Για μια στιγμη νομισα οτι κανουνε μηνυση επειδη μπασταρδεψανε τα Μ καρς...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Για μια στιγμη νομισα οτι κανουνε μηνυση επειδη μπασταρδεψανε τα Μ καρς...
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A8hnaios (16-05-14), alexm (17-05-14), HLIAS - E36 (17-05-14), Konstantinos E60 (16-05-14), ntinos (16-05-14), Ptboul (20-05-14)
να δεις εγω τι εχω πάθει και εχω γράψει σχετικά, είχα τη μηχανή αναμμένη στο Ε92, βγαίνω ένα λεπτό έξω απο το αμάξι και αυτό κλείδωσε με εμένα έξω και το μοτερ να δουλεύει.
Ευτυχώς το είχα έξω απο σπίτι και έφερα το 2ο κλειδί
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
“ThereΆs nothing you can do electronically in any way to escape that car,” he said. “I found the 1997 handbook, it clearly states that if you lock the car from the outside, the occupants cannot get out. The problem is that this was a 16-year-old car and my clients didnΆt have the luxury of having the handbook.''
Μας δουλεύει???
![]()
-------------------
Εχω ξεκλειδώσει το αμάξι, μπήκα μεσα, έβαλα το κλειδί στη μίζα, θυμήθηκα κατι που είχα ξεχάσει και βγήκα κλείνοντας την πόρτα με το κλειδί στη μίζα και χωρίς να εχω βάλει μπροστά-γυρίσει καθόλου.
Όταν γύρισα το αμάξι ηταν κλειδωμένο με το κλειδί πάνω στη μίζα. Ευτυχώς είχα το δεύτερο αλλα τι έγινε δεν κατάλαβα
Το έκανε μονο μια φορά.