Σελίδα 147 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 4797137145146147148149157197247 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.461 έως 1.470 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Rides
    1

Προεπιλογή

Ετοιμα. Αρχικα αγοραζονται σαν υποκαταστατο ηρωινης οταν δεν υπαρχει χρημα ουτε για μεθαδονη. Συντομα ομως οι χρηστες αποκτουν εξαρτηση στη sisa με καταστροφικα αποτελεσματα.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

2. The Following 2 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

BILL007 (29-05-14), gant (29-05-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή υπάρχουν και έτοιμα για αγορά στην πιάτσα? Δεν είναι ιδιοκατασκευές?

Εδώ φίλος που πουλάει υλικά καθαρισμού, σταμάτησε να φέρνει βενζίνη καθαρισμού, γιατί έμαθε -άκουσε την σνιφάρουν κάτι 17χρονα της γειτονιά του για να μαστουρώσουν.
    Το ίδιο μου είπαν και σε χρωματοπωλείο, όταν πήγα να πάρω διαλυτικό νίτρου.
    Ετοιμη ιδιοκατασκευη ειναι (εισαγωγη και μαγειρεμα εδω). Crystal Meth με ενα σωρο μαλακιες μεσα για να γινουν πιο ισχυροι οι χημικοι δεσμοι. Υγρα μπαταριας, ασετον, υγρα φρενων, ανυδρη αμμωνια, νατριο, φωσφορος, διαλυτικο. Σκεφτειτε τι καπνιζουν αυτοι οι ανθρωποι..
    Αυτο με τη βενζινη ειναι πολυ παλιος τροπος μαστουρας, οι βλαβες που προκαλουνται απο το σνιφαρισμα ειναι μη αναστρεψιμες.

4. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-06-14), gant (29-05-14), Ptboul (29-05-14), strof (29-05-14)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking Μύκονος: Δήμαρχος ετών 32!

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, ετών 32, εξελέγη νέος δήμαρχος Μυκόνου. Είναι από τους νεαρότερους σε ηλικία δημάρχους της χώρας και θα διοικεί το όμορφο κυκλαδονήσι για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης» επικράτησε του αντίπαλού του, Αντρέα Φιορεντίνου, με 221 ψήφους διαφορά.

Οι κάτοικοι της Μυκόνου επέλεξαν να δώσουν τόπο στα νιάτα εκλέγοντας ως πρώτο πολίτη του νησιού έναν νέο δικηγόρο με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά. Βασικός σκοπός του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι ο δήμος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά και να ηγηθεί των προσπαθειών της τοπικής κοινωνίας για περισσότερη ανάπτυξη.

Ενωμένοι, όλοι μαζί οι Μυκονιάτες, υποδέχθηκαν με βεγγαλικά και εν μέσω επευφημιών, χειροκροτημάτων και τραγουδιών τον νέο δήμαρχο, ενώ συγκίνηση προκάλεσε ο εναγκαλισμός του Κωνσταντίνου Κουκά με την ασκούσα καθήκοντα δημάρχου Ειρήνη Γρυπάρη, η οποία ανέλαβε τα ηνία του δήμου και αντιμετώπισε ικανοποιητικά τα προβλήματα μετά το ξέσπασμα ενός οικονομικού σκανδάλου στο οποίο εμπλέκονται μέλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Όσον αφορά την πορεία του νέου δημάρχου στα δημόσια πράγματα, ο Κωνσταντίνος Κουκάς σε ηλικία 28 ετών αναδείχθηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Αιγαίο και μέχρι σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου. Έκανε την πρακτική του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θήτευσε ως σύμβουλος σε δύο υπουργεία. Παράλληλα ασκεί μάχιμη δικηγορία τα τελευταία επτά χρόνια.

Μπραβοο τοπο στα νιατα!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

6. The Following 3 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

nikos1400 (29-05-14), strof (29-05-14), Vassilis ///M (30-05-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή Ενα αναπάντεχο πείραμα: Οδήγησαν σε ελληνικό δρόμο τηρώντας πιστά τις πινακίδες και κ

30 Μαΐου 2014 Ελλάδα

Μια ομάδα από το Ηράκλειο Κρήτης, αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα. Οδήγησαν από το Ηράκλειο στον Αγιο Νικόλαο, ακολουθώντας πιστά τις πινακίδες του ΚΟΚ καταγράφοντας την εμπειρία τους.
    kritiroad
    Όπως ανέφεραν, γράφει το cretalive.gr, πραγματοποίησαν έναν … νόμιμο παραλογισμό εισπράττοντας βρισιές και απειλές από άλλους οδηγούς για να αποδείξουν ότι τα όρια ταχύτητας που υπάρχουν απευθύνονται στην εποχή που στην Κρήτη κυκλοφορούσαν άμαξες απευθύνοντας έκκληση στις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα
    Στο σχετικό κείμενό τους αναφέρουν:
    «Την Κυριακη 25 Μαίου 2014 πήγαμε μια βόλτα 5 αυτοκίνητα απο το Ηράκλειο Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο. Η βόλτα αυτή ηταν πειραματικού χαρακτήρα. ΕφΆοσον πλέον λειτουργούν οι κάμερες στην εθνική οδό κινηθήκαμε απολύτως νόμιμα και με τις οδηγίες του ΚΟΚ. Δηλαδή δεν υπερβαίναμε τα όρια ταχύτητας αλλά δεν πατούσαμε και στην βοηθητική λωρίδα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, στην οποία επιτρέπεται να πατήσεις μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να σταματήσεις. Αποτέλεσμα ? Να διανύσουμε 64 χλμ σε 75′, να δημιουργηθεί σε πολλά σημεία μποτιλιάρισμα και εκνευρισμός από τους διερχόμενους οδηγούς, σε βαθμό που να αισθανόμαστε ότι κινδυνεύουμε που οδηγούμε νόμιμα. Διορθώστε τα όρια ταχύτητας!».

www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 6 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (30-05-14), chrisgiapz3 (30-05-14), doctore (02-06-14), pilot (30-05-14), TakisKal (02-06-14), Vassilis ///M (31-05-14)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Unhappy «Μαϊμού» γιατρός, υπηρέτησε και ως διευθυντής επί 13χρόνια!!

Εκτός απο πλαστά πτυχία είχε τρία ΑΦΜ και ταυτότητες!

Την ανάκληση του διορισμού του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, διέταξε στις 15 Μαΐου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο εν λόγω «γιατρός» δεν είχε … πτυχίο!

Πλαστά πτυχία ιατρικής από την Ιταλία
    Ο Ιωάννης Καστάνης, έφθασε να κάνει καριέρα στο ΕΣΥ χωρίς πτυχία, αφού οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza, είναι ανύπαρκτοι, ενώ επιπλέον και ο φάκελος στο υπουργείο Υγείας για την επιλογή του ως Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου έχει εξαφανισθεί.

Ο γιατρός φαίνεται ότι κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες ενώ διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο.
    Το ΔΙΚΑΤΣΑ του έδωσε άνετα την ...πιστοποίηση

Για 13 ολόκληρα χρόνια ο Ιωάννης Καστάνης διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής, έχοντας πλαστό πτυχίο. Οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza, τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, και πιο συγκεκριμένα στον τότε γενικό διευθυντή Υπηρεσιών Υγείας Πέτρο Μπακόπουλο, ήταν πλαστοί. Την συγκεκριμένη πλαστογραφία, όμως, και ποιός ξέρει πόσες άλλες, όπως αναφέρουν πηγές από την τωρινή ηγεσία του υπουργείου, ουδείς μπορούσε να διαπιστώσει αφού μέχρι πρόσφατα κανείς δεν προέβαινε σε ταυτοποίηση των στοιχείων, προκειμένου να ελεγχθεί η πιστότητα των δικαιολογητικών.

Η απόφαση του διορισμού του γιατρού - μαϊμού στη συγκεκριμένη θέση δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2000, έχοντας λάβει την έγκριση της τότε γενικής γραμματέας Ιωάννας Πανοπούλου (η οποία ασκούσε τα καθήκοντά της στο υπουργείο Υγείας από τις 2 Απριλίου 1996 μέχρι τις 25 Μαΐου 2000, επί υπουργίας του Λάμπρου Παπαδήμα). Αρκούσε η αναγνώριση του τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ και οι επικυρωμένες μεταφράσεις των πιστοποιητικών από την αστυνομία. Αν όμως τα πιστοποιητικά ήταν πράγματι γνήσια, αυτό δεν ελεγχόταν ποτέ.

Πέρασε από πολλά νοσοκομεία
    Η απάτη ξεκινά ουσιαστικά από το 1993, όταν ο Ιωάννης Καστάνης αποκτά από τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας του νομού Αργολίδας την άδεια άσκησης τους επαγγέλματος. Πριν το διορισμό του στη Σκύρο, πάλι με τα ίδια πλαστά πιστοποιητικά, κάνει την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.
    Στα 13 χρόνια που μεσολάβησαν ως διευθυντής Γενικής Ιατρικής, η παρουσία του μόνο διακριτική δεν ήταν. Κυκλοφορούσε με Ferrari, ενώ διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο.

Ενα πολίτης το κατήγγειλε
    Η περίεργη αυτή υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά από καταγγελία πολίτη στο υπουργείο Υγείας. Το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας ήταν καταπέλτης. Με τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε γιατρός με πτυχίο σε αυτό το όνομα στο πανεπιστήμιο της Ρώμης, όπως δεν υπήρχε και στον τίτλο ειδικότητας. Εκτός του ότι όλα τα πιστοποιητικά του ήταν πλαστά, κυκλοφορούσε με τρία ΑΦΜ και τρεις αστυνομικές ταυτότητες.

Επιπλέον, όπως έλεγε το πόρισμα, ο φάκελος στο υπουργείο Υγείας για την επιλογή του ως Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου είχε εξαφανισθεί. Το ίδιο και ο υποτιθέμενος γιατρός, ο οποίος από τον Ιούλιο του 2013 δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά στη θέση του. Παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αλλά δεν παρουσιάστηκε για να απολογηθεί. Όπως λένε οι πληροφορίες, παραμένει «εξαφανισμένος» παρά το γεγονός πως εκκρεμεί σε βάρος του ποινική δίωξη.

Ποιοί έχουν ευθύνες;
    Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο ευθύνονται και ο γενικός διευθυντής Υπηρεσιών Υγείας που ενέκρινε το διορισμό, αλλά και η γενική γραμματέας, οι οποίοι βέβαια απομακρύνθηκαν όταν άλλαξε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Όπως και αν υπάρχουν ευθύνες διαχρονικά για το μη έλεγχο των πτυχίων των γιατρών.

Ωστόσο οι έλεγχοι άρχισαν, έστω και καθυστερημένα, από την τωρινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Δεν ελέγχονται μόνο τα μητρώα των πτυχιούχων μέσω επικοινωνίας με τα πανεπιστήμια, αλλά ακόμη και η πιστότητα των πιστοποιητικών ξένων γλωσσών. Αν και δεν υπάρχουν ακόμη συγκεντρωτικά στοιχεία, εκτιμάται πως περίπου το 2% των εργαζομένων στις υπηρεσίες υγείας (από τους 90 χιλ. συνολικά) έχουν καταθέσει πλαστούς τίτλους σπουδών. Η αποπομπή των γιατρών- μαϊμού από το ΕΣΥ ήδη έχει αρχίσει από το υπουργείο Υγείας, όπως και η άσκηση ποινικών διώξεων.

Ο προβληματισμός είναι μεγαλύτερος για τους ιατρούς με ιδιωτικά ιατρεία. Είναι δε ενδεικτικό πως ακόμη και από το υπουργείο Υγείας απολύθηκαν πρόσφατα τέσσερις διοικητικοί υπάλληλοι, καθώς βρέθηκε πως είχαν πλαστό απολυτήριο λυκείου.
    https://www.kontranews.gr/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

To lear το εβγαλε με τα λεφτα της καρεκλας του διευθυντη ή πουλαγε και κανα οργανο που και που?

