Σελίδα 3 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 113

Θέμα: BMW vs Πεζοδρόμιο (0-1)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κρίμα που το χάλασες το εργαλείο αλλά δεν πειράζει θα το φτιάξεις.
    Καλύτερα να κάνεις τα παιχνίδια σου με αυτό και να το χαίρεσαι παρά να το έχεις μόνο για βιτρίνα.
    Να εισαι εσύ καλά και όλα τα άλλα γίνονται, προσοχή μόνο στον ξένο κόσμο να πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα και όλα καλά.

2. The Following User Says Thank You to Christopherk For This Useful Post:

HLIAS - E36 (25-05-14)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

αγαπητε ηλια..

ολα καλα και αγια...αλλα δεν δεχομαι το "καποια στιγμη θα γινοταν"...

γιατι αυτο πολυ απλα αυτο σημαινει οτι κατι γινεται στην τυχη....και αυτο ειναι λαθος εξ ορισμου.....γιατι να μην εχεις μια εμπειρια και να μην αφηνεται τιποτα στην τυχη?απο την στιγμη που το γουσταρεις γιατι δεν το μαθαινεις κιολας...???προσεξε..δεν κρινω...ειμαι πολυ χειροτερος...και εχω κινδυνευσει παμπολλες φορες..αλλα αυτο με εκανε να το κανω με γνωση και ασφαλεια...

τωρα το να μην τα κανεις στους δρομους, ας αφησω τους βασιλικοτερους του βασιλεως να τα πουν...

4. The Following 9 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

alexk (26-05-14), EVERGET (25-05-14), giannis_compact (25-05-14), HLIAS - E36 (25-05-14), mormon (25-05-14), nikos valvetronic (25-05-14), nikos1400 (25-05-14), pilot (26-05-14), tokiko (25-05-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Nίκο αυτό που εννοούσα είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχεις ησυχία όταν βγαίνεις στο δρόμο, θα υπάρξει και η στιγμή που κάτι θα πάει στραβά... Λάθη γίνονται πάντα και παντού! Φυσικά και δεν είναι θέμα τύχης, που λέμε δηλαδή "Ε, έτυχε..."

Προσωπικά πιστεύω πως την τύχη μας εμείς την διαμορφώνουμε... Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, το να γνωρίζεις δηλαδή αυτό που κάνεις και πίστεψέ με, κάθε μου "χαζομάρα" είναι και ένα μάθημα, μία εμπειρία, μία γνώση... Αν δεν το έβλεπα έτσι και δεν μάθαινα μέσα από μια απλή βόλτα στο κέντρο για παράδειγμα, τότε κάθε βδομάδα θα άνοιγα παρόμοια θρεντ...

Έχω "ψύχωση" με τις πάντες, δεν μου κολλάει να ισιώνω, δεν μου κάθεται καλά και γι' αυτό πήρα και αυτό το αυτοκίνητο που πήρα και δεν οδηγώ κανένα Corsa 1.3 diesel...

Και μετά το σημερινό δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να κάνω αυτό που μου αρέσει, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό, απλά προστέθηκε μία ακόμα εμπειρία...

Να αναφέρω ότι μόλις χτύπησε το αυτοκίνητο και έκανα στην άκρη και κατέβηκα και το είδα, χαμογέλασα με τόση ικανοποίηση που δεν το έχω ξανακάνει πουθενά... Και μου έκανε εντύπωση αυτή η αντίδραση γιατί ποτέ μου δεν περίμενα να πάρω τόσο ψύχραιμα μια οποιαδήποτε ζημιά ειδικά με τόση αγάπη που έχω στο αυτοκίνητο... Γιατί όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι ειδικά όταν το αυτοκίνητο δεν το έχεις για φιγούρα, αλλά το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται όπως ανέφερε και ο Χριστόφορος πιο πάνω...

Το αμάξι θα διορθωθεί απευθείας ότι και να έχει και ταυτόχρονα θα αναβαθμιστεί κιόλας γιατί δεν σκέφτομαι να ξαναβάλω ανταλλακτικά από 316... Εδώ και καιρό ότι μπαίνει πάνω είναι είτε από 328 είτε από Μ3... Και πάμε γι' άλλα!!!

Παρεπιπτόντως αν έχει πάρει διαφορικό, τι μπορώ να βάλω? Μπλοκέ από Μ3 δεν μπαίνει απ' όσο ξέρω... Τι βήμα να έχω? Πείτε καμια γνώμη για καλύτερες πάντες από δω και πέρα...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

6. The Following 3 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

ghost-rider (25-05-14), nik200 (25-05-14), tokiko (25-05-14)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Corsa 1.3 diesel...
    @ntinos

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να αναφέρω ότι μόλις χτύπησε το αυτοκίνητο και έκανα στην άκρη και κατέβηκα και το είδα, χαμογέλασα με τόση ικανοποίηση που δεν το έχω ξανακάνει πουθενά... Και μου έκανε εντύπωση αυτή η αντίδραση γιατί ποτέ μου δεν περίμενα να πάρω τόσο ψύχραιμα μια οποιαδήποτε ζημιά ειδικά με τόση αγάπη που έχω στο αυτοκίνητο... Γιατί όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι ειδικά όταν το αυτοκίνητο δεν το έχεις για φιγούρα, αλλά το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται όπως ανέφερε και ο Χριστόφορος πιο πάνω...
    Επειδή είναι δικό σου....άμα ήταν του πατέρα σου για παράδειγμα καλύτερα να πήδαγες από το ελικόπτερο

9. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

HLIAS - E36 (25-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν γινεται η ζαντα να μην επαθε τιποτα και να την ακουσαν ολα τα αλλα....συγουρα θα θελει και αυτη μια ζυγοσταθμιση

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν γινεται η ζαντα να μην επαθε τιποτα και να την ακουσαν ολα τα αλλα....συγουρα θα θελει και αυτη μια ζυγοσταθμιση
    Mπορεί... Θα δείξει... Αν δεν άκουγα τον ήχο πάντως δεν θα καταλάβαινα ότι βρήκε πεζοδρόμιο... Ευτυχώς πήρε πολύ ξόφαλτσα... Θα μπορούσα με λίγη παραπάνω δύναμη να τα είχα διαλύσει όλα αν προλάβαινε να πάρει καλά τη γωνία...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυσκολο να'χει αρπαξει διαφορικο μ'αυτο το χτυπημα....Κατα 99% θες μονο ψαλιδι+ψαλιδομπαρα.....Οτι και να βρεις που να'χει δισκοφρενο πανω,ειναι ιδιο απο 316 εως 328.....
    Μιχάλη το μυαλό μου πήγε στο διαφορικό γιατί δεν έδινε καθόλου όταν προσπάθησα να το κάνω στην άκρη και κρατσανούσε μέσα... Μπορεί να είναι μόνο ψαλιδόμπαρα που λες... Το ψαλίδι πάντως το είδα που πήρε γωνία... Τα έφαγε τα ψωμιά του!

Το βράδάκι θα μάθουμε τι ακριβώς κάναμε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 25-05-14 στις 15:45
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

+Ημιαξόνιο τοτε θες και οχι διαφορικο. Στην ουσία την ακουσε ο άξονας που μεταφέρει τη κίνηση από το διαφορικο στο τροχό

13. The Following User Says Thank You to MINI_vag For This Useful Post:

HLIAS - E36 (25-05-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ορε ξαδερφε το ειδα τωρα και στεναχωρηθικα κριμα πολυ κριμα αφου δεν εγινε τπτ χειροτερο παλυ καλα αυτα θα τα φτιαξεις και οτι χρειαστεις εδω ειμαι

15. The Following User Says Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

HLIAS - E36 (25-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

περαστικα φιλε

17. The Following User Says Thank You to chris41 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (25-05-14)

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα