι απλά ενα αυτοκινητο ΠΕ-ΡΙ-ΠΤΩ-ΣΗ! Δεν κυκλοφορει αλλο εδω Αργολίδα
    (γενικά Ναυπλιο) τόσο προσεγμένο-καλοδιατηρημένο και άθικτο.
    Βιβλιο Service εννοειται οτι εχει όπως ολα τα βιβλιαρακια συντηρησης όπως αποκτησα το αυτοκινητο. Δεκτός FULL Έλεγχος στην αντιπροσωπεία SUZUKI ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
    (έξω από το Ναυπλιο) για την πιστοποίηση των χιλιομέτρων του αυτοκινήτου
    (αν και δεν χρειαζεται), κατοπιν εννοειται ραντεβου και ταυτοχρονα κλεισμενο Ραντεβου με το συνεργειο της αντιπροσωπειας SUZUKI.
    Eννοειται οτι κοντερ δεν εχει πειραχτει, αλλοιμονο αν του πειραζα κοντερ για να του αλλαξω τα χιλιομετρα. Πολλοι φυσικα (γενικά) πειραζουν τα κοντερ για να μειωσουν τα πραγματικα χιλιομετρα για να καταφερουν να το πουλησουν. Εγω αντιθετα θα επρεπε να ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ εαν θα ηθελα να το πουλησω και να μην κανει μπάμ σαν την μυγα μες το γάλα
    (σε σχεση με αλλες αγγελιες γενικα στο Διαδικτυο).
    Φυσικα μετα απο τοσα χρονια εχω μετανιώσει που το αγορασα...αλλα τι να κανουμε;

Με 2 λόγια:
    ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ,
    ΔΗΛΑΔΗ την MULTIMEDIA ΠΗΓΗ - 8 ΗΧΕΙΑ - 2 ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ - WOOFER.
    Πουλιεται ΜΟΝΟ με το ηχοσυστημα το εργοστασιακο, δηλαδη το 1 ηχειο σε καθε πορτα
    (1 σε καθε πορτα οπως ηταν απο την αγορα του), και σαφως με τις ταπετσαριες τις εργοστασιακες του, τις οποιες τις εχω κρατησει + θα επανατοποθετησω!

(γιατι κατεστρεψα αλλες αγορασμένες καινουργιες ταπετσαρίες για να βάλω τα 4 Ηχεια σε κάθε πορτα, για να μην καταστρεψω τις εργοστασιακές του).

Τωρα εαν επιθυμειτε να κρατησετε τα "DOOR PANELS" δηλαδη τις ταπετσαριες με τις 4 τρυπες για να βάλετε δικα σας ηχεία, πολύ ευχαρίστως να σας τα αφήσω επάνω στην πορτα, με την μονη διαφορα όμως ότι θα εχετε 2 πορτες με 4 τρυπες/πόρτα.

Επισης σε περίπτωση ενδιαφεροντως ΕΚΤΟΣ νομου Αργολιδας, δεν τιθεται θεμα μετακινησης ακόμα και στην περίπτωση για μοίρασμα αποστάσεων, διοτι το να ξοδευω τζαμπα βενζινες απλα για να το δουν 1-2-3 υποψηφιοι αγοραστες δηλωνοντας μου τηλεφωνικα οτι:
    "Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ" κλπ κλπ
    Και μετα από κοντά να εισπρατω "ΟΚ θα σε ειδοποιησω ως την Ταδε ημερα/ωρα,
    ή
    "αδελφέ κρατησε το για μένα μεχρι την ταδε ημερομηνία" κλπ κλπ
    και μετα εγω
    να περιμενω απαντηση απο τον Α-Β υποψηφιο αγοραστη και αυτός μετα ουτε ιχνος ζωης... απλά το αποτέλεσμα θα είναι να εχω ξοδεψει τζαμπα βενζινες και χρηματα και χρόνο, τα οποία εμενα μετα δεν θα μου τα δωσει κανεις πίσω, για υποθεση μιας επίσκεψης στον τόπο διαμονής του!

Επομένως το αυτοκίνητο για να το κλείσουμε από κοντά, θα πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί μια προκαταβολή τουλάχιστον των 5.000 ευρώ για να κλείσει η Πώληση και να σας το κρατήσω.
    * Και το υπολοιπο ποσο των 5000¤ θα καταβληθει στα χερια μου οταν θα ειμαστε ετοιμη να προχωρησουμε στο τοπικό εδώ Υπουργείο Συγκοινωνιών για την μεταβιβαση του αυτοκινητου,
    Εκτός και το πάρετε εκείνη την στιγμή με όλα τα λεφτά Cash που λέμε...
    Εκτός αν εχετε καλυτερη προταση πανω στο θεμα "ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ + ΕΞΟΦΛΗΣΗ"

-- "Αυτός που θα δώσει 1ος Προκαταβολή, το κλείνει"
    "Δεν κάνω ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ μέσω του Car.gr"!

Το αυτοκινητο διδεται στην τιμη των 10.000¤ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΜΗ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ) για να φυγει... Δεν δεχομαι καμμια διαπραγμάτευση και κανένα παζαρι. Υπαρχει κρίση θα μου πειτε, το καταλαβαινω, αλλα και εγω περνώ την δικη μου κρίση. Και εγω εχω ανάγκες και υποχρεωσεις...
    Για να μην γεννηθει παρεξηγηση λοιπον και χαλασουμε τις καρδιες μας ειτε τηλεφωνικός ειτε απο κοντα Προσωπο με Προσωπο, η τιμη των 10.000 Ευρω ειναι ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

* Αν εχετε βρει και καλυτερη περιπτωση καλά κάνατε".
    * Αν με τα 10.000¤ μπορειτε να αγορασετε νεοτερο μοντελο με τα ιδια ή περισσότερα φτιαξιματα (κοινώς ΕΞΤΡΑ), καλά κάνετε, απλα τότε δεν υπάρχει λόγος να μου τηλεφωνήσετε!
    * Αν δεν σας ενδιαφερει προσπεραστε αυτην την Ευκαιρια"!

Από μάντρα αυτοκινητων μπορει να βρεθει το ιδιο αυτοκίνητο 1/100, αλλα όχι με τοσα FULL EXTRA και τόσα χιλιόμετρα, διότι ΞΑΝΑΛΕΩ: "Ειναι Μεταχειρισμένο ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ".
    Το γεγονος οτι εχει ακομα μονο περιπου 2.232 χλμ στο κοντερ δεν το καθιστα Μεταχειρισμενο, αλλα ενα αυτοκινητο που ακομα δεν εχει βγει απ'το αυγο του που λέμε να ενηλικιωθεί, και πόσο μάλλον μοντέλο του 12/2008.
    "Για τα ματια τα δικα μου παραμενει καινουργιο".

Παλιό αυτοκινητο θεωρειται και είναι μόνο στα χαρτιά, πουθενά αλλου. Ειναι κριμα που το δινω, ειναι τοσο ομορφο αυτοκινητο, αλλα ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ, αυτό ειναι το κακό. Μπήκαμε στο 2014 και εχει τοσα λιγα χιλιομετρα. Δεν ειναι δικο μου προβλημα τι αποψεις εχουν καποιοι αλλοι για το ποτε θεωρειται Μεταχειρισμένο και ποτε Καινουργιο, ενα αυτοκινητο.
    Εγω βλεπω ενα αυτοκινητο με περιπου 2.232 χλμ στο κοντερ εντελως Καινουργιο.
    Ποσο μαλλον οταν σκυβεις να δεις με τα ματια σου από κατω το σασί και κυριως την κατασταση του.
    (Δουλευω σε παιδικο σταθμό σαν οδηγος σχολικου αυτοκινητου και την μιση μερα την ξοδευω με το σχολικο αυτοκινητο της δουλειας μου, γι'αυτο και δεν υπαρχει χρονος να εκμεταλλευομαι το δικο μου αυτοκινητο (Swift).
    Συν οτι αμοιβομαι με 319¤/μήνα, και πάλι δεν βγαινω με τιποτα...)

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ AYTOKINHTOY ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΤΟΥΣ 2008:
    1: Zαντες Αλουμινιου 17αρες με ελαστικά 195/45/17
    2: Σκουρα Φυμε κρυσταλλα πίσω
    (που εγω αργοτερα εβαλα ΦΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ το πρωτελευταιο στάδιο)
    3: Αεροτομή
    4: Προβολείς Ομίχλης
    5: Καθίσματα τύπου Bucket
    6: Αυτόματο Κλιματισμό με φίλτρο γύρης
    7: Ψηφιακή οθόνη ενδείξεως ώρας, εξωτερικής θερμοκρασίας, και μέση ή στιγμιαία κατανάλωση βενζίνης.
    8: Σπορ επένδυση καθισμάτων
    9: Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση
    10: Ηλεκτρικά παράθυρα
    11: Ηλεκτρικοί καθρέφτες ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικά
    12: Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
    13: Συστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Start)
    14: 6 Αερόσακκους (2 μετωπικούς - 2 πλευρικούς - 2 κεφαλής)
    15: ESP με TCS και δυνατότητα Απενεργοποίησης
    16: ABS με EBD και Brake Assist

EXTRA ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ περαν του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ του αυτοκινητου:
    (που τοποθέτησα κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου πριν το παραλαβω με το κλειδί στο χέρι και τα πλήρωσα ξεχωριστά μετρητά - ξεχωριστα απ'το δανειο 4 χρόνων διαρκείας):

1: LED λάμπες σε ΦΛΑΣ (Μπρος-Πισω) - ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ
    2: LED λάμπες στα Πίσω Φανάρια STOP-ΠΟΡΕΙΑΣ
    3: LED λάμπα στο Πίσω Κόκκινο ΦΩΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
    4: LED λάμπα στο πίσω ασπρο ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ
    5: LED λάμπα στο ΦΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ
    6: LED λάμπα στο ΦΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ (στον μεσσαιο καθρεφτη)
    7: NEON λάμπες στα δυο μπροστινά καθίσματα (εμπρός - όχι από κάτω)
    8: Aυτοκόλλητα SPORT (Μαυρο-Ασημί) Εμπρός Μασκας
    9: Aυτοκόλλητα SPORT (Μαυρο-Ασημί) Καθρεφτων
    10: Aυτοκόλλητα SPORT (Μαυρο-Ασημί) Καπώ
    11: Προστατευτικό SPORT Όπισθεν Προφυλακτήρα
    12: Αυτοκόλλητο Mαρσπιέ Sport
    13: Υποβραχιόνιο Κεντρικό

14: Φανάρια Angel Eyes (δες φωτογραφία)
    (τα οποια ηταν παραγγελια από OFF SHORE καταστημα και μου τα τοποθετησαν πριν παραλαβω το αυτοκινητο με το κλειδί στο χέρι απο την αντιπροσωπεια SUZUKI)

15: Βερνίκωμα Φανών Πισω σε εντονο Σκουρο ΜΑΥΡΟ χρωμα (δες φωτογραφία)
    (Βερνικωμενα τα πισω δηλαδη φαναρια πριν παραλαβω το αυτοκινητο με το κλειδί στο χέρι απο την αντιπροσωπεια SUZUKI)

16: Βαφή Δισκόπλακες σε κόκκινο χρωμα (δες φωτογραφία)
    (μπρος-πίσω πριν παραλαβω το αυτοκινητο με το κλειδί στο χέρι απο την αντιπροσωπεια SUZUKI)

Με όλα αυτα τα πραγματα λοιπόν:
    ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ + *EXTRA ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ*............
    (πληρωμενος ο Extra Εξοπλισμος απο την τσεπη μου - ξεχωριστα απ'το δανειο)*
    ..........παρελαβα το αυτοκινητο με το κλειδι στο χερι απο την αντιπροσωπεια SUZUKI εδω στην Αργολίδα το Απόγευμα στις 3 Δεκεμβριου 2008!

* ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ μετα την αγορα του αυτοκινητου στις 3 Δεκεμβριου 2008, ή μονη επεμβαση που δεχτηκε το αυτοκινητο, ήταν μόνο καθαρα για το ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ των 8 ηχειων
    (4 ηχεια σε καθε πορτα), των 2 ενισχυτών, του WOOFER, και της MULTIMEDIA Πηγής. ΜΗΧΑΝΙΚΑ δεν εχει πειραχτει τιποτα, δεν εχει υποστει καμμια απολύτως παρεμβαση!

Y.Γ. 1:
    Σε περιπτωση που διαμένετε εκτος νομου Αργολιδας, θα μπορουσατε να το συνδιασετε με μια βολτα ενα Σαββατο ή μια Κυριακη πρωι, σαν εκδρομή εδω Ναυπλιο, και παράλληλα να έρθετε εδω στον χώρο οπου είναι παρκαρισμένο. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ 1/100 ΝΑ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ή ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ (ειμαι Ψείρας στο Γυάλισμα-Κέρωμα)...
    και παραλληλα να εχουμε συνεννοηθεί τουλάχιστον 1-2 μέρες πριν για τυχον επαγγελματικες μου εκρεμμότητες...

Y.Γ. 2:
    Το αυτοκίνητο με 2 λόγια το παίρνετε από μένα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤIΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    (εκτός του Ηχοσυστήματος). ΜΕ ΤΗΝ COBRA στο πίσω τζάμι, ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ, με τα ANGEL EYES φαναρια μπροστα, ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ (εκτός από το Ηχοσυστημα που ειναι Δωρο της Φίλης μου) ή ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!
    ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ!

Το Διευκρινίζω αυτό επειδη έχω ακούσει μέχρι και να πάω να ξοδέψω χρήματα απ'την τσέπη μου για να αγορασω καινουργια εργοστασιακα φαναρια φώτων μπροστα
    (αφαιρώντας τα φανάρια των ANGEL EYES), και να τα τοποθετησω ώστε να μου το αγοράσει τ'αυτοκίνητο ο Τάδε κύριος-α, και να παω και στον τοπο διαμονης του ΕΚΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για να το δει και να το παρει επιτοπου (και καλά)!.
    Και ποιος μου λεει εμενα οτι εκεινη την στιγμη δεν θα βρει καποια ασχετη δικαιολογια και δεν θα το παρει στην περίπτωση που δεν θα του αρέσει κάτι;
    (εσκεμένα ή λογω παραξενιών)
    Αρα τζαμπα η βενζινη - τζαμπα και η ασφαλεια που θα εβγαζα (εαν είχε λήξει η πρώην) για να το μετακινησω και για να το παω στον τοπο διαμονης του υποψηφιου αγοραστη.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΌΧΙ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ και βρισκεται Ναυπλιο για οποιον-α κυριο-α θελει να το δει. Απο κει και πέρα μετα την πώληση, ας του αλλάξει ότι επιθυμεί.
    Εξάλλου ΔΕΝ βιάζομαι να το πουλήσω, όποτε πουληθεί, αν δεν πουληθεί τωρα, θα πουληθεί στην πορεία...

Y.Γ. 3:
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσετε γραμμή γιατί εχω ενεργοποιήσει την: "ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ"

Υ.Γ. 4:
    Σε περιπτωση που δεν το σηκωνω το τηλέφωνο εαν με παιρνετε, καλεστε με καποια ώρα αργοτερα, μιας και δεν βρισκομαι ολη την ωρα επανω απο το κινητο. Ευχαριστω παρα πολύ.

Y.Γ. 5:
    Θεωρω μεγάλη ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ οταν συζηταω τηλεφωνικά με καποιον κυριο-α για την αγορα του αυτοκινητου, και οταν στο τέλος είναι αποφασισμένος και τα βρισκουμε να μου αναφερει:

*"Θα σε ειδοποιησω (τηλεφωνικά) μεχρι το απογευμα--μέχρι αυριο--μέχρι μεθαυριο"* κλπ κλπ,
    και εγω να περιμενω... να περιμενω... να περιμενω μια απαντηση ή ποτε θα με πάρει.....
    Και αυτός-η στα παλιά του τα παπουτσια!
    Μου την δινει το στησιμο και η αχαριστια, τουλαχιστον παρε ενα τηλέφωνο - στειλε SMS και πεσμου
    "ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ή ΟΚ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ή ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ"
    να ξέρω και εγώ τι θα κάνω, πως να κινηθω, τι να πω σε καποιον αλλον που εχω στην αναμονη...
    Αυτη η σιωπη και το στήσιμο είναι ΕΛΕΟΣ να πουμε δηλαδη... στο τέλος βγαινω και κακός και περίεργος και από πάνω...

Y.Σ.6:
    Το αυτοκινητο για να το κλεισω με καποιον, θα χρειαστω οπωσδηποτε μια Προκαταβολη των 5000¤ και τα υπολοιπα 5000¤ θα μου καταβληθουν την ημερα που θα το αγορασετε και θα παμε στο Υπουργειο Συγκοινωνιών για να κανουμε την μεταβιβαση και να παρετε μια προχειρη αδεια κυκλοφοριας. Εκτός κι αν το πάρετε επιτόπου!
    Οποιαδηποτε αλλη προταση πανω στο θεμα αυτο το οικονομικο περι προκαταβολης και εξοφλησης, ειμαι ανοιχτος για συζητηση...
    Παζαρι τιμης ή γενικα καλυτερη τελικη τιμη αυτοκινητου δεν δεχομαι. Το αναφερω πριν γεννηθουν παρεξηγησεις.

Υ.Σ.7:
    ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ή ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Υ.Σ.8:
    Παρόλο που δεν την βγαζω με τον μισθό που παιρνω από την δουλειά μου
    Χρειάζομαι τώρα τα χρήματα περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Υ.Σ.9:
    Αν σε κατι από ΟΛΑ ΑΥΤΑ που αναγραφω διακρινετε οτι ισως καποια να τα γραφω με θυμό ή αγανάκτηση ή τσαντιλα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    Ειμαι καλός - ήρεμος - ευγενικός, και ευελπιστώ ότι θα έχω να κάνω με το ιδιο αντίστοιχα υποψήφιους αγοραστές... Eκτιμώ πολύ την ευγένεια και την κατανόηση.
    Αν διαφωνειτε καπου πανω στην αγγελία ή στο αυτοκίνητο, καντε το πολιτισμένα!

* Αν σας τσαντιζει κατι ή θυμώνει ή απογοητεύει τότε ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
    Το αναφερω γιατι καποτε ένας ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ που μου τηλεφωνουσε, θεωρησε οτι με το να μου την πεί, κατι κερδισε με την εκτονωση του..............

(αφου δεν ειχα Ενεργοποιησει τοτε την ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ)

...............μιας και πουλουσα τοτε μια "SUZUKI RGV Γ 250" και είχα ακούσει μεταξυ αλλων και το: "ΒΑΦΤΟ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ" μιας και ο Φίλος πισω απο την αποκρυψη θεωρησε ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ την τοτε λογικη τιμή ή παράλογη κλπ!

Υ.Σ.10:
    Οταν τηλεφωνειτε ενημερωστε με σας παρακαλώ οτι τηλεφωνειτε για το αυτοκινητο μέσω του Car.gr και επίσης αν κατι δεν θυμαμαι απο την αγγελια και ολα αυτα που γραφω, ή που δεν εχετε καταλαβει, να μου το υπενθυμίζεται για να το συζητάμε...
    Επικοινωνία
    Γιώργος Xρ...ΝΑΥΠΛΙΟ 21100
    Τηλ. 6983360000

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

BILL007 (27-05-14), nikos1400 (27-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

δλδ τα τελευταια 6 χρονια εχει δωσει μολις 150 ευρω για βενινη με αυτο το αμαξι και δεν το κουνουσε λογο κρισης και οτι δεν ειχε λεφτα..
    αλλα εχει χαλασει ποσα ακομα για ηχεια καινουριες ταπετσαριες μαυρισμα φαναριων λεντ στο εσωτερικο αυτοκολλητα κλπ κλπ.....

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα ηχεια ειναι δωρο απο μια φιλη του καπου το λεει!

φανταζομαι τον καγκουρα να κλαιγεται στη γκομενα οτι δεν εχει λεφτα για βενζινη κι αυτη να του απανταει δεν πειραζε, θα σου παρω εγω δωρο τα ηχεια! χαχαχα

5. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Leonidas_E39 (27-05-14)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking Αργιτικα Πεπονια..!

Λεει ο Ποιητης....

Το αυτοκινητο διδεται στην τιμη των 10.000¤ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΜΗ-ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ) για να φυγει... Δεν δεχομαι καμμια διαπραγμάτευση και κανένα παζαρι. Υπαρχει κρίση θα μου πειτε, το καταλαβαινω, αλλα και εγω περνώ την δικη μου κρίση. Και εγω εχω ανάγκες και υποχρεωσεις...
    Και αμεσως μετα απο λιγο μας λεει στο Υ.Γ. Ν 2:

Εξάλλου ΔΕΝ βιάζομαι να το πουλήσω..
    Μετα το διορθωνει στο Υ.Γ.Ν 8:

Χρειάζομαι τώρα τα χρήματα περισσότερο από κάθε άλλη φορά!
    Και το Epic...

Εγω αντιθετα θα επρεπε να ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ εαν θα ηθελα να το πουλησω και να μην κανει μπάμ σαν την μυγα μες το γάλα
    Εδω τι ισχυει;;

Αλλοίμονο αν έκρυβα κάτι μέχρι να το πουλήσω, και μετά:
    "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ - ΔΕΝ ΕΙΔΑ - ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ"!
    Στην αμεσως απο κατω παραγραφο..

Επίσης μετά την πώληση του αυτοκινήτου και εφόσον έχει προηγουμενως ελεγχθεί από μηχανολόγο-ηλεκτρολόγο δικο σας, ή εστω απο την αντιπροσωπεια της SUZUKI
    (εξω απο το Ναύπλιο), μετά ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

7. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Dimzan (27-05-14)

Rides
    3

9. The Following 3 Users Say Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

alexm (27-05-14), doctore (28-05-14), Konstantinos E60 (28-05-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα τον παρω αυριο τηλ, εαν το νοικιαζει για σαββατοκυριακο, να σκασω μυτη με το εργαλειο στους Πορους να γινει ανασταση...

11. The Following 10 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (27-05-14), BILL007 (27-05-14), bill_m3 (28-05-14), doctore (28-05-14), E60_Arkadia (27-05-14), I_MNL (25-07-14), Konstantinos E60 (28-05-14), Leonidas_E39 (27-05-14), nikos valvetronic (04-06-14), nikos1400 (29-05-14)

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα τον παρω αυριο τηλ, εαν το νοικιαζει για σαββατοκυριακο, να σκασω μυτη με το εργαλειο στους Πορους να γινει ανασταση...
    Κυριακη σιγουρα θα κάθεται το εργαλειο ,,, πες του να σου βαλει πισω και ενα αδειο "κουτι" ....αυτο το εργαλειο χωρις εμπορευμα δεν λεει

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν πράγματι είναι μοναδικό, τότε το εχω δει live σε δράση πέρυσι στη δημητσανα..
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατί δεν γράφει επίδειξη κατόπιν ραντεβού να πάω να το δω αύριο;;;;https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5126449/
    Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
    στα τριάντα δεν κάνεις,
    στα σαράντα δεν έχεις,
    τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.

Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?

Σελίδα 22 από 38 ΠρώτηΠρώτη ... 12202122232432 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP