Απλα κουκλι!
![]()
Απλα κουκλι!
![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Πανέμορφο Διονύση το 46άρι! Αγρατσούνιστο σου εύχομαι...
Για τα φιμέ, στα μπροστινά παράθυρα έβαλα 1ο στάδιο για να είμαι νόμιμος και να μην έχω προβλήματα (ΚΤΕΟ, αστυνομίες, κλπ)... Γενικά εξ αρχής δεν το ήθελα πολύ σκούρο το φιμέ γιατί είναι ήδη σκούρο το χρώμα του αυτοκινήτου και δεν θα μου άρεσε... Ακολούθησα και τη συμβουλή του Μάρκου (Mark E92)![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
με γειες λιακο!αντε και καλοβαμμενο να ναι...
![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
HLIAS - E36 (09-05-14)
Έμπαξα "μαξιλαράκια" και στις τέσσερις ζώνες της μπέμπας...
host image online
Και κουκούλα...
windows print screen
Η κουκούλα δεν είναι τίποτα σπουδαίο, την πήρα απλά για να προστατεύει το αυτοκίνητο από τις μ@λ@κίες που πέφτουν από τα δέντρα γιατί τώρα που ζεσταίνει ο καιρός θα το αφήνω κάτω από δέντρα για να έχει ίσκιο... Πήρα και μία για το Vectra με το ίδιο σκεπτικό...
Να ευχαριστήσω πολύ τον JimE36 για την παραγγελία των παραπάνω μέσω ebay...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
Ηλία από προσωπική εμπειρία δυο πράματα πρόσεχε με την κουκούλα.Να την φοράς μόνο με φρεσκοπλυμμένο αμάξι αλλιώς οι σκόνες-βρωμιές θα γρατσουνάνε το χρώμα και δεύτερον με υπόνοια ψιχάλας βγάλτην άμεσα.Εγλωβίζεται μέσα η υγρασία μέχρι να στεγνώσει.Εγώ το έπαθα χειμώνα, η υγρασία πάγωσε και η κουκούλα έγινε ένα με τη λαμαρίνα και καταστράφηκε ενώ άφησε και στάμπες στον ουρανό.(στο χόντα που είχα)
Alex_ (13-05-14), HLIAS - E36 (14-05-14), katsaraios (14-05-14), mark e92 (14-05-14), nikos1400 (14-05-14), Vassilis ///M (14-05-14), zaharias (13-05-14)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
HLIAS - E36 (14-05-14)
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδιά!
Η κουκούλα έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να μείνει ποτέ πάνω από 24ωρο στο αυτοκίνητο, την βγάζω για να μην μαζεύει υγρασία όπως είπατε... Το αμάξι είναι ΠΑΝΤΑ πλυμένο οπότε δεν παίζει να έχω θέμα από σκόνες κλπ... Και για ψιχάλα ακόμα θα την βγάζω γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι για αδιάβροχη...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
mark e92 (14-05-14)
dionisisM3 (14-05-14), Leonidas_E39 (14-05-14), Στέφανος (17-05-14)