andreas_R (06-05-14)
τελικα βρηκα λιγο χρονο στην δουλεια κ εφτιαξα τον μετασχηματιστη
που μου δημιουργουσε προβλημα στο φαναρι!
Bazil Van Sinner (06-05-14), BILL007 (07-05-14), bill_m3 (06-05-14), Leonidas_E39 (06-05-14), mitsos_chania (06-05-14), nikos valvetronic (06-05-14), Vassilis ///M (06-05-14), zaharias (06-05-14)
το φαναρι δουλευει τελεια.
ενα μεγαλο ευχαριστω στον Δημητρη(mitsos_chania)
για την πολυτιμη συμβουλη του.
andreas_R (06-05-14), Bazil Van Sinner (06-05-14), BILL007 (07-05-14), Leonidas_E39 (06-05-14), mitsos_chania (06-05-14), Vassilis ///M (06-05-14), zaharias (06-05-14)
Πολυ ωραια.
Αν μπορεις παρατηρησε αν αναβει το ενα φαναρι λιγο πιο γρηγορα απο το αλλο.
Εμενα αυτο συμβαινει.ειναι ελαχιστη η διαφορα αρα αν το παρατηρησεις το καταλαβαινεις.
Ισως βαλω τον ιδιο μετασχηματιστη και στο αλλο φαναρι για να λυσω το αυγκεκριμενο φαινομενο
Sent from my iPad mini using Tapatalk
θα το παρατηρήσω κ θα ενημερωσω!
mitsos_chania (06-05-14)
Bazil Van Sinner (06-05-14), mormon (06-05-14)
Kαλησπερες !
Σημερα λοιπον κατεβηκα και ελυσα την εισαγωγη!
Εχουμε και λεμε τα εξης :
Οντως οπως ειπε ο Νικος και τον ευχαριστω γιατι το προλαβα στο τσακ ο σιγαστηρας του φιλτρου ακουμπαγε στο λουρι και τον εξυνε αλλα δεν του κανε ζημια ευτυχως:
Το φιλτρο αερος δεν ειχε κουμπωσει καλα στο σωληνα και ισως ρουφουσε απο εκει! Το κουμπωσα καλα και ειμαι οκ απο εκει! Ο σωληνας ειναι ενταξει ουτε ξεραμενος ουτε σκισμενος! Ο Μαφ επισης πεντακαθαρος !
Το προβλημα του τρεμουλου σαφως δεν προερχεται απο τις βασεις κινητηρα μιας και ελαχιστι τσιμπημα στο γκαζι (στις 730 στροφες ας πουμε) εξαφανιζεται!
Ηδη με αυτο που εκανα σημερα σαν να ειναι πιο απαρατηρητο αλλα ακομα υπαρχει και δεν ειμαι παραξενος γιατι προχτες που μπηκα στην 46αρα του Γιαννη δεν ενιωθα αυτο το τρεμουλο στο γκαζι!
Μπορει να φταει εν τελη ο αισθητηρας στροφων και ας μην βγαζει σφαλμα?![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
nikos valvetronic (07-05-14)
Άρε τσακαλάκι την έχεις στα ωπα ωπα την μπουμπού!! Δεν έχεις κανένα βαλβετρόνιο φίλο κοντά σου να κάνατε τράμπα αισθητήρες?? Αν και δεν μου κάνει το φαινόμενο για στροφάλου ή εκκεντροφόρων.Δεν κοιτάς και το σωληνάκι υποπίεσης που πάει στο φίλτρο βενζίνης ?? Θεωρώ ότι έχεις αλλαγμένο φίλτρο βενζίνης έτσι?? Αλλιώς διαγνωστικό..
Την προσεχω Νικο οσο μπορω! .... Και δεν μπορω εστω και αυτο που για καποιους ειναι ισως ανουσιο!Άρε τσακαλάκι την έχεις στα ωπα ωπα την μπουμπού!! Δεν έχεις κανένα βαλβετρόνιο φίλο κοντά σου να κάνατε τράμπα αισθητήρες?? Αν και δεν μου κάνει το φαινόμενο για στροφάλου ή εκκεντροφόρων.Δεν κοιτάς και το σωληνάκι υποπίεσης που πάει στο φίλτρο βενζίνης ?? Θεωρώ ότι έχεις αλλαγμένο φίλτρο βενζίνης έτσι?? Αλλιώς διαγνωστικό..
Υποψιασμενος και για την υποπιεση αλλαχθηκε το σωληνακι και απο πανω και απο κατω που ηταν οντως ξεραμενο !
Διαγνωστικο εχει μπει και φαινονται ολα κομπλε
Λες να φταιει το φιλτρο βενζινης? ......ειμαι πριν το σερβις λιγα χιλιομετρα οποτε το αλλον μηνα θα αλλαχτει!
Θα παραγγειλω αμα ειναι και κανα febi bilstein αισθητηρα που ειναι οικονομικος να δω τι θα γινει!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Παιδες υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα μαλλον μικρο καποιος πολλαπλασιαστης
και να μην αναβει τσεκ?