Ειτε θα φαω τρελλλλλο κραξιμο απο τους στρατοκ@υλους φιλους μας, ειτε πολλα respect
Τι να πρωτοπω ?
- Οτι οταν παρουσιαστηκα, ημουν στον 2ο λοχο, κοιμομουν στον 3ο, οι του δευτερου νομιζαν πως ημουν στον τριτο, και οι του τριτου στον δευτερο ? Και εγω εξαφανισμενος και απο τους μεν και απο τους δεν....
- Οτι πηρα αδεια ορκομωσίας (2ημερη) και πηγα μετα απο 38 μερες (και καθισα μεχρι το μεσημερι ?)
- Οτι εστελνα με κουριερ την μεταθεση στο στρατοπεδο, και μου εστελναν την επομενη επισης με κουριερ (μαζι με τις 980 δραχμες/μηνα)
Τα παραπανω απο τις 27 Ιουλιου, μεχρι τα μεσα Οκτωβρη.....
Δεν θα πω πως τα περασα στην Πατρα απο μεσα Οκτωβρη εως μεσα Γεναρη, ουτε απο τα μεσα Γεναρη που πηγα καπου στο Ελληνικο..... μεχρι που απολυθηκα τον επομενο γεναρη.....
Απολυθηκα με περι τις 60 μερες (χαθηκε ο λογαριασμος...) χρεος,, τιμητικων αδειων.. (δεν τις πηρα ποτε).... Φαντασου λοιπον τι γινεται.....
Προς το αγαπητο στρατοκ@υλο συμφορουμιτη που θα πει πως δεν υπηρετησα την πατριδα, του απαντω πως την πατριδα την υπηρετουμε με διαφορους τροπους, αναλογα με το πως η πατριδα κρινει, και οχι με ποσες σκοπιες εχουμε κανει....
Εγω παραδειγματος χαριν δεν την υπηρετησα κανοντες σκοπιες, αλλα με αλλον τροπο
Ακουω ιστοριες απο τον στρατο τωρα.....
YΓ. Αλλη μερα θα σας πω τι καναμε σε μια επιλεκτη ομαδα ΟΥΚαδων οταν ενα βραδυ του Ιουλη θελησε να ... παρεισφρήσει στο στρατοπεδακι μας και να κανει ντου σε ενα διπλανο....
Ακομα πρεπει να τρεχουν![]()

Απάντηση με παράθεση