Συγχαρητήρια στον Κώστα για την εξαιρετική δουλειά !
Αρη να τη χαίρεσαι τη γυαλισμένη κούκλα ! Πριν ένα μήνα ήμουνα και εγώ στη σημερινή σου θέση και ακόμα δεν χορταίνω να την κοιτάω.
Αντε, με το καλό και το M-pack !
Συγχαρητήρια στον Κώστα για την εξαιρετική δουλειά !
Αρη να τη χαίρεσαι τη γυαλισμένη κούκλα ! Πριν ένα μήνα ήμουνα και εγώ στη σημερινή σου θέση και ακόμα δεν χορταίνω να την κοιτάω.
Αντε, με το καλό και το M-pack !
Monsta (23-04-10)
Ευχαριστώ βρε συ Πάνο! Όλα έχουν δρομολογηθεί!
Κώστα, βλέπω τις φωτογραφίες και μου τρέχουν τα σάλια πάνω στο πληκτρολόγιο! Ειλικρινά αισθάνομαι σαν εκείνους στο Extreme Makeover Home Edition: Πάει η γραντζουνιά, πάνε και τα σημάδια στους προφυλακτήρες! Ό,τι και να πω είναι λίγο. Σ' ευχαριστώ για όλα!
Η ταλαίπωρη η 5άρα απέκτησε επιτέλους την εμφάνιση που της άξιζε. Τώρα μπορώ να λέω ότι αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο! Άντε να 'ρθει και η αυριανή μέρα να το πάρω. Όσο για τη συνάντηση, θα με δείτε σύντομα ελπίζω! Δε δίνω όρκο για τις επόμενες 2 συναντήσεις καθώς η γυναίκα μου σε 10 μέρες θα κάνει αμνιοπαρακέντιση και θα την έχω καθηλωμένη για 1 εβδομάδα, μετά όμως θα έρθω να γνωριστούμε όλοι από κοντά!
Monsta (23-04-10)
Συγχαρητηρια Κωστα!!!
Αρη επιτελους βλεπω να χαιρεσαι αληθινα το καινουργιο σου οχημα!!!
Ευχομαι να πανε ολα καλα για την γυναικα σου .
Και να θυμασαι οτι αυτο το μπαξιμο ειναι μονο η αρχη εχεις δρομοοοοοο...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 23-04-10 στις 17:58
Monsta (23-04-10)
Άσχετο, αλλά σήμερα παρατήρησα τις θαμπάδες που έχουν τα φώτα και αυτής της 5-άρας από μέσα, που έλεγες Άρη. Άρα το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο δικό σου.