Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 65

Θέμα: Ενισχυση πισω πατωματος σε Ε46 Μ3. Μια εναλλακτικη μεθοδος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

μητσο ειχες δεν ειχες μας αρρωστησες..εαν παντως καταληξετε οι πιο ψαγμενοι"
    του ειδους να ανοιξουμε ενα καινουργιο θεμα οσοι πιστοι να κανουμε μια μαζικη συγκεντρωση γιατι επειγει για πολλους απο εμας..σιγουρα αλλη τιμη θα πετυχουμε για 10 αυτοκινητα...
    Υ.Γ ειμαι υπερ της κολας γιατι εχω ακουσει για ραψιμο καροτσας (300Ε)
    και δεν πετυχε ουτε η 2ερη αποπειρα και παει για τριτη το αυτοκινητο(ζ3)..
    μεσα σε χρονικο διαστημα 3 ετων!!!Ανοιγει σε αλλα σημεια,,παντα στην πισω πλευρα του αμαξωματος...(βεβαια το 3 ραψιμο κανονισε να μην το πληρωση!!!)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίες πληροφορίες παιδιά.

Όποιος αποφασίσει που και πως θα το κάνει, ας ενημερώσει μπας και κάνουμε κάνα group buy. Εννοείται πως είμαι μέσα και γω αν και όταν κατεβάσαμε διαφορικό δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό. Βέβαια είμαι σίγουρος είναι είναι θέμα χρόνου.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίες πληροφορίες παιδιά.

Όποιος αποφασίσει που και πως θα το κάνει, ας ενημερώσει μπας και κάνουμε κάνα group buy. Εννοείται πως είμαι μέσα και γω αν και όταν κατεβάσαμε διαφορικό δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό. Βέβαια είμαι σίγουρος είναι είναι θέμα χρόνου.
    Κωστα αυτο με το group buy ακουγεται ενδιαφερον. Ειδικα για τα Μ3 τωρα που εχουν αρχισει και παλιωνουν. Και εγω την τελευταια φορα που το τσεκαρα δεν ειχα θεμα, αλλα και εγω συμφωνω οτι ειναι θεμα χρονου. Ας δουμε λοιπον ποσοι μπορουμε να μαζευτουμε και μετα μπορουμε να απευθυνθουμε σε καποιον επαγγελματια του χωρου. Αν πχ ειμαστε 5+ αυτοκινητα, θεωρω οτι θα μπορουσαμε να εχουμε μια λογικη τιμη, ειδικα σε τετοιες περιοδους αναδουλειας. Απο οτι γνωριζω υπαρχουν και επαγγελματιες που διαβαζουν/παρακολουθουν το φορουμ οι οποιοι θα μπορουσαν να μας κανουν μια προσφορα, αν τους ενδιαφερει, για πχ 5 αυτοκινητα και πανω.

4. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Monsta (11-05-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

OK αλλά αναλαμβάνεις τη διαδικασία 'παρακολούθησης' της εκτέλεσης της σωστής διαδικασίας, μιας που κατέχεις το αντικείμενο.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    OK αλλά αναλαμβάνεις τη διαδικασία 'παρακολούθησης' της εκτέλεσης της σωστής διαδικασίας, μιας που κατέχεις το αντικείμενο.
    ναι οκ, no prob...Αφου θα ειναι και το δικο μου μεσα. Ειναι παντως ενα θεμα που θα απασχολησει σχεδον ολους τους κατοχους των Ε46 coupe Μ3 καθως οσο περναει ο καιρος, η συνεχης φορτιση-αποφορτηση (cycling) του υποπλαισιου θα οδηγησει σε κοψιμο του πατωματος...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως να ξέρετε πως δεν είναι και πολύ δύσκολη δουλειά. ειδικά για κάποιον που έχει ράψει
    4 - 5 αυτοκίνητα στο παρελθόν...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

στον βορρα ποσα ειναι τα Μ3?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το καλύτερο απ'όλα είναι να ανοιχτεί απο πάνω, να μπεί ενίσχυση απο πάνω, και να βιδωθούν
    όλα μαζί. την καλύτερη δουλειά πάντως απο όσους έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, την
    έχει κάνει ο νικολάι. διπλό πάτωμα, και βίδωμα όλα μαζί. ουσιαστικά, σαν τσιμέντο το έχει κάνει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    το καλύτερο απ'όλα είναι να ανοιχτεί απο πάνω, να μπεί ενίσχυση απο πάνω, και να βιδωθούν
    όλα μαζί. την καλύτερη δουλειά πάντως απο όσους έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, την
    έχει κάνει ο νικολάι. διπλό πάτωμα, και βίδωμα όλα μαζί. ουσιαστικά, σαν τσιμέντο το έχει κάνει.
    Διπλό πάτωμα? Για να γίνει αυτό λογικά θα πρέπει να βγει όλο το κομμάτι του πατώματος και να ξαναραφτεί...πάρα πολύ μεγάλος μπελάς δηλαδή. Γενικά το θεωρώ υπερβολή, όσα αυτοκίνητα έχουν ενισχυθεί με σωστές κολλήσεις δεν ξανανοίγουν ποτέ!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι έξτρα βάρος να έχει κάτι τέτοιο?

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα