Συγχαρητήρια στον Κώστα για την εξαιρετική δουλειά !
Αρη να τη χαίρεσαι τη γυαλισμένη κούκλα ! Πριν ένα μήνα ήμουνα και εγώ στη σημερινή σου θέση και ακόμα δεν χορταίνω να την κοιτάω.
Αντε, με το καλό και το M-pack !
Συγχαρητήρια στον Κώστα για την εξαιρετική δουλειά !
Αρη να τη χαίρεσαι τη γυαλισμένη κούκλα ! Πριν ένα μήνα ήμουνα και εγώ στη σημερινή σου θέση και ακόμα δεν χορταίνω να την κοιτάω.
Αντε, με το καλό και το M-pack !
Monsta (23-04-10)
Ευχαριστώ βρε συ Πάνο! Όλα έχουν δρομολογηθεί!
Κώστα, βλέπω τις φωτογραφίες και μου τρέχουν τα σάλια πάνω στο πληκτρολόγιο! Ειλικρινά αισθάνομαι σαν εκείνους στο Extreme Makeover Home Edition: Πάει η γραντζουνιά, πάνε και τα σημάδια στους προφυλακτήρες! Ό,τι και να πω είναι λίγο. Σ' ευχαριστώ για όλα!
Η ταλαίπωρη η 5άρα απέκτησε επιτέλους την εμφάνιση που της άξιζε. Τώρα μπορώ να λέω ότι αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο! Άντε να 'ρθει και η αυριανή μέρα να το πάρω. Όσο για τη συνάντηση, θα με δείτε σύντομα ελπίζω! Δε δίνω όρκο για τις επόμενες 2 συναντήσεις καθώς η γυναίκα μου σε 10 μέρες θα κάνει αμνιοπαρακέντιση και θα την έχω καθηλωμένη για 1 εβδομάδα, μετά όμως θα έρθω να γνωριστούμε όλοι από κοντά!
Monsta (23-04-10)
Συγχαρητηρια Κωστα!!!
Αρη επιτελους βλεπω να χαιρεσαι αληθινα το καινουργιο σου οχημα!!!
Ευχομαι να πανε ολα καλα για την γυναικα σου .
Και να θυμασαι οτι αυτο το μπαξιμο ειναι μονο η αρχη εχεις δρομοοοοοο...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 23-04-10 στις 17:58
Monsta (23-04-10)
Άσχετο, αλλά σήμερα παρατήρησα τις θαμπάδες που έχουν τα φώτα και αυτής της 5-άρας από μέσα, που έλεγες Άρη. Άρα το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο δικό σου.
Monsta (23-04-10)
Πως το κατάλαβες ρε θηρίο?
Ναι αυτό το είχα φέρει καινούριο από ΗΠΑ όταν επέστρεψα, είναι το 2-λιτρο ατμο του '96 με τη τρομερή ιπποδύναμη των ......115 ίππων. Με 70.000 μίλια στο ενεργητικό του, αλλά με λεπτομερή συντήρηση όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει βγάλει ποτέ κάποια ζημιά και εκτός από τα αναλώσιμα έχει αποδειχθεί τρομερά αξιόπιστο. Δυστυχώς έπρεπε να πουλήσω το καινούριο (τότε) Ε36 325, αλλά και ένα Corrado VR6 που είχα, επειδή στην Ελλάδα δεν μπορούσα να φέρω αυτοκίνητο άνω των 2.0L.
το before & after είναι όλα τα λέφτα...μπράβο Κώστα
Monsta (24-04-10)