BMW i8...χμ...όχι...
Άν είχα λεφτά για "πέταμα", θα έπαιρνσ Nissan GT-R Lichfield stage 6 (πάνω από 750 ίπποι και ροπή ατελείωτη)
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, τύφλα νά'χουν όλα τα άλλα...
BMW i8...χμ...όχι...
Άν είχα λεφτά για "πέταμα", θα έπαιρνσ Nissan GT-R Lichfield stage 6 (πάνω από 750 ίπποι και ροπή ατελείωτη)
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, τύφλα νά'χουν όλα τα άλλα...
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
αααα...μας το χαλάς τώρα!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
doctore (29-05-14)
Η αλήθεια να λέγεται!!!![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (29-05-14)
Χα χα χακαλόοοο
Είμαι περίεργη να δω ποιοι και πόσοι είναι αυτοί που θα αγοράσουν αυτό το όχημα...στην Ελλάδα
doctore (29-05-14)
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς... daft blonde λέμε...
Εν πάσει περιπτώσει το έχω κάνει test drive το GT-R στην Αγγλία και:
-Ναι, είναι σκληρό στην ανάρτηση
-Ναι, δεν είναι για καθημερινή χρήση
-Ναι, δημιουργεί χώρο (ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο) εκεί που δεν υπάρχει, με το "έτσι το θέλω" γιατί μπορεί
-Ναι, μου αρέσει, γιατί είναι ένα "τίμιο" supercar!
Βέβαια θα ήθελα και ένα Alpina D3 Bi-Turbo F30, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση...![]()
HLIAS - E36 (29-05-14)