Κώστα με το καλό να τελειώσουν οι εργασίες και να το χαίρεσαι και στο δρόμο.
Ένα μικρό δώρο από μένα, το καινούριο σου avatar με κίνηση!!!
![]()
Κώστα με το καλό να τελειώσουν οι εργασίες και να το χαίρεσαι και στο δρόμο.
Ένα μικρό δώρο από μένα, το καινούριο σου avatar με κίνηση!!!
![]()
Ρε σαχλαμάρα , ρεεεε σαχλαμάρα ......Κασόνι ξεκασόνι , εσυ το μόνο που θα ξετρυπήσεις ειναι τα ποντικια που θα τρωνε το παρτάλι σου οταν θα το κρυψεις εκει στα υπογεια μολις χασεις απο το κασόνι μου και θα ντρεπεσαι να κυκλοφορεις με μπανανοκλεφτικα αυτοκίνητα ......
Κοιτα να δεις τωρα τι γινεται ΄.... Με τον Δημήτρη αν γινει ανοιγμα , θα γινει σε φιλικους ρυθμούς και τύπους απλα ειπα ( και θέλω ) για να δω πως παει το δικο μου απέναντι σε ενα αποδεδιγμενα τερας ..... Εσενα ομως ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ που θα σε ξετρυπήσω ΔΕΝ θα ειναι σε φιλικο κλίμα .... Εισαι πλέον Νο 1 ΕΧΘΡΟΣ και θα πονεσεις ..... Με ξερεις αρκετα καλα ωστε να ξερεις πως .... ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ .....
α) Το εννοώ
β) ΤΟ ΚΑΝΩ .... Και εσενα .... ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΕΙ θα στο κανω ..... Το κακο ειναι ομως πως επειδη εχω χασει και συνεχιζω να χανω ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΙΛΑ ..... Λιωνει το λιπος και τα " τσισακια " μου βγαινουν κατακιτρινα και βρωμανε .... Ειναι το λιπος που λιωνει αυτο μου ειπαν ..... Οποτε ..ΚΑΙ ΛΕΚΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ..... Οποτε ....Κρυβε λόγια ... Παρε με με το καλό ΜΠΑΣ και σε συγχωρησω .... Μην επιμενεις γιατι ΠΟΤΕ δεν ξερεις τι ειμαι διατεθειμένος να κανω .... Αν και τελικα ΔΕΝ χρειαζεται να κανω πολλα απόσα βλεπω και ξερω για το αμαξι σου και το αμαξι μου ..... Οποτε ..Κανε το παπι και κατσε στο κοτεστι σου μπας και γλυτωσεις ..... Ακου τον παλιο ....
Στεφανε φιλε μου καλε καταρχην ευχαριστω για τα καλα σου λόγια και το δωρο σου ΑΛΛΑ κανε ολοκληρωμένο το καλο ρε κουμπαρε ..... Βαλτο κιολας στην θεση του abatar μου καθως ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΩ .....
Επίσης βαλε σε παρακαλω ενα avatar στου Βαγγελακη ( GEO ) τον λογαριασμο ... Βρες σε παρακαλω κατι που να παραπέμπει σε ενα " κατουρημενο " αυτοκινητο και καντου ενα δωρακι μπας και απαλίνει λίγο ο πονος που θα του προξενήσω ...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σημ. Οτι παραπάνω εχει αναγραφει ΦΥΣΙΚΑ και ειναι γραμμενο για πλακα και καμμια περιπτωση εχθρας δεν υπαρχει με κανεναν εδω μεσα ..... Ο μικρος και ανοητος Βαγγελάκης ομως που θα φαει το " ξυλο " του στον δρόμο ΚΑΙ μετα την κοντρα φιλος θα ειναι και παντα ετσι θα παραμένει ΑΛΛΑ θα ειναι ενας φιλος που απλα " κατουρησα " και θα ποναει καθε φορα που θα με βλεπει ή θα ακουει για μενα .
Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....
.........ο Χριστος και η Παναγια....
τι γινεται εκει μεσα ρε αδερφε...???
ποιος ΚΑΤΡΙΝΑ και ποιο τσουναμι...???
σου ευχομαι το γρηγοροτερο να σταθει στα ποδια του [στις ροδες του...] και με το καλο να βγει στο δρομο....
πω - πωωωωω!!!!!
προσεχε οταν περνω απο 'κει και μαζευε τις κοτες
γιατι συνηθως βιαζομαι και μπαινω με τις πορτες...