Nίκο αυτό που εννοούσα είναι ότι από τη στιγμή που δεν έχεις ησυχία όταν βγαίνεις στο δρόμο, θα υπάρξει και η στιγμή που κάτι θα πάει στραβά... Λάθη γίνονται πάντα και παντού! Φυσικά και δεν είναι θέμα τύχης, που λέμε δηλαδή "Ε, έτυχε..."
Προσωπικά πιστεύω πως την τύχη μας εμείς την διαμορφώνουμε... Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, το να γνωρίζεις δηλαδή αυτό που κάνεις και πίστεψέ με, κάθε μου "χαζομάρα" είναι και ένα μάθημα, μία εμπειρία, μία γνώση... Αν δεν το έβλεπα έτσι και δεν μάθαινα μέσα από μια απλή βόλτα στο κέντρο για παράδειγμα, τότε κάθε βδομάδα θα άνοιγα παρόμοια θρεντ...
Έχω "ψύχωση" με τις πάντες, δεν μου κολλάει να ισιώνω, δεν μου κάθεται καλά και γι' αυτό πήρα και αυτό το αυτοκίνητο που πήρα και δεν οδηγώ κανένα Corsa 1.3 diesel...
Και μετά το σημερινό δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να κάνω αυτό που μου αρέσει, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό, απλά προστέθηκε μία ακόμα εμπειρία...
Να αναφέρω ότι μόλις χτύπησε το αυτοκίνητο και έκανα στην άκρη και κατέβηκα και το είδα, χαμογέλασα με τόση ικανοποίηση που δεν το έχω ξανακάνει πουθενά... Και μου έκανε εντύπωση αυτή η αντίδραση γιατί ποτέ μου δεν περίμενα να πάρω τόσο ψύχραιμα μια οποιαδήποτε ζημιά ειδικά με τόση αγάπη που έχω στο αυτοκίνητο... Γιατί όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι ειδικά όταν το αυτοκίνητο δεν το έχεις για φιγούρα, αλλά το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται όπως ανέφερε και ο Χριστόφορος πιο πάνω...
Το αμάξι θα διορθωθεί απευθείας ότι και να έχει και ταυτόχρονα θα αναβαθμιστεί κιόλας γιατί δεν σκέφτομαι να ξαναβάλω ανταλλακτικά από 316... Εδώ και καιρό ότι μπαίνει πάνω είναι είτε από 328 είτε από Μ3... Και πάμε γι' άλλα!!!
Παρεπιπτόντως αν έχει πάρει διαφορικό, τι μπορώ να βάλω? Μπλοκέ από Μ3 δεν μπαίνει απ' όσο ξέρω... Τι βήμα να έχω? Πείτε καμια γνώμη για καλύτερες πάντες από δω και πέρα...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!