Και ποσοι τετοιοι ειναι ακομα στις θεσεις τους..

11. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-06-14), Ptboul (02-06-14)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μαθηματικά κατεύθυνσης σήμερα !!! Καλη επιτυχία σε όλα τα παιδια

13. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (02-06-14), doctore (02-06-14), gant (02-06-14), Ptboul (02-06-14), strof (02-06-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό της Ελλάδας: «Με κάνατε κλέφτη μόλις κατάλαβα ότι ε

Αυτή είναι η πραγματικότητα !!!!

2 Ιουνίου 2014

Έχουν περάσει 9 μήνες και ο θυμός μου έχει παρέλθει αλλά δεν έχω ξεχάσει και έτσι αποφάσισα να σας γράψω την προσωπική μου εμπειρία με τον ΟΑΕΕ. Συγχωρέστε με για το «λαϊκό» υφός αλλά το θεώρησα κατάλληλο για την γραπτή απεικόνιση του πραγματικού θυμού μου.
    samarasstournaras
    Είχα επιχείρηση με είδη δώρων (παραγωγός και χονδρική). Δύσκολες εποχές για δώρα, καλύτερα να πούλαγα σχοινιά για κρέμασμα. Το πάλεψα, το κυνήγησα, ίδρωσα, μάτωσα αλλά τελικά μπουμπούνισε η επιχείρηση. Αυτά έχει η ζωή, αυτά και έμείς περνάμε. Δεν βαριέσαι, πάμε παρακάτω. Έστειλα και τους δύο υπαλλήλους σπίτι τους (με αποζημίωση) και σκεφτόμουν τι θα κάνω.
    Οι σπουδές μου πληροφορική, οπότε σκαρφίζομαι να κάνω μία επέκταση δραστηριότητας και να φτιάχνω site. Υπηρεσία είναι, δεν χρειάζομαι στοκ, ούτε προμηθευτές να σε κυνηγάνε, ούτε επιταγές να σκάνε, καθαρά πράγματα.
    Στήνομαι, ετοιμάζομαι, κάνω και την καινοτομία μου (online κοστολόγηση site μέσω ερωτηματολογίου) και έρχεται η ώρα για τα διαδικαστικά.
    Πάω στην εφορία να κάνω προσθήκη δραστηριότητας και μου ζητάνε ένα σκασμό χαρτιά μεταξύ αυτού και ενημερότητα από τον ασφαλιστικό φορέα (ΟΑΕΕ).Αντε έχουν ένα δίκιο, να μην ανοίγω επιχειρήσεις αν φεσώνω το ταμείο, το βρήκα λογικό.
    Επειδή δύο χρόνια τώρα ζοριζόμουν είχε μαζευτεί ένα χρέος 14.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ. (έχουν σημασία τα μεγέθη)
    Είπα, να πάω να το ρυθμίσω, εκτός από την επέκταση δραστηριότητας με αυτούς που μπλέξαμε θα πάω καμμία μέρα στο ΑΤΜ και θα μου δείξει καμμιά μούτζα.
    Οπλίζομαι (με υπομονή), κάνω 2 τάματα στην Παναγία, παίρνω το περίλυπο ύφος και τραβώ στον κεντρικό ΟΑΕΕ (στο Ν. Ηράκλειο)
    Φευ τι ευτυχία! Πέφτω σε έναν πιτσιρικά, όλο κέφι και χαρά.
    Κοίταζα γύρω μου αμήχανα και τσιμπιόμουν να δω αν ονειρεύομαι.
    Βέβαια, μου την ρίχνει την λυπητερή. Ξεπληρώστε το 2012 (3×962 = 2800+) και τα άλλα (11K) θα μπουν στην ρύθμιση για 72 δόσεις.Φέρτε και όλα τα υπόλοιπα στοιχεια σας να σας φακελώσουμε.
    Να κρύψω τίποτα δεν έχω οπότε πάρε και τους λογαριασμούς μου, πάρε και τις δηλώσεις μου, πάρε και τα περουσιακά, πάρε και τις ακτινογραφίες, πάρε και τον ειδικό λογαριασμό με έτοιμη την πάγια εντολή, πάρε και τα 3 χιλιάρικα ζεστά ζεστά για το 2012.
    Μια και δύο γυρνάω στον ΟΑΕΕ για τα περαιτέρω. Τι ωραία, πάλι ο πιτσιρικάς, του δίνω τα χαρτιά, τους ρίχνει μία ματιά ότι είναι όλα οκ, μου βγάζει δόση 178 ευρώ για 72 μήνες (έχουν σημασία τα μεγέθη λέμε) και μου λέει πηγαίντε για μία υπογραφή στον προϊστάμενο και τελειώσαν όλα.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ
    Προιστάμενος: Δεν μπορώ να σας βάλω στην ρύθμιση!
    Εγώ: Γιατί;
    Προιστάμενος: Δεν δείχνετε έσοδα και η φορολογική σας δήλωση είναι χαμηλά (6000 ευρώ η τελευταία, είπαμε οι δουλειές πήγαιναν κατά διαόλου).
    Εγώ: Αν είχα έσοδα ή κομπόδεμα, θα πλήρωνα κύριε.
    Προιστάμενος: Ναι, αλλά εγώ παίρνω ευθύνη και αν δεν πληρώνετε την ρύθμιση θα πρέπει να λογοδοτήσω που σας ενέκρινα την αίτηση
    Το πάλαιψα κανα τέταρτο λέγοντας ότι η δόση είναι μόνο 178 ευρώ (το κερατό μου δηλαδή) και ότι θα μου τα δίνουν οι γονείς μου (Τι σε νοιάζει που θα τα βρω ρε χλιμιτζουρα)
    Προιστάμενος: Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Βρείτε μία δουλειά και μετά ελάτε να ρυθμίσουμε.
    Προσπαθούσα να καταλάβω αν με ειρωνεύεται…
    Κοιτάζω τα χαρτιά που τους είχα δώσει…
    Βλέπω/θυμάμαι ότι έχω έναν λογαριασμό με 18.000 ευρώ (αυτά αποταμίευσα όλα και όλα σε 20 χρόνια εργασιακό βίο)
    Λες και δεν το είχε δει πριν, «Αααααα μάλιστα», λέει.
    Παίρνω εγώ ανάσα ανακούφισης για να μου την αφαιρέσει ευθής αμέσως.
    Προιστάμενος: Βλέπω ότι έχετε καταθέσεις που υπερκαλύπτουν το χρέος. Εφόσον έχετε δυνατότητα να εξοφλήσετε ΟΛΟ το χρέος σας δεν μπορείτε να μπείτε στην ρύθμιση.
    Καλά του λέω, είμαι άνεργος και έχω αυτό το απόθεμα για να ταίσω τα παιδιά μου τον χειμώνα και θέλετε να το δώσω σε εσάς; Επίσης σας ζητάω να σας ΔΩΣΩ λεφτά για να μπορέσα να εξασκήσω εναλλακτικό επάγγελμα αλλά και να είμαι συνεπής στις πληρωμές και με εμποδίζετε;
    Προιστάμενος: Τι να σας κάνω κύριε μου, τα χέρια μου είναι δεμένα.
    Εγώ: Υπάρχει ανώτερος να απευθυνθώ;
    Προϊστάμενος: Τι να σας πω, είμαι ο προϊστάμενος αλλά και εγώ ενας υπάλληλος είμαι και ακολουθώ εντολές, και άρχισε να μου διαβάζει την εγκύκλειο του υπουργείου.
    Εγώ: Με συγχωρείτε λέω αλλά αφού μιλάω με τον προϊστάμενο του ΟΑΕΕ. Τι άλλη λύση έχετε να μου προτείνετε;
    Και έρχεται η ατάκα «όλα τα λεφτά»
    Προϊστάμενος: Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, απευθυνθείτε στον σύλλογο σας, οργανωθείτε και πηγαίντε στον υπουργο να φωνάξετε. Μην τα βάζετε μαζί μου αλλά με το υπουργείο.
    Σαν η ομίχλη να διαλύθηκε και καταλάβα που το πήγαινε ο κύριος αλλά εξακολουθούσα να είμαι δυσπιστος με τα συμπεράσματά μου. Είναι δυνατόν ο προϊστάμενος (!) του ΟΑΕΕ να κάνει αντιμνημονιακή μικροπολιτική πάιζοντας με την δικιά μου ζωή; Είναι δυνατον;;;
    Εγώ, κύριε τα 3 χιλιάρικα προκαταβολή τα έδωσα για μπω στην ρύθμιση, αν είναι να μην μπω τα χρειάζομαι αυτά τα λεφτά και τα θέλω πίσω. Τ Ω Ρ Α!
    Όταν μου το αρνήθηκαν τελειώσαν και οι ευγένιες. Φωνές-κακό, απειλές, αστυνομίες. Τον είπα κοπρόσκυλο για τελευταία φορά και έφυγα απελπισμένος.
    Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της φιλοδοξίας μου να ρυθμίσω. Για όποιον τον ενδιαφέρει η συνέχεια αλλά και η κατάληξη, ας διαβάσει παρακάτω.
    Ως γνήσιος Έλλην πάω στον πατέρα μου να κλαφτώ. Παλιά καραβάνα, έζησε χούντες, Τσοβόλες και όλο το σκηνικό της κατηφόρας στην παρακμή. Του λέω τι και πως και μου λέει : «είσαι βλάκας!
    Δεν ξέρεις ότι το θηρίο δεν το παλεύεις μόνος σου; Πάρε τον Θανασάκη από το λογιστικό γραφείο να τρέξει αυτός για σένα.»
    Τι θα κάνει ο Θανασάκης (ετών 21) παραπάνω από ότι έκανα εγώ; Ίσα ίσα θα μπλέξει χειρότερα το νιάνιαρο.
    Βρε πάρε που σου λέω τον Θανασάκη που πήγες σαν πρόβατο στην σφαγή. Έχουν τρόπο αυτοί, επέμενε ο πατέρας μου.
    Πήρα τον Θανασάκη, του έκανα εξουσιοδότηση, του έδωσα και όλα τα χαρτιά και τον περίμενα ιδρώνοντας από κάτω από τον ΟΑΕΕ (εγώ δεν ανέβηκα για ευνόητους λόγους).Περιμένοντας έμαθα ότι ο παρών προϊστάμενος αντικαθιστά την διευθύντρια του ΟΑΕΕ λόγω καλοκαιρινής άδειας. Λέτε γι αυτό να μην έδινε ρυθμίσεις;
    Όπως και να έχει, σε ένα τέταρτο (!!!), τσουπ ο Θανασάκης με την ρύθμιση στο χέρι. WTF; του λέω.
    Δεν είχαν δικαίωμα να σου απορρίψουν την αίτηση, μου είπε!!! Την ρύθμιση μπορούν να την απορρίψουν αφού το αιτιολογήσουν γραπτώς πρώτα, αλλά όχι την αίτηση. Και φυσικά και η αίτηση έγινε και η ρύθμιση βγήκε επιτόπου. Απλά ο Θανασάκης δεν ψάρωσε. Θανασάκη του λέω όπως είσαι πάμε εφορία να κάνουμε και την προσθήκη των κωδικών δραστηριότητας και από εμένα ότι θες.
    Στην εφορία (της Κηφισιάς) γινόταν το αδιαχώρητο. Ενώθηκαν οι εφορίες και πλέον κοπροσκυλιάζουν όλοι μαζί. Κάθισα σε μία γωνιά και παρατηρούσα τον ταλαίπωρο κόσμο να σέρνεται από ουρά σε ουρά. Που και που κάποια κραυγή αγανάκτησης ακουγόταν μέσα στον γενικό βομβό της απελπισίας. Σε κάποιον του πήραν τα λεφτά από τον λογαριασμό, κάποια δεν μπορούσε να βγει σε σύνταξη, σε άλλον είχαν χαθεί τα χαρτιά του.
    Ανάμεσα στα πλήθη ο Θανασάκης αίλουρος. Μπαινόβγαινε στα γραφεία των προϊσταμένων και μάζευε υπογραφές. Μία στο πρωτόκολλο, μία στο δικαστικό, πήγαν να του κάνουν κόμπλα στο μητρώο αλλά ο Θανασάκης ήξερε. Του δώσανε έναν τόμο να βρει ο ίδιος τους κωδικούς δραστηριότητας που πρέπει να προστεθούν, του ζητάγανε υπογραφές, προσπαθούσαν να τον μπλέξουν αλλά ο Θανάσης το είχε δει ξανά το έργο.
    Επιμονή, υφάκι, αστεία, κοπλιμέντα και υπομονή. Ελισσόταν με περίσσεια χάρη ανάμεσα στα αιμοβόρα κεφάλια της Λερναίας γραφειοκρατίας μέχρι που ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
    Σκεφτόμουν ότι εγώ μάλλον θα ήμουν ακόμα εκεί έχοντας αποκτήσει μερικές μεταστάσεις. Το πιο αποδοτικό εκατοστάρι ευρώ (τόσο χρέωνε το λογιστικό γραφείο) που έχω δώσει ποτέ.
    Οι δουλειές πάνε καλά από τότε.
    Μόνο που έγινα για πρώτη φορά φοροφυγάς.
    Οι πελάτες δεν θέλουν απόδειξη και ΦΠΑδες 23%. Εγώ θα τους το επιβάλλω;
    Έβαλα το δάχτυλο στο μέλι και δεν πρόκειται να το βγάλω παρα μόνο αν είναι να το βάλω στον … αφαλό τους.
    Με κάνατε κλέφτη μόλις κατάλαβα ότι είσαστε φονιάδες.
    Φονιάδες των Ελλήνων, γραφειοκράτες.

Δεν αποσκοπώ στην προβολή αλλά παρακαλώ σε περίπτωση δημοσίευσης να γίνει αναφορά μόνο με τα αρχικά μου.Επίσης σε περίπτωση δημοσίευσης σας δίνω το δικαίωμα παρέμβασης στην επιστολή μου (ορθογραφικά, συντακτικά, ύφος) χωρίς όμως να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία της.
    Ως δείγμα αξιοπιστίας της παραπάνω ιστορίας παραθέτω σε εσάς τα πλήρη στοιχεία μου και είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Ευχαριστώ.
    Δ. Φ.
    Επιχείρηση Είδη Δώρων
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

15. The Following 8 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (02-06-14), Alex_ (02-06-14), andreas_R (02-06-14), freddys (02-06-14), nikos1400 (02-06-14), pilot (02-06-14), Ptboul (02-06-14), vagmag (02-06-14)

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σε καταλαβαινω απολυτα.
    Περασα πολλα και ακομα δεν εχω τελειωσει απο διαφορα θεματα
    που δημιουργηθηκαν απο τη στιγμη που ειχα μια επιχειρηση στο ονομα μου
    μαζι με τον πατερα μου.
    Ξαφνικα εχασα τον πατερα μου απο την στεχοχωρια του απο καποια χρεη που το κρατος μας δημιουργησε και απο τοτε ακομα παλευω και εχουν περασει και 5+ χρονια.

Υπομονη.

17. The Following 6 Users Say Thank You to andreas_R For This Useful Post:

Alex_ (02-06-14), Bazil Van Sinner (02-06-14), nikos1400 (02-06-14), pilot (02-06-14), Ptboul (02-06-14), vagmag (02-06-14)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε καταλαβαινω απολυτα.
    Περασα πολλα και ακομα δεν εχω τελειωσει απο διαφορα θεματα
    που δημιουργηθηκαν απο τη στιγμη που ειχα μια επιχειρηση στο ονομα μου
    μαζι με τον πατερα μου.
    Ξαφνικα εχασα τον πατερα μου απο την στεχοχωρια του απο καποια χρεη που το κρατος μας δημιουργησε και απο τοτε ακομα παλευω και εχουν περασει και 5+ χρονια.

Υπομονη.
    εύχομαι να τα ξεπεράσεις όλα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 147 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 4797137145146147148149157197247 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP