Νάσο βάλε το video με το i8 που πετύχαμε στο Μόναχο ρε!!
Δεν θα αγόραζα προσωπικά i8, αλλά Μ2/4 μόνο!!
Νάσο βάλε το video με το i8 που πετύχαμε στο Μόναχο ρε!!
Δεν θα αγόραζα προσωπικά i8, αλλά Μ2/4 μόνο!!
Detailing Madness
Ξαναδιάβασα το 1ο ποστ και δέν βρήκα κάπου να ρωτάει ο ΕVERGET ,τί άλλο θα αγοράζατε ή πιο είναι καλύτερο απο το i8 ...
Αν είχα την οικονομική δυνατότητα,θα το έπαιρνα άυριο!
Το i8 είναι ο σύνδεσμος του old school με τα new generation cars,θα το έπαιρνα για την ομορφία του και για την πρωτιά του.Άν υπάρχει κάποιος που διαβάζει και μπορεί να το πάρει και ΔΕΝ το κάνει ...θα το μετανοιώσει!
Στην τελική και μούφα να είναι το αλλάζεις και σου μένουν οι φωτογραφίες,είπαμε άλλο επίπεδο.
ps. η σκέψη του Doc περί Μ i8 ,+1 .
Έκανε το βήμα να μπέι στα ηλεκτρικά απο τις πρώτες,να χει έτοιμη μια λύση για τα Tesla και τα άλλα μπριζοφόρα,να κατεβάσει το Μ.Ο. σε εκπομπές καυσαερίων(όπως έκανε η aston με το cygnet)και ναβγει πιο πράσινη στην αγορά,έβγαλε δυό σειρές έξτρα και έχει αφήσει το vag με ανοιχτό το στόμα,στα πρωταθλήματα πάει πολύ καλά,στις μοτοσυκλέτες έχει ξεφύγει,έχει απο τους πιο φανατικούς αγοραστές και ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία,νομίζω πώς το έχου έτοιμο το όπλο,άπλα έχουμε πέσει ΄,ακόμη μια φορά,θύματα του μάρκετινγκ.
Ξαναξύπνησε η σειρά 8 !
Bασιλη με αυτο που ειπα εννοω οτι ΔΕΝ θα το επαιρνα και θα προτιμουσα κατι αλλο προφανως.
Ακομα και Μ1 και Ζ1 θα προτιμουσα αλλα οχι αυτο γιατι δεν καιει βενζινολαδο απλα και παραδοσιακα.
insane in the ///Midbrain
Bazil Van Sinner (21-05-14)
A8hnaios (29-05-14), Dimzan (22-05-14), Leonidas_E39 (28-05-14), Ptboul (21-05-14), tokiko (22-05-14)
Με τα σέρβις τί γίνεται??? Μη μας βγει Μ5 το i8.....![]()
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
A8hnaios (29-05-14), Bazil Van Sinner (21-05-14), BILL007 (21-05-14), oldcarskickass (21-05-14)
Σίγουρα! Εγκυκλοπαιδικά και μόνο ρωτάω.
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Bazil Van Sinner (21-05-14), BILL007 (21-05-14), pilot (21-05-14)
Μάλλον δε θα το έπαιρνα σήμερα....
Δε σχολιάζω και πολλά πολλά, μιας και οτιδήποτε έχω κοροϊδέψει το έχω κάνει/πάθει κλπ.