ναι...λαικιστικα ειναι...μιλας για εγκλημα κι οχι πταισμα/πλημμελημα....αλλη κατηγορια,αλλο αθλημα!!
ναι...λαικιστικα ειναι...μιλας για εγκλημα κι οχι πταισμα/πλημμελημα....αλλη κατηγορια,αλλο αθλημα!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Tsik.D. (31-05-14)
μην παιζεις με τις λεξεις.δεν γεννηθηκα χθες...εγκλημα εννοουσα το κακουργημα....θα σταματησω οταν θα μου φερεις πρακτικα, καταδικασμενου για τροχαιο πταισμα-πλημελλημα, με επιβαρυντικα στοιχεια απο προτερο βιο...
Υπαρχουν και δικηγοροι στο φορουμ...κανεις να μας λυσει την απορια??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 29-05-14 στις 14:53
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Aπο την πλευρά μου δεν θα δώσω άλλη απάντηση επί του θέματος για να συνεχιστεί... Την άποψή μου την έχω καταθέσει... Εννοείται ότι ο λόγος που έγραψα αυτή την εμπειρία ήταν για να ακούσω μερικές απόψεις και δεν είπα ότι από το ένα αφτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν αλλιώς δεν θα το ανέφερα καν... Σαφώς και άλλες απόψεις μπορεί να με βρίσκουν σύμφωνο και άλλες όχι...
Τώρα αφού έγινε δεν θα κάτσω να σκάσω... Ήδη από την επόμενη ακριβώς μέρα ξεκίνησα να επαναφέρω το αυτοκίνητο όπως πριν και λίγο καλύτερα... Απλά το ξαναλέω τις μπάντες δεν θα τις κόψω, ίσως προσέχω λίγο παραπάνω όμως... Τώρα το πως το ερμηνεύει ο καθένας αυτό είναι καθαρά προσωπικό... Γνώση έχω και μάλιστα πολύ καλή των συνεπειών των πράξεών μου...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
konstantinaM3 (30-05-14), nikos1400 (29-05-14)
Οκ γραφοντας απο κινητο καθως οδηγουσα ταυτογχρονα εγραψα εγκλημα αντι για κακουργημα...Σε δικαιωσε αυτο??
Παμε παλι στην πραγματικοτητα για να μην αφηνουμε λαθος εντυπωσεις....Η δικη σου αποψη ελεγε πως αμα ο wannabe drifter πεσει πανω σε κανα ανθρωπο,αμαξι κτλ,το κατηγορητηριο θα μπορει να χρησιμοποιησει τις φωτο αυτες εδω αλλα και την ολη συζητηση ως ενοχοποιητικο στοιχειο οτι ο οδηγος το'κανε κατα εξακολουθηση και αρα ειναι πιο ενοχος απο οτι αν ηταν η πρωτη του φορα......
Θα μπορουσες να'χεις δικιο,αν ΔΕΝ ησουν ισοπεδωτικος στην απαντηση σου....Και θα στο εξηγησω με 2 περιπτωσεις απλες:
1η:Ο Ντριφτερ χανει τον ελεγχο και με μαρτυρα-ες πεφτει πανω σε ανθρωπο και τον σκοτωνει(η χειροτερη περιπτωση).Ας θεωρησουμε οτι η μεγιστη ποινη για ανθρωποκτονια απο αμελεια σε τροχαιο,ειναι Α χρονια φυλακη με 3ετη αναστολη....οι μαρτυρες λενε οτι μπηκε φετες και βγηκε τριμματα ο ντριφτερ παραβιαζοντας καθε ΚΟΚ....Η ευθυνη τον βαραινει 100%,καταδικαζεται στο μεγιστο της ποινης χωρις ελαφρυντικα,ειναι ξεκαθαρο οτι επιτηδες εκανε παντιλικια και δεν το'χασε στα λαδια(κλασικο ''ψεμα'' πχ)...Ακομα κι αν βγει η Κυρα Σουλα Μπουλα,ο Κυρ Τακης απο το κομμωτηριο και πουν οτι ηταν τεντυμποις και γυρναγε τη μιση περιοχη με το πλαι,η μεγιστη της ποινης εχει ηδη επιδοθει,δεν αλλαζει αυτο ακομα και 10 βιντεο να φερουν στο δικαστηριο...
2η:ο Ντριφτερ χανει τον ελεγχο χωρις μαρτυρες και σκοτωνει ανθρωπο παλι....μαρτυρας ουδεις.....Κατηγορητηριο ανθρωποκτονιας απο αμελεια....
Τον ντριφτερ τον συμβουλευει ο δικηγορος να πει ψεμματα περι καταστασης δρομου,φωτισμου,τυφλης στροφης,νεαρον ηλικιας και διαφορα αλλα τετοια σαπια με σκοπο την μειωση της ποινης....Αναλογα το δικαστηριο,θα φαει ποινη ΜΕΧΡΙ Α και ισως Α μειον κατι λογω αμφιβολιων και προτερου εντιμου βιου.....
Παντα με αναστολη,συνηθως 3ετη(απο εμπειρια στο λεω,αν και αυτα αλλαζουν)Σ'αυτη τη περιπτωση λοιπον αν ξαφνικα ερθουν 10 μαρτυρες πουθενα και ισχυριστουν οτι τελικα ο ντριφτερ ειναι τεντιμπους παντιλικας,ακρως επικινδυνος και τον εχουν δει να γυρναει ολη την πολη με το πλαι,ειτε φερουν 10 βιντεακια να δειχνουν του λογου το αληθες,ειναι το ιδιο και το αυτο....Οτι και να γινει,στην χειροτερη θα φτασει παλι την μεγιστη της ποινης για ενα τετοιο πλημμμελημα......
Στη 2η περιπτωση λοιπον οπως βλεπεις,πρακτικα συμφωνουμε....αλλα δεν ειναι η μονη περιπτωση και ουτε ο νομος δουλευει ισοπεδωτικα οπως απαντησες στην αρχη...Γι'αυτο σου ειπα οτι μου φαινεται ''λαικιστικο''.....
HLIAS - E36 (29-05-14), Βασιλης (31-05-14)
Το θέμα έχει ξεφύγει λιγάκι παιδιά και μάλλον πέρασε σε προσωπικό επίπεδο... Μήπως να επανέλθουμε σε σχόλια σχετικά με το συμβάν ή να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο που θα έχω την μπέμπα και πάλι στην πένα μπας και περάσουμε σε άλλη διάσταση...???![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Δεν εχω προσωπικα με κανεναν Ηλια....Ολοι σχεδον εδω μεσα,καναμε τις βλακειες που εκανες κι εσυ,στα 20 μας....Δεν ειναι κατακριτεο για μενα,το να κανεις παντιλικια με τ'αμαξι σου σε δημοσιο δρομο.....Ειναι κατακριτεο να μαθαινεις το οριο του και να ρισκαρεις σε δρομο ομως....Κι αυτο εκανες προσπαθωντας να σπασεις το ''ρεκορ'' σου(ποσο ανωριμο μπορει να'ναι αυτο??) στις σφαλιαρες,σε κατοικημενη περιοχη....Σοβαρεψου λοιπον πλεον,φτηνα την εβγαλες αυτη τη φορα,κανε στ'αμαξι σου αυτα που σου'γραψα,αν θες ν'ακολουθησεις ντριφτοκαρριερα κι αρχισε να πηγαινεις σε πιστες ή σε ερημικα μερη κι ασε τον απλο κοσμακη στην ησυχια του....
Bazil Van Sinner (30-05-14), HLIAS - E36 (29-05-14), isou (30-05-14)
ηλια ειναι απλη η λυση στην ασθενεια σου....
παιρνεις ε30...βαζεις μοτερ με κυβικα..και κανεις το κανιβαλο (ζουλου) παντου...
κατι παιδια με μπλε στολες γινονται οι καλυτεροι σου φιλοι..αφου φτανουν να σε ρωτησουν τι μοτερ φορας και παει ετσι..και φυσικα ετσι γινεσαι ο αρχοντας της πλατειας, στην γειτονια σου τουλαχιστον..
μετα απο ολες τις χαροπαλες εκτιμας πλεον τι εβγαζε η bmw καποτε και παυεις να σκιζεις το δυσμοιρο 316 σου...
υγ...και επειδη ειμαι και πιστος ανθρωπος (λεμε τωρα), οι αγιοι "παντες" μαζι σου....![]()
Bazil Van Sinner (30-05-14), Dimitrios (30-05-14), doctore (30-05-14), HLIAS - E36 (30-05-14), isou (30-05-14), konstantinaM3 (30-05-14)
1)Ηλία, ούτε απο μέρους μου υπάρχει προσωπική εμπάθεια απέναντι σε κάποιον. Με τον StuntMike υπήρξε μια αναταλλαγή απόψεων και μέχρι εκεί.
2)Stunt Mike, σε σχέση με τα παραδείγματα που έφερες, για να μην μπερδευόμαστε και διαιωνίζουμε τη συζήτηση, αυτό που προσπαθώ να πω στον Ηλία αλλά και στον καθένα, είναι το εξής και θα το πω απλά με ένα παράδειγμα: έστω οτι ο Ηλίας μπαίνει κανονικά σε μια κλειστή αριστερή στροφή και αμέσως μετά τη στροφή ο χ παπάρας έχει κοκκαλώσει το αυτοκίνητό του και μιλά με κάποιον (πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό ειδικά στην επαρχία?). Ο Ηλίας πέφτει πίσω στο παράνομα ακινητοποιημένο όχημα. Μάρτυρα δεν έχει ο ίδιος, οπότε ο χ παπάρας ισχυρίζεται οτι κινείτο κανονικά κι ο ντριφτάς Ηλίας έπεσε πάνω του επειδή είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Εγώ είμαι δικηγόρος του χ παπάρα και πέραν των μαρτυριών απο γείτονες οτι ο Ηλίας συνηθίζει να οδηγεί επικίνδυνα, μαθαίνω απο κάποιον "καλοθελητή" "φίλο" του Ηλία (επίσης πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό?)οτι στο ψ φόρουμ έχει φωτογραφίες και περιγράφει διάφορες άτυχες στιγμές του με το αυτοκίνητο. Εδώ λοιπόν πάει το αρχικό μου ερώτημα:ποια τύχη πιστεύεις οτι θα έχει? Ποιόν θα πιστέψουν? Αν θες, για να μη χαλάμε το τοπικ ας το συζητήσουμε με πμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 30-05-14 στις 10:45