Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: [E36] ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΟΣ Μ43

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό είναι το χόμπι μου που το κατάλαβες;και όλων εκείνων που ρίχνουν χρήματα στα αυτοκινητά τους γιατί ως γνωστόν είναι πεταμένα λεφτά!
    Δεν με καταλαβες...Θεωρω πεταμενα λεφτα να βελτιωσεις με τετοιο τροπο ενα 316 για να παρεις 130 ψωραλογα,τη στιγμη που το εργοστασιο με λιγοτερα χρηματα,σου'χει ετοιμη λυση ενα Μ44.....Το ιδιο ακριβως θα'λεγα,αν σκοπευες να τουρμπισεις το 316 για να πας 200hp,τη στιγμη που ενα 328 θα πηγαινε πολυ καλυτερα κι αξιοπιστα(περαν του προβληματος του αδηλωτου φυσικα)...Οποτε μην μπλεκεις την μετατροπη εν γενει,με τα πεταμενα λεφτα σε λαθος σκοπο....Κι εγω Ε36 325 Turbo εχω,αν δεν το ξερεις...
    Φυσικα δικη σου η τσεπη οποτε πετα τα σε οποιον κουβα επιθυμεις...Φιλικα παντα...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι ο φτιαγμένος Μ43 θα ρίχνει ξύλο στον Μ44.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι ο φτιαγμένος Μ43 θα ρίχνει ξύλο στον Μ44.
    ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ !

4. The Following User Says Thank You to compactM3 For This Useful Post:

BILL007 (17-05-14)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν με καταλαβες...Θεωρω πεταμενα λεφτα να βελτιωσεις με τετοιο τροπο ενα 316 για να παρεις 130 ψωραλογα,τη στιγμη που το εργοστασιο με λιγοτερα χρηματα,σου'χει ετοιμη λυση ενα Μ44.....Το ιδιο ακριβως θα'λεγα,αν σκοπευες να τουρμπισεις το 316 για να πας 200hp,τη στιγμη που ενα 328 θα πηγαινε πολυ καλυτερα κι αξιοπιστα(περαν του προβληματος του αδηλωτου φυσικα)...Οποτε μην μπλεκεις την μετατροπη εν γενει,με τα πεταμενα λεφτα σε λαθος σκοπο....Κι εγω Ε36 325 Turbo εχω,αν δεν το ξερεις...
    Φυσικα δικη σου η τσεπη οποτε πετα τα σε οποιον κουβα επιθυμεις...Φιλικα παντα...
    Ολά σχετικά έιναι και σε σένα μπορούν να σου πουν πολλοί κακώς ασχολήθηκες και το τούρμπισες όταν υπάρχει έτοιμη λύση απο το εργοστάσιο βλέπε Μ3 οπότε περι ορέξεως...Φιλικά πάντα!
    Θα τα βάλω κάτω και αν το κόστος ξεφεύγει πολύ εννοείται οτι δε το προχορώ!Με αυτά που σκέφτομαι να του κάνω θα βγάλει παραπάνω απο 130 άλογα...και θα είναι γρηγορότερο απο Μ44...όπως και το Μ43 τούρμπο που είχα έριχνε πολύ ξύλο στο 328i...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 16-05-14 στις 08:41

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP