Bitz (16-05-14), gant (17-05-14), ghost-rider (17-05-14)
Γιωργο (pilot)
Ξερεις τιποτε για αυτο ?
https://www.lifo.gr/now/greece/47239
Καποιοι μουρμουρανε, οτι ιδιωτικοποιηση = ελλειπες maintenance
όχι δεν ξέρω λεπτομέρειες..το μόνο που ξέρω είναι πως το αεροσκάφος ήταν Bombardier Q400, τα ελικοφόρο της Ολυμπιακής..προς το παρών, οι δυο εταιρίες έχουν ξεχωριστό maintenance. Γίνονται διεργασίες για να ενοποιηθεί..
Πάντως για να ''σκάσουν'' τα λάστιχα χρειάζεται πολυυυυυυυυυυ κόπος!! Κάτι Ρώσικα που ερχόταν παλιά εδώ έβλεπες τα ελαστικά και είχαν βγει τα 3α λινά και ακόμα πήγαιναν..κάτι άλλο θα έχει ''παίξει''..
Όσο για το ιδιωτικοποίηση=ελλιπής συντήρηση το αφήνω ασχολίαστο!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Το λοιπον, τα ελαστικα δεν ''εσκασαν'' απλα εχασαν ολη την πιεση τους εξαιτιας ζημιας απο FOD στον διαδρομο(Foreign Object Damage) και φυσικα το αεροσκαφος δεν μπορουσε πλεον να τροχοδρομησει εως την πιστα..Εχουμε τυχει σε πολλες περιπτωσεις με τετοιες ζημιες, εχω αλλαξει εναν σχεδον καινουργιο τροχο διοτι ειχε τρυπηθει απο προκα! Τετοια περιστατικα γινονται εκατονταδες ανα τον κοσμο καθημερινα, ειναι, κυριολεκτικα, ρουτινα..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
BILL007 (18-05-14), gant (17-05-14), pilot (17-05-14), Vassilis ///M (17-05-14)
Για όποιον/α έχει απορία γιατί απολύουν διοικητικούς και καθαρίστριες από τα πανεπιστήμια... Η φωτογραφία από την Πανεπιστημιούπολη. Ο "εθνικός μας εργολάβος" (Μπόμπολας) έγινε και "εθνικός καθαριστής". AKTΩΡ facility managment!
https://www.aktorfm.gr/default.asp?catid=25939
U.S.National Debt Clock
U.S.National Debt Clock
Alex_ (18-05-14), ghost-rider (18-05-14)
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, το 67% των Ελβετών ψήφισε ΟΧΙ στο σημερινό δημοψήφισμα που προέβλεπε τη θέσπιση του κατώτατου μισθού στα 4000 φράγκα/3270¤ (18¤ την ώρα).
Σύμφωνα με τους οικονομολόγους, ένας τόσο υψηλός κατώτατος μισθός θα δημιουργούσε μακροπρόθεσμα σοβαρό πρόβλημα στην οικονομία της χώρας, με μείωση του ρυθμού ανάπτυξης και άνοδο της ανεργίας στους νέους λόγω μειωμένων προσλήψεων.
R E S P E C T!!
Ε οι ανθρωποι ειναι ολιγον μορφωμενοι και βασικα...ενημερωμενοι.
Στην ελλαδα μονο το 50-κατι % εχουνε συνδεση ιντερνετ και αρα ο μισος πληθυσμος ξερει τι του γινεται.
Οι υπολοιποι βλεπουνε μεγκα και αντεννα...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